Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 9 10
Call-Girls
38897
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αφού είχα κάνει ποδαρικό στο 22 με 2, είπα να κάνω ένα κασκαντεριλικι.
Την είχα υπόψη για DUO με κάποια άλλη κοπέλα από το γραφείο αλλά δεν έβγαινε το πρόγραμμα.
Αλλά για να μην μου μείνει απωθημένο είπα να δοκιμάσω.
Λοιπών έχουμε μια Ουκρανή, ετών πριν τα 30, πρόσφατα έχει κόψει το κάπνισμα, ένα ποτήρι σαμπάνια, έχει σταματήσει και το γυμναστήριο.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται, αφού την βάψετε, την στολίσετε, την φωτίσετε, και τις αφαιρέσετε κιλά.... ναι,
η κοπέλα που θα έρθει είναι ελαφρός ποιο αδύνατη από τις φωτογραφίες (skinny). Το ύψος στο περίπου σωστό.
Ευχάριστος χαρακτήρας χωρίς να πολύ ανοίγετε στα προσωπικά τις.
Να το πω τώρα γιατί δεν θέλω να φάω κράξιμο (δεν θα το γλιτώσω άλλα λέμε) . Το στήθος έχει πρόβλημα, το οποίο έχει κρεμάσει , οι πιθανότητες είναι, ή αποτυχημένη κυοφόρηση, ή απότομο χάσιμο κιλών, ή κάπνισμα. Το μοναδικό μείον που βρήκα, για αυτό βάζω στο σώμα 8 (αν το στήθος ήταν στην θέση του με αυτό το κορμί άνετα 9 μπορεί και 10 με τόνο) η ρώγα μεγάλη και ανταποκρίνεται πλήρως. ( είχα μια κοπέλα χρόνια πριν, παρόμοιο κορμί, αλλά είχε φτιάξει το στήθος τις με σωστό μέγεθος και φύσαγε... μπορεί και για αυτό να την κράτησα.)
Το πρόσωπο τον φωτογραφιών άβαφο, και κάπως κουρασμένο (για αυτό βάζω ένα 7 και εκεί)
Από βαθεία γλοσσωφιλα κλπ δεν θα μείνει παραπονεμένος κανείς.
Από πίπα επίσης δεν θα μείνει παραπονεμένος κάνεις (dt σε βαθμό δακρύων και πνιξίματος, αφού το κάρφωνε και τις κρατούσα το κεφάλι). Ελαφριά περιποίηση στα καλαμπαλίκια. (γλόμπος ήταν, σε δασώδη δεν μπορώ να ξέρω)
Ανοίγματα και στησίματα δεν το συζητάμε καν, άνετα μπορεί να σας κάνει κόμπο.
Και φυσικά το βασικό που ήθελα το πρωκτικό το έχει, με καλή διάθεση όσο ήταν δυνατόν τα κατάφερε χωρίς πολύ σφυροκόπημα στα 4 -η θέα ήταν καταπληκτική - .
Όσο για το αγαπημένο μου κομμάτι (ευτυχώς free of charge ) το μουνογλυφη, το αφήνω λέγοντας σπαρταρούσε, κατέβαζε υγρά, και από αναστεναγμούς, φτάσαμε σε σπασμούς σε όλους τους μύες, και το κορμί τις και βογγητά.
Από αγριάδες δε πολύ δοκίμασα πολλά, κάνα δυο σκαμπίλια (όχι δυνατά όσο πατάει η γάτα, τόσο για να ακουστεί ο ήχος) στο κολαράκι τις.
Την είχα υπόψη για DUO με κάποια άλλη κοπέλα από το γραφείο αλλά δεν έβγαινε το πρόγραμμα.
Αλλά για να μην μου μείνει απωθημένο είπα να δοκιμάσω.
Λοιπών έχουμε μια Ουκρανή, ετών πριν τα 30, πρόσφατα έχει κόψει το κάπνισμα, ένα ποτήρι σαμπάνια, έχει σταματήσει και το γυμναστήριο.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται, αφού την βάψετε, την στολίσετε, την φωτίσετε, και τις αφαιρέσετε κιλά.... ναι,
η κοπέλα που θα έρθει είναι ελαφρός ποιο αδύνατη από τις φωτογραφίες (skinny). Το ύψος στο περίπου σωστό.
Ευχάριστος χαρακτήρας χωρίς να πολύ ανοίγετε στα προσωπικά τις.
Να το πω τώρα γιατί δεν θέλω να φάω κράξιμο (δεν θα το γλιτώσω άλλα λέμε) . Το στήθος έχει πρόβλημα, το οποίο έχει κρεμάσει , οι πιθανότητες είναι, ή αποτυχημένη κυοφόρηση, ή απότομο χάσιμο κιλών, ή κάπνισμα. Το μοναδικό μείον που βρήκα, για αυτό βάζω στο σώμα 8 (αν το στήθος ήταν στην θέση του με αυτό το κορμί άνετα 9 μπορεί και 10 με τόνο) η ρώγα μεγάλη και ανταποκρίνεται πλήρως. ( είχα μια κοπέλα χρόνια πριν, παρόμοιο κορμί, αλλά είχε φτιάξει το στήθος τις με σωστό μέγεθος και φύσαγε... μπορεί και για αυτό να την κράτησα.)
Το πρόσωπο τον φωτογραφιών άβαφο, και κάπως κουρασμένο (για αυτό βάζω ένα 7 και εκεί)
Από βαθεία γλοσσωφιλα κλπ δεν θα μείνει παραπονεμένος κανείς.
Από πίπα επίσης δεν θα μείνει παραπονεμένος κάνεις (dt σε βαθμό δακρύων και πνιξίματος, αφού το κάρφωνε και τις κρατούσα το κεφάλι). Ελαφριά περιποίηση στα καλαμπαλίκια. (γλόμπος ήταν, σε δασώδη δεν μπορώ να ξέρω)
Ανοίγματα και στησίματα δεν το συζητάμε καν, άνετα μπορεί να σας κάνει κόμπο.
Και φυσικά το βασικό που ήθελα το πρωκτικό το έχει, με καλή διάθεση όσο ήταν δυνατόν τα κατάφερε χωρίς πολύ σφυροκόπημα στα 4 -η θέα ήταν καταπληκτική - .
Όσο για το αγαπημένο μου κομμάτι (ευτυχώς free of charge ) το μουνογλυφη, το αφήνω λέγοντας σπαρταρούσε, κατέβαζε υγρά, και από αναστεναγμούς, φτάσαμε σε σπασμούς σε όλους τους μύες, και το κορμί τις και βογγητά.
Από αγριάδες δε πολύ δοκίμασα πολλά, κάνα δυο σκαμπίλια (όχι δυνατά όσο πατάει η γάτα, τόσο για να ακουστεί ο ήχος) στο κολαράκι τις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
5 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
740€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
5ωρες !!!!
Με την ίδια !!!!!!
Πες μου από ύψος είναι όσο αναγράφεται?
Επίσης από τις κριτικές που γράφεις, που μονόωρα δεν είναι ποτέ με 4-5 ώρες μέσο όρο, νομίζω δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο μέσο όρο και ο λόγος είναι ότι το 99% των κορασίδων όταν ακούνε 3+ ώρες έχουν πάντα τη καλύτερα συμπεριφορά γιατί θα βγάλουν αρκετά λεφτά χωρίς πολύ κόπο... εκτός και αν τις γαμάς όλη την ώρα και μπράβο σου τότε
Επειδή, έκανα μεγάλα ραντεβού στην αρχή... 4ώρα πάντα, υπήρχε μία διαφορετική νοοτροπία ως longdater. Επίσης, πολλές κορασίδες μου έχουν πει ότι σε άτομα που γράφουν κριτικές και longdaters ότι και να γίνει πάνε με χαμόγελο και εξυπηρέτηση διαφορετική γιατί τρώνε κράξιμο-ξεχέσιμπ από το γραφείο τους.
Χαίρομαι που περνάς καλά και αυτό μετράει... γράψε τη δικιά σου εμπειρία.
@roughfucker δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από σένα
- Για να σου φύγει η απορία είμαι τις σχολής να απολαμβάνω το φαγητό μου. Δεν το καταβροχθίζω αμάσητο.
slow food / slow eating
καλα ρε συντροφε
5ωρες !!!!
Με την ίδια !!!!!!
- Για να σου φύγει η απορία είμαι τις σχολής να απολαμβάνω το φαγητό μου. Δεν το καταβροχθίζω αμάσητο.
slow food / slow eating
με 740 περιμενα καλυτερη κριτικη παντως, πιο πικαντικη και με πιο γαργαλιστικες λεπτομερειες.
- Το τηλέφωνο τις , το tinder τις, το αριθμό κοινωνικής ασφάλισης τι θες; σου στέλνω και το ΙΒΑΝ για την κάθε πληροφορία χρεώνω μόνο 20 εύρω... Τώρα πλάκα πλάκα είναι κουραστικό να γράφω σεντόνια, δεν γράφουμε μυθιστόρημα άρλεκιν.
- Εάν διάβασες την κριτική μου περί Darina καταλαβαίνεις γιατί το επαναλαμβάνω.
Πες μου από ύψος είναι όσο αναγράφεται?
-Παίζει να είναι άνετα 1,65 -1,70 την μέτρησα στον πάγκο τις κουζινοωιπτιροτραπεζαροσυρταροθικομπαριοαποθηκευτικουχωρου...
Θέλει ανάλυση,
Ας πούμε ότι ξεκινάω με 2 ή 3 ώρες και μετά όπου βγάλει (εχω κανει και 10 άωρο), πες το επαγγελματική διάστροφη, πες το χαβαλέ, πες το να θέλω να περάσω καλά στον περιορισμένο χρόνο που έχω γιατί μετά για πολύ καιρό δεν έχω ευκαιρία.
Ναι στα longdates είναι τελείως διαφορετικά, λογικά με έναν πούτσο θα βγάλει όσα με 4 - 5 (κούνια που την κούναγε), - όταν ξεκινήσουμε είναι συνεχόμενο ούτε για νερό, μετά το ζέσταμα και social, πάει σερί - επόμενος από μόνες τους σε ένα σημείο είναι ευδιάθετες (που να ήξεραν). Το γραφείο απλά μάλλον τις λέει εάν είσαι καλό κορίτσι θα φας καλά (το μαλάκας το βάζετε σε όποιο σημείο τις πρότασης ) . Να σου πω αυτές φεύγουν με το κασέρι (200άρικα είναι εύκολο στο μέτρημα) και εγώ έχω περάσει καλύτερα.
"@roughfucker δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από σένα Εμμμμ"
- ευτυχώς πρόλαβα, ή θα την αφήσει ανάπηρη ή θα την σπάσει ...