Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του τουρλοκωλίου, ή του καβλοπάτουρου....
Οι προηγούμενες κριτικές είναι διφορούμενες, έτσι είπα να δοκιμάσω και να βγάλω τα συμπεράσματα μου.

Εδώ θα κάνω "κατάθεση" τις προσωπικής μου εμπειρίας.

Σχετικά φρέσκο, με κάλες αναλογίες ύψους/βάρους. το κωλαράκι είναι στητό καμαρωτό, τουρλωτό, και έχει καλή ακουστική στα ελαφρά μπατσάκια κατά τα οποία δεν έχει κυματισμούς ρυζόγαλου.
Βυζάκι μικρό μεν στην θέση του δε, οριτζιναλ, το οποίο σκέφτεται να το γεμίσει...
Θα ήθελα να δω το πρόσωπο χωρίς τις βλεφαρίδες, τα εκστενσιον στα μαλλιά (αποτρεπτικό για αγριάδες κατά του doggy -με θεά αυτή την ομολογούμενος καλοδουλεμένη κωλοτρυπίδα που σε βάζει σε αμαρτωλές σκέψεις -, γιατί μπορεί να σου μείνει στα χέρια), και το μεικαπ.
Εκτός κάτι γραμμαρίων στην κοιλιακή περιοχή είναι τούρμπο για ανελέητα σφυροκοπήματα σε διάφορες στάσεις (στα 4, στα 3, στα 2, στο 1 και αέρα,) 4Χ4 θα έλεγα με καλή ροπή χωρίς να καίει λάδια.

Καβλακι από τα λίγα που θα σου κάνει αρκετά αεροπλανικά. Εντύπωση μου έκανε όταν έκατσε πάνω μου και γαμήθηκε με κάνοντας βαθύ κάθισμα / κάρφωμα, με ένταση και διάρκεια, τσόντα βγήκε το μικρό.

Πίπα καλή με ελαφρά φτυσίματα, λιπαντικό δεν χρησιμοποιήθηκε, αφού ήταν υγρή, σάλιο και αλλαγή μπαλονιού όταν άρχιζε να μυρίζει καμένο λάστιχο....
Μάλλον έδινε κωλαράκι αλλά το σταμάτησε ή την τάισα παραπάνω και φοβήθηκε μην μου σερβίρει καμιά εκλέρ.... (Τι κραμπιεδες και μελομακάρονα τώρα ;; μιλάμε για γαλλική ζαχαροπλαστική με εκλέρ και κρεμ μπρουλε.)

Τραβάει σε ανηφόρα γενικά, περνάει μια φάση σεληνιασμού ( είμαι νέα = έχω πέραση =
γαμιέμαι ασταμάτητα = γουστάρω και πληρώνομε = ζω την ήμερα - μάλλον δεν ξέρει την συνέχεια του αφορίσματος πως πάει - ). Δεν την είδα να έχει σχέδια για το μέλλον εκτός από να κάνει οικογένεια.

Και κάνα δυο ευτράπελα έτσι για να γελάσουμε:

Το ραντεβού στις 22:30 και χτυπάει το κουδούνι στις 22:00! το κορίτσι δεν κρατιόταν, με έπιασε εξαπίνης, το γραφείο μέσα στον φόρτο τις δουλειάς δεν πρόλαβε να με ενημερώσει (πολλά χαιρετίσματα και χρόνια πολλά τους, τόσο καιρό τους τα έχω κάνει τσουρέκια, ευχαριστώ για την υπομονή τους, συνεχίστε την καλή δουλειά ), ευτυχώς δεν έχω πρώην, νυν, παιδιά, σκυλιά, γονείς γενικά τίποτα (δυο fuck buddy μόνο) για να έχουμε κανένα θέμα.

Καλά που είπα απλό ντύσιμο αλλά επειδή σέβεται τον πελάτη μου ήρθε με ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα φορεματάκι, για να μοιράσει κανένα εγκεφαλικό σε κανένα γείτονα...

Ένα ποτηράκι ουίσκι με κόκα κόλα, iqos το οποίο το καθάρισα επιμελώς, λευκό κρασάκι χωρίς να έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις ότι τις σερβίρεις το πίνει.

Δάχτυλα στο μουνάκι δέχεται αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη περιποίηση, το οποίο και έσταζε (κουφάλες, πάντα το απολυμάνω επιμελώς)

Στην δακτυλοσκόπηση στο κωλαράκι μου είπε ένα "Niet".
- ακολουθεί μυθοπλασία / τοποθέτηση προϊόντος -
Εγώ τότε με μια αιφνιδιαστική κίνηση και ένα πονηρό βλέμμα, έβγαλα την "κόκκινη φαντα", τότε έριξε ένα καταφατικό βλέμμα το οποίο συνοδευόταν με ένα πονηρό χαμόγελο και ένα βαθύ αναστεναγμό ο οποίος έβγαινε από το παθιασμένο στήθος τις το οποίο ανυπομονούσε να δεχτεί την βάναυση διακόρευση από όλες τις σωματικές κοιλότητες τις.
- εδώ τελειώνει η μυθοπλασία -

Σε γενικές γραμμές μια ισορροπημένη συνάντηση με καλό social (ομιλεί την γαλλική), χαβαλέ και αρκετό γαμήσι το οποίο κινήθηκε σε όλους τους ρυθμούς με πλήρη ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2022
Διάρκεια
5 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
750€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
86
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, THV, miraculous mandarin και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2022
Εγώ τα έχω πει γιαυτή την σούπερ σιγανοπαπαδιά !!!
Και γαμώ τα κωλαράκια ...
Έτσι!
review reaction 1 review reaction 3 redb, srek7, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
06 Ιανουαρίου, 2022
Εγώ δεν το πρόλαβα όταν το έδινε. Μπορεί το καλοκαίρι όταν θα ξαναέρθει και εάν έχει φτιάξει το στήθος που τις έχει καρφωθεί η ιδέα, θα παίξουν πολλά.
review reaction 1 redb, TOMCRUISE
06 Ιανουαρίου, 2022
Κριτική που σε αφήνει σε κατάσταση, τώρα τι παίζει με αυτή? GFE? PSE? αγριάδες ή μη ? Submissive ή dominant?
Λέγοντας απλά.... αματούρι καταλαβαίνω ότι απλά το ζει και ότι κάτσει. Η καλύτερη περίπτωση για μένα.
review reaction 1 paparovicz, TOMCRUISE, kamikaze73
06 Ιανουαρίου, 2022
Ρίξε στο νινί μου φάντα να πυρποληθώ σου τραγούδησε; Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 review reaction 1 kamikaze73, redb, srek7 και 1 ακόμα μέλος
06 Ιανουαρίου, 2022
-Δεν μου έβγαλε κάτι για sub ή dom. Χαλαρά το πήγα και βγήκε καλό. Αν ξεχαστείς και την αρπάξεις από τα μαλλιά στα 4, πιθανόν να σου μείνουν τα μαλλιά τις στο χέρι σου, ενδεχομένως μαζί με το σκάλπ τις. Αματούρι δεν θα έλεγα, έγραψα στην κριτική.

-Από άσματα δεν τα πάω καλά επόμενος έπαιξε μερακλίδικο σαξόφωνο.
review reaction 1 review reaction 3 redb, TOMCRUISE, Annapurna
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5