Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Γρήγορη επικοινωνία αν και πήγαινα για DAINA αλλά δεν ήταν διαθέσιμη στην ώρα που ήθελα, επιλέχθηκε η Alisa καθώς είδα και κριτικές αλλά προτάθηκε και από άλλους που πέρασαν καλά. Γραφείο λόγω της συνάντησης με Κριστένα μου δόθηκε ένα ραντεβού, αλλά θα προτιμούσα να περάσω μία τέλεια συνάντηση μαζί της καθώς είναι ο τύπος μου. Κρίμα πραγματικά γιατί ελάχιστες είναι ο τύπος μου, μετρημένες στα δάχτυλα.

Στην ώρα της και λίγο νωρίτερα χτυπάει και μπαίνει μέσα με ένα αέρα, καυλωτικό και όμορφο. Γκρι παλτό, όμορφο ντύσιμο, ψηλοτάκουνα μποτάκια, όπως πρέπει να ντύνοναι όλες και βαμμένη αρκετά. Θα ήθελα να ήταν λιγότερο από προτίμηση μου, αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Σόσιαλ το αδιάφορο και το γνωστό, γδύνεται και ξεκινάει άπλετα φιλιά και γλωσσόφιλα. Σώμα όμορφο, όχι τόσο όσο στις φωτό αλλά άνω του μετρίου, επιδερμίδα εκεί λίγο ήταν οκ αλλά κρύωνε οπότε κατανοητό. Βυζάκια μικρά και όμορφα όπου οι ρώγες ήταν για φάγωμα και πιπίλισμα που γούσταρε.

Πίπα άνω του μετρίου, τον έπαιρνε τέρμα και με παραξένεψε, DT, MF κλπ που δέχτηκε τα πάντα, καθώς περιποιήθηκε και τη γύρω περιοχή αρκετά. Σειρά μου, γλείψιμο από πάνω μέχρι κάτω, όμορφο μουνάκι και εύγεστο, το ευχαριστήθηκε και φάνηκε, αναστεναγμούς χωρίς πολλές φανφάρες...Ξεκινάμε cowgirl όπου έδωσε πόνο στις στάσεις, ακόμα περισσότερο εγώ... ιεραποστολικό που ζορίστηκε αλλά πήρε μέχρι την άκρη του τούνελ και τέλος από μένα. Ντουζάκι και από τους δύο, σόσιαλ χαλαρά πράγματα και ξανά στον αγώνα με φιλιά.

Πίπα πολύ καλή, γλείψιμο που γούσταρε και ζήτησε σεξ, ιεραποστολικό, στα 4, cowgirl, στα 4 ξαπλωτό, πλάγια και πάλι στα 4 όπου ένα 30+ τελειώσε αυτή με άπλετα υγρά και ζορίστηκε μετά στα 4 για 1 λεπτό σφυροκόπημα ώστε να τελειώσω.
Ντουζάκι και από τους δύο, σόσιαλ με dark humor, ντύθηκε και έφυγε και αυτή από το άντρο της ακολασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για όλους και για όλα. Δεν είναι το τρελό θεόμουνο συμφωνώ αλλά είναι άνω του μετρίου, ξέρει για ποιο λόγο το κάνει. Άνω του μετρίου σώμα, πρόσωπο βαμμένο οπότε οκ όμορφο. Βυζάκι και ρωγίτσες έπιανα συνεχώς αν και προτιμώ κώλο. Όταν τελείωνα πρόσεχε τι έκανα... μάλλον τις έχουν κάνει μαλακίες προηγούμενοι. Φιλιά άπλετα και διάθεση να με ικανοποιήσει στο έπακρο, κάποια στιγμή της λέω τι θες και μου πιάνει το κεφάλι να συνεχίσω γλειφομούνι γιατί γούσταρε. Κραυγές, βογκητά και συναφή πολύ καυλωτικά και όχι φανφάρες... στησίματα όμορφα αν και κάποια στιγμή ζοριζόταν, δεν το έλεγε αλλά αυθόρμητα το σώμα της για να μην εισέρχομαι φουλ και για αυτό το λόγο πήγαινα πιο χαλαρά μερικές φορές. Από τη στιγμή που μπήκε με το που έφυγε είχε ένα χαμόγελο και συμπεριφορά να περάσουμε καλά, εγώ σίγουρα αλλά και αυτή εν τέλει... δίνει προτεραιότητα στον άλλον όμως. Δάχτυλο δέχτηκε μπροστά και επιφανειακά πίσω. Πέρασα καταπληκτικά αλλά δεν υπήρχε κάποια απογείωση εκτός από cowgirl που με κάτι περίεργα κουνήματα και στάσεις της παραλίγο να τελειώσει σε 5 δεύτερα, μάλλον τη γουστάρει τη στάση και να έχει τον έλεγχο. Ευγενική και ρώταγε για όλα, όπως θα έπρεπε. Νομίζω μία τέτοια συνάντηση πρέπει να είναι το κατώτερο όριο που πρέπει να βάζουμε για μια συνάντηση με έσκορτ... από εδώ και παραπάνω να δεχόμαστε και τίποτα λιγότερο. Δεν είχα όρεξη να δοκιμάσω όρια και μαλακίες, απλά να πάρω το ελάχιστο που θέλω, να περάσω καλά και να φύγω.

ΞΑΝΑ ΟΧΙ, γιατί μία φορά αρκεί τελικά. Σκεφτόμουνα για παράταση αλλά με ξεζούμησε πραγματικά δύο φορές και έχουμε άλλες υποχρεώσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, George_1969, TOMCRUISE και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού