Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 3 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεδομένου ότι μου αρέσουν οι κοπέλες πιπίνι στυλ αποφάσισα να δω την συγκεκριμένη.
Για κάποιο λόγο τίποτα δε πήγε καλά...και όταν λεμε τίποτα, εννοούμε τίποτα.
Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 20:00 στο χώρο της κοπέλας. 20:00 ακριβώς ήμουν εκεί και πήρα τηλ το γραφείο προκειμένου να μου δώσουν αριθμό δωματίου. Δεν είναι έτοιμη η Αντζελίνα με ενημερώνουν, θα σας πάρουμε εμείς όταν είναι έτοιμη! Περνάνε 20 λεπτά (στα οποία προσπαθούσα να μην εκνευριστώ) και τελικά με παίρνουν και με ενημερώνουν για το δωμάτιο.
Ανεβαίνω επάνω και ξεκινάει μία κακή εμπειρία, της οποίας θα αναφέρω μόνο τα high lights!
Στοματικό...τον βουτάει τον βαζει λίγο στο στόμα της και αρχιζει να τον τραβάει σα να θέλει να τον ξεκολλήσει! Όταν κατάλαβε ότι την κοιτάω απορημένος ή ίσως τρομοκρατημένος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας "κάνω πολύ ωραία πίπα λένε όλοι αλλά τώρα δε μπορώ να το κάνω σωστά γιατι έχω φτιάξει χείλη" !
Καλά της λεω ασ'το δε πειράζει.
Σταματάει λοιπόν και ανάβω ένα τσιγαρο...ανάβει κι εκείνη ένα...αφού το σβήσαμε της λέω έλα να σε γλύψω εγώ....ξεκιναω να τη γλυφω, χωρίς καμία ιδιαίτερη ανταπόκριση. Σταματάω μετά από κάποια ώρα και πάω στο μπάνιο ξενερωμένος τελείως να πλυθώ λίγο.
Βγαίνω και τη βλέπω να έχει πιάσει και να ασχολείται με το κινητό...ξαπλώνω και περιμένω να έρθει προκειμένου να συνεχίσουμε....τίποτα...άρχισε να μου λέει για μνμ που της στέλνουν στο insta, τι τους απάντάει, πόσο βλάκες είναι και ένα σωρό ασυναρτησίες....αυτό το πράγμα συνεχίστηκε για κανένα 20λεπτο...είχα αρχίσει να το διασκεδάζω παρά να εκνευρίζομαι....δε μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο!
Και το επικό τέλος...ένα τέταρτο πριν τη λήξη του χρόνου μας μου λέει...θα αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά γιατί έχω ραντεβού έξω!!!

Με δύο λόγια η συγκεκριμένη κοπέλα απλά δεν είναι συνοδός, δεν της αρέσει αυτό που κάνει και δε μπορεί καν αν υποδυθεί. Απαράδεχτη και μάλλον αγενής και απαξιωτική συμπεριφορά προς τον πελάτη...σε κάθε περίπτωση ήμουν ευγενικός έως το τέλος, ντύθηκα και αποχώρησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 Bartender 74, anthotypos, piko και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2022
δηλαδη δεν τη γαμησες;
review reaction 1 hornyasfuck
10 Ιανουαρίου, 2022
Μάλλον έπρεπε να το λήξεις νωρίς. Η ευγένεια από κάποιους, νταβατζηδες-γραφεία κλπ, θεωρείται βλακεία και την εκμεταλλεύονται. Ελπίζω οι επόμενες κριτικές σου να αναφέρονται σε καλές συναντήσεις.
CM
Count Montechristo
review reaction 1 Bartender 74, FIDEL Sk, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
10 Ιανουαρίου, 2022
η ευγενεια ειναι καλο να υπαρχει οταν σου συμπεριφερονται αναλογα....δυστυχως με τις συγκεκριμενες κυριες(με οδηγια ισως απο τα γραφεια????) θεωρουν οτι βρηκαν την παντεντα του αιωνα....με διαφορες προφασεις-δικαιολογιες-αιτιες-αφορμες δεν πρατουν αυτα που λενε.....ακομα δυστυχεστερα αντιδρασεις σαν τη δικη σου ,που πκληρωσες για να μην λαβεις τις υπηρεσιες,δινουν την ευκαιρια να συνεχιζετε το ιδιο μοτιβο.....κακιστα εκατσες κακιστα πληρωσες.....προς γνωσιν και συμορφωσιν για την επομενη φορα που ευχομαι να μη σου κατσει ποτε μια ιδια περιπτωση....
review reaction 1 Bartender 74
11 Ιανουαρίου, 2022
Ανεξάρτητες Ελληνίδες όπου δεν έβρισκαν άκρη και απευθυνθήκαν στα γραφεία μπας και τρυπώσουν σε κριτικές δεν λέω να στηρίξουμε τον τόπο αλλά ρε παιδιά όχι και έτσι τα ηνία και δικαιωματικά τα έχουν πάρει τα Ρώσικα-ουκρανικά πιπίνια.
Είχα παρόμοια εμπειρία από το γραφείο για αυτό και έδωσα μαύρο πανί στις συγκεκριμένες. Έχω πάει με κάμποσες από αυτές και μόνο από το παράθυρα δεν πήδηξα για να γλιτώσω Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 1 Bartender 74
11 Ιανουαρίου, 2022
όχι...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5