Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 30 10
Call-Girls
79093
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
H Alisa έχει ωραιο προσωπο, για τα δικα μου γουστα, απο τα πιο ωραια των κοριτσιων απο τα μερη της. Το σωμα δεν παει καθολου πισω, ολα φυσικα και ο κωλος πολυ ομορφος. Εχει το δερμα που εχουν τα κοριτσια στην ηλικια της, τελειο, βελουδινο και ειναι προσεκτικη σαν χαρακτηρας πραγμα που το βγάζει και στην προσωπικη υγιεινη και φροντιδα.
Η υποδοχη της ηταν καλη με το μονο ρουχο πανω της τα εσωρουχα. Μπορω να πω οτι μολις την ειδα αρχισε να μου καυλωνει η πουτσα.
Η ευγενεια της στο σοσιαλ εφερε με πολυ ομαλο τροπο τα φιλια τα οποια δινει με γλωσσα.
Συνεχισε το ζεσταμα με περισσοτερα φιλια και γλειψιματα στο σωμα, με σταση στις ρώγες και πολυ ωραιο στοματικο επαγγελματικου επιπεδου.
Δεχτηκε γλειφομουνι με δαχτυλο μονο μπροστα και οταν δακρυσε το μουνι της η γλωσσα μου πηρε μια γευση των εσωτερικων υγρων της.
Στηθηκε στα τεσσερα και δεν ξεκολλησα απο πισω της μεχρι να χυσω.
Σουπερ απο συμμετοχη και τα βογγητα της ωραια και οσο πρεπει για να δειξει οτι γουσταρει.
Ενδιαμεσα καναμε και οι δυο ντους και ο δευτερος γυρος ηταν πιο πλουσιας σε στασεις αλλα και πιο gfe.
Στο συνολο ηταν αυτο που εψαχνα και ενιωσα τυχερος που το βρηκα με την πρωτη. Ηταν εξαλου και το πρωτο εσκορτ που πηρα για φετος, ευχομαι να μου παει καλα αυτη η χρονια και χρονια πολλα και σε εσας!
Η υποδοχη της ηταν καλη με το μονο ρουχο πανω της τα εσωρουχα. Μπορω να πω οτι μολις την ειδα αρχισε να μου καυλωνει η πουτσα.
Η ευγενεια της στο σοσιαλ εφερε με πολυ ομαλο τροπο τα φιλια τα οποια δινει με γλωσσα.
Συνεχισε το ζεσταμα με περισσοτερα φιλια και γλειψιματα στο σωμα, με σταση στις ρώγες και πολυ ωραιο στοματικο επαγγελματικου επιπεδου.
Δεχτηκε γλειφομουνι με δαχτυλο μονο μπροστα και οταν δακρυσε το μουνι της η γλωσσα μου πηρε μια γευση των εσωτερικων υγρων της.
Στηθηκε στα τεσσερα και δεν ξεκολλησα απο πισω της μεχρι να χυσω.
Σουπερ απο συμμετοχη και τα βογγητα της ωραια και οσο πρεπει για να δειξει οτι γουσταρει.
Ενδιαμεσα καναμε και οι δυο ντους και ο δευτερος γυρος ηταν πιο πλουσιας σε στασεις αλλα και πιο gfe.
Στο συνολο ηταν αυτο που εψαχνα και ενιωσα τυχερος που το βρηκα με την πρωτη. Ηταν εξαλου και το πρωτο εσκορτ που πηρα για φετος, ευχομαι να μου παει καλα αυτη η χρονια και χρονια πολλα και σε εσας!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
markisiosLOG
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Εκεί εσύ μανία με το τζέλ ... αυτό σε πείραξε ???
5 ώρες με την ίδια γυναίκα?
σε θαυμάζω
Τις πεντε ωρες που τις ειδατε ρε παιδια...;