Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 36728
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ήθελα να συνεχίσω το καλό σερί επιλέγοντας την Iliana. Με τόσο καλές κριτικές πόσο έξω να πέσω;

Τηλέφωνο στο γραφείο λοιπόν να κλείσω το ραντεβού και ζήτησα να φοράει κάτι συγκεκριμένο. Όταν έφτασε και την είδα απογοητεύτηκα. Ντύσιμο ότι νάναι. Για περίπτερο ή λαϊκή. Δεν πλησίαζε ούτε στο ελάχιστο σε αυτό που ζήτησα. Δεν ευθύνεται το γραφείο για αυτό.

Σαν γυναίκα όμως μου άρεσε πάρα πολύ. Όντως έχει πολύ πιο όμορφο πρόσωπο από τις φωτό και πολύ ωραίο σώμα με υπέροχα μακριά πόδια. Κωλος πολύ καλός. Στήθος, στήθος; Απουσίαζε.

Από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκατσε στο κρεβάτι χωρίς να δείχνει ερωτική διάθεση. Είχε μια αδιάφορη στάση σώματος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάποιες λέξεις αγγλικά και κάποιες ρωσικά. Στα πρώτα 7-8 λεπτά κατάλαβα τι έπαιζε. Ή ήταν μεθυσμένη (δεν μύριζε πάντως αλκοολ) ή το έπαιζε μεθυσμένη για να την βγάλει ζάχαρη. Πιστεύω το πρώτο κατά 95%. Σκέφτηκα το ίδιο πράγμα με εσάς που διαβάζετε τώρα αυτό το κείμενο, να τη διώξω. Δεν είχα όμως χρόνο για να περιμένω άλλη κοπέλα και οι καύλες, μου τον είχαν κάνει μεσιανό κατάρτι.

Άρχισα σιγά σιγά να την χαϊδεύω και να τις δίνω κανένα φιλί. Τίποτα αυτή. Συνέχιζε να λέει ασυναρτησίες. Κάποια στιγμή τη ρώτησα αν θέλει να κάνουμε σεξ. Μου απάντησε ναι. Βγάλε τα ρούχα σου, της λέω. Τίποτα στον κόσμο της. Μετά από κανένα λεπτό της κάνω την ίδια ερώτηση, όπου πήρα την ίδια καταφατική απάντηση. Βγάλε τα ρούχα σου, της ξανά λέω. Τίποτα, χαμπάρι. Την ρωτάω αν είναι μεθυσμένη. Έκανε την ανηξερη. Την ρωτάω για τρίτη φορά και λέει πάλι ναι. Ωραία της λέω, βγάλε τα ρούχα σου τώρα. Εντάξει μου λέει και αρχίζει να γδύνεται χωρίς κανέναν ερωτισμό. Σαν να μου έκανε χάρη.

Αρχίζουμε κάπως πιο έντονα χάδια και επιτέλους άρχισε να δίνει γλωσσοφιλα. Με κοφτές βέβαια αλλά έδινε. Την στήνω για γλύψιμο. Όμορφο αιδοίο, καθαρό. Δάχτυλα δέχτηκε μπρος ,πίσω. Από 2 μάλιστα. Έδειχνε ότι το ζούσε, ότι γούσταρε και τελείωσε, ίσως πάνω από 1 φορά, με σπασμούς. Σηκώνομαι, πάω από πάνω της για πιπα. Ααα μου λέει είναι μεγάλο δεν μπορώ. Με βάζει να ξαπλώσω και με αρχίζει σε μια συμπαθητική πιπα. Καπότα και τη στήνω στα 4 όπου έβαλε αρκετό λιπαντικό. Να πω εδώ ότι δεν το χρειάζεται. Το αιδοίο της είναι πηγάδι και έχει το πιο δουλεμένο κωλοτρυπιδι που έχω δαχτυλιασει. Την αρχίζω σχετικά δυνατά όπου με τόσο λιπαντικό έδειχνε να ζορίζεται. Μετά από κανένα 15πτο και με τον αντίχειρα βαθιά στον πάτο της ήρθε το τέλος. Μπάνιο και από τους 2.

Από το τέλος του πρώτου γύρου μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος ήταν πάλι ότι ναναι. Είπε ότι έκανε μπάνιο με κρύο νερό γιατί δεν είχε ζεστό. Άνοιξα τη βρύση και το νερό ήταν βραστό. Της λέω βάλε το χέρι σου, ααα hoooot. Το αποτέλεσμα ήταν να με αποφεύγει για λίγη ώρα γιατί κρυωνε, αφού έκανε μπάνιο με κρύο νερό, όπως είπε. Αλήθεια ; Ψέματα; Δεν ξέρω.

Αρχίζουμε κάποια στιγμή τον δεύτερο γύρο με γλωσσοφιλα και έντονο δαχτυλιασμα μπροστά, που έφτασε στα όρια του squirt. Όπως είπα είναι πηγάδι. Καθόλου στενή. Το αντίθετο μάλιστα. Με αρχίζει πιπα αλλά δεν είχαμε άνοδο. Ερχόμαστε σε 69 αλλά πάλι τίποτα. Δάχτυλα πίσω αβέρτα. Την ξαπλώνω μπροστά μου με τα πόδια της ανοιχτά. Με το ένα χέρι να τον παίζω και με το άλλο να της βάζω κωλοδάχτυλο. Αυτή να γαμιεται με 2 δάχτυλα όπου τα έτριβε στο δικό μου που ήταν στον κωλο της. Επιτέλους είχαμε άνοδο. Καπότα και αρχιζουμε ιεραποστολικο. Δεν είχε βάλει τζελ και έδειχνε να ζορίζεται πάρα πολύ. Με το ένα χέρι να κρατάει κόντρα τον τοίχο και με το άλλο να με σπρώχνει στην κοιλιά. Κάποια στιγμή είχε βάλει και τα 2 χέρια κόντρα επάνω μου. Αφού πέρασαν 4-5 λεπτά σταματάει και βάζει μια χούφτα τζελ. Αυτό ήταν, έπεσε εντελώς. Δεν είχα καμία αίσθηση πλέον. Πήγα για μπάνιο. Μετά η Iliana. Ντύθηκε, πήρε τα λεφτά και απλά έφυγε χωρίς χαιρετούρες και κουβέντες.

Εννοείται ότι τηλεφώνησα στο γραφείο και είπα το τι έγινε. Για τα ρούχα, για το ότι 90% ήταν μεθυσμένη και ότι την παρακαλούσα να γδυθει. Με ρώτησε γιατί δεν πήρα αμέσως τηλέφωνο να στείλουν άλλη και εξήγησα ότι δεν είχα χρόνο για άλλη κοπέλα. Μου ζήτησε συγνώμη για την όλη κατάσταση και μου είπε ότι θα επικοινωνήσει με την κοπέλα και με τον υπεύθυνο και θα με ενημερώσει. Ούτε την ίδια μέρα αλλά ούτε και την επόμενη είχα κάποια ενημέρωση. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Πάω για την επόμενη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 Wandererwonder, olddog, Constantinos27 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2022
Τι ώρα ήταν το ραντεβού κ ήταν μεθυσμένη φίλε? Τα δάχτυλα τα δέχεται άνετα μπρος πίσω?
review reaction 1 hornyasfuck
11 Ιανουαρίου, 2022
Είπα ότι κατά 95% ήταν μεθυσμένη αλλά δεν μύριζε καθόλου αλκοόλ. Μπορεί όμως να το έπαιζε μεθυσμένη. Το ραντεβού ήταν νωρίς το βράδυ. Να πω εδώ ότι το γραφείο επικοινώνησε μαζί μου και το γεγονός θεωρητε λήξαν.
review reaction 1 hornyasfuck
11 Ιανουαρίου, 2022
Πάρα πολύ άνετα. Είναι δουλεμένη και μπρος και πίσω
review reaction 1 hornyasfuck
11 Ιανουαρίου, 2022
Μεθυσμένη και σουτ... εμένα μου φάνηκε το όλο σκηνικό το έπαιζε τρέλα... μάλλον τίποτα ναρκωτικά θα είχε πάρει πιο πιθανό.
Η αντιμετώπιση του γραφείου κακή εφόσον θέλουν καλές σχέσεις με τους πελάτες, κάτι που δεν έκαναν.
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4