Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν ήξερα πως ήταν η Ψάλτη... άλλο όνομα, δεν συζητήθηκε τίποτα στην αρχή, ήμουν κωλόφαρδος που καταφέραμε να έρθουμε σε επικοινωνία και ίσως πολύ τυχερός επειδή την ημέρα της συνάντησης τρέχαμε και οι δύο και ΠΑΛΙ καταφέραμε να βρούμε ώρα - σε αυτό βοήθησε πολύ η ίδια.

Βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Θεσ/νίκη. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο, κυρία. Με τα όλα της. Γυαλί, μαλλί, καλοκαιρινή και περιποιημένη. Δεν ήρθε ντυμένη για τη συνάντηση, ήρθε για να πάμε σε beachbar να περάσουμε ωραία.

Από τη στιγμή που έκλεισε η πόρτα με έκανε να αισθάνομαι πως γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε fuckbuddies, τυχαίνει να ξαναβρεθούμε και να τα λέμε. Υπήρξε ΤΕΤΟΙΑ άνεση. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ έτσι. Να θυμόμαστε πως εγώ ακόμα νομίζω πως κάνω καταδρομική...

Και βγάζει τα ρούχα της... Είναι η γειτόνισσα από τον πρώτο που ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ παρακαλούσες να πέσει στα γόνατα όταν ήσασταν μαζί στο ασανσερ. Η ηλικία της - προσωπικά - φαίνεται ελάχιστα έως καθόλου, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα (μία ουλή είναι το μόνο ενδεικτικό). Χαίρεσαι να τη φιλάς, θέλεις να την αγγίζεις συνέχεια. Παντού μύριζε απίστευτα και με άφησε να παίξω μαζί της όπως ήθελα, όσο ήμουν προσεκτικός.

Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, 1μιση ώρα ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο (ας πούμε πως τελείωσα μία φορά, αλλά καθ'όλη τη διάρκεια ήμουν με κάποιον τρόπο πάντα μέσα της) και δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή. Κάθε άλλο. Επίσης, κάτι που ίσως ενοχλεί άλλους, το ότι μιλάει πολύ, εμένα με έκανε πύραυλο... Μιλούσαμε γλυκά ο ένας στον άλλο, μετά πιο σκληρά, μετά με εμένα αρκετά dom, μετά πάλι από την αρχή. Εγώ βρήκα τη χαρά μου...

Στα τελειώματα, χωρίς κιχ, "βγάλτον έξω και πέτα τα στο στόμα μου" και εγώ να έχω out of body experience (δε θυμάμαι αν τα έφτυσε ή όχι, αν και νομίζω τα μισά τα κατάπιε όπως ήρθαν). Δε μπορεί να το χαιρόμασταν τόσο πολύ ο ένας με τον άλλο. Αν της αξίζει Όσκαρ, χαλάλι της, αλλά πραγματικά έδειχνε να περνάει τέλεια και το ελπίζω γιατί ίδρωσε για τον αγώνα και της βγάζω το καπέλο όσο σε καμία άλλη.

Προτείνω ανεπιφύλακτα. Το value for money είναι σαν να την κλέβουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
urziel
Μέλος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
211
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, monstercock greece, ScaniaS580 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2022
Πώς επικοινωνεί καποιος μαζί της?
06 Ιανουαρίου, 2022
Καλησπερα φιλε θα μπορούσες ν μ δώσεις κάποιο τηλ γ ν κανονίσω η πως ν τ βρω ; Στηλε μ κ πμ
07 Ιανουαρίου, 2022
Θα με ενδιεφερε πολυ και μενα να μου πειτε τρόπο επικοινωνιας
07 Ιανουαρίου, 2022
Με email είχαμε μιλήσει. Κάποιος ανέβασε την αγγελία τώρα τελευταία στο forum (χθες ή σήμερα). Φαίνεται στο preview της αγγελίας αν και η ίδια η αγγελία έχει κατέβει. Να κοιτάξετε εκεί επειδή το email που έχω εγώ μάλλον δεν το χρησιμοποιεί και δεν είναι το ίδιο με αυτό στην αγγελία!
10 Ιανουαρίου, 2022
Κανα μαιλ ρε παιδες?????
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5