Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 13 10
Call-Girls
22596
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
συνεννόηση με το γραφείο οκ αλλά λόγω του ότι το κορίτσι ταξίδευε την ώρα που ανέβηκαν οι φωτό της και δεν είχε ενημερώσει εάν δουλέψει με το που θα προσγειωνόταν. Τελικά πήραμε έγκριση από εκείνην την ώρα που ήταν Κωνσταντινούπολη και στην συνέχεια με ενημέρωσαν ότι όλα τακτοποιήθηκαν. μου είπε στο ημίχρονο πως σαν πρώτη μέρα ότι θα έκανε κάνα δυο μόνο ραντεβού .
Στην ώρα της έφτασε φρεσκότατη παρά την κούραση του ταξιδιού της, μοσχομύριστη , μπανιαρισμένη , ευδιάθετη. Όμορφα ντυμένη με την κοντή καρό φουστίτσα της, δερματινιά και τσαντικό.
ηλικιακά σίγουρα πάνω από αυτό που δηλώνει , οι παλαιές φωτό πιστεύω ανταποκρίνονται καλύτερα.
άρχισε τα φιλιά με το καλησπέρα, ούτε τσιγάρο , ούτε κρασί δεν έπαιξε , γλωσσόφιλα φουλ, το χέρι της μέσα στο βρακί μου και γονάτισε. Πίπα αρχίσαμε δυνατή με μπόλικο ντιπ , φτυσίματα , κρατιόταν από τα κωλομέρια μου και τον κάρφωνε στο στόμα της. Την σήκωσα, κατέβασα καλσόν και βρακάκι, ανασήκωσα φουστίτσα, φόρεσα μπαλονάκι και την την φόρεσα πισωκολλητά πάνω στην τραπεζαρία . είχαμε μπατσάκια στην κωλάρα της, και κάτι μαλλιοτραβήγματα , προσοχή είναι εξτένσιον μην τα πάρετε στο χέρι.
Ντουζάκι εναλλάξ , κρασί , σιγαρέτο , μιλάει αγγλικά, αλλά μιλάει πολύ. Τον τρόπο τον ξέρετε νομίζω , το πουλί στο στόμα της έδωσα πάλι, ασχολήθηκε αρκετά περισσότερο , άργησε να μου τον ξανασηκώσει αλλά είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπαλονάκι και κάθισε πάνω μου επί του κανα-πέος. Χτυπιόταν αλύπητα, φώναζε , βόγκαγε, έβαλα το χέρι μου στο στόμα της σαν σιγαστήρα. Την γύρισα πάλι στα 4 , έπιασα χειρολαβές και την πήδηξα πιο δυνατά. Τελείωσα στα κωλομέρια της ,. Μπανάκι είμαστε στο + 10 , Χρήματα ανά χείρας και καλό μας βράδυ.
Στην ώρα της έφτασε φρεσκότατη παρά την κούραση του ταξιδιού της, μοσχομύριστη , μπανιαρισμένη , ευδιάθετη. Όμορφα ντυμένη με την κοντή καρό φουστίτσα της, δερματινιά και τσαντικό.
ηλικιακά σίγουρα πάνω από αυτό που δηλώνει , οι παλαιές φωτό πιστεύω ανταποκρίνονται καλύτερα.
άρχισε τα φιλιά με το καλησπέρα, ούτε τσιγάρο , ούτε κρασί δεν έπαιξε , γλωσσόφιλα φουλ, το χέρι της μέσα στο βρακί μου και γονάτισε. Πίπα αρχίσαμε δυνατή με μπόλικο ντιπ , φτυσίματα , κρατιόταν από τα κωλομέρια μου και τον κάρφωνε στο στόμα της. Την σήκωσα, κατέβασα καλσόν και βρακάκι, ανασήκωσα φουστίτσα, φόρεσα μπαλονάκι και την την φόρεσα πισωκολλητά πάνω στην τραπεζαρία . είχαμε μπατσάκια στην κωλάρα της, και κάτι μαλλιοτραβήγματα , προσοχή είναι εξτένσιον μην τα πάρετε στο χέρι.
Ντουζάκι εναλλάξ , κρασί , σιγαρέτο , μιλάει αγγλικά, αλλά μιλάει πολύ. Τον τρόπο τον ξέρετε νομίζω , το πουλί στο στόμα της έδωσα πάλι, ασχολήθηκε αρκετά περισσότερο , άργησε να μου τον ξανασηκώσει αλλά είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπαλονάκι και κάθισε πάνω μου επί του κανα-πέος. Χτυπιόταν αλύπητα, φώναζε , βόγκαγε, έβαλα το χέρι μου στο στόμα της σαν σιγαστήρα. Την γύρισα πάλι στα 4 , έπιασα χειρολαβές και την πήδηξα πιο δυνατά. Τελείωσα στα κωλομέρια της ,. Μπανάκι είμαστε στο + 10 , Χρήματα ανά χείρας και καλό μας βράδυ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2022
Ποιές είναι παλιές? Γιατί πραγματικά φαίνεται μεγάλη απόκλιση στις μισές από τις άλλες μισές!
james034
10 Ιανουαρίου, 2022
Αυτες με το σπαστό μαλλί είναι παλαιότερες φωτό δλδ μέχρι το προηγούμενο τουρ του κοριτσιού
gpd
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2