Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H Kristena είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα με ηλικία ύψος και κιλά όπως αναγράφονται στο site. Προσπαθώ να σκεφτώ αντίστοιχη κοπέλα για την οποία είτε η ηλικία είτε να κιλά να μην ήταν διαφορετικά.

Το σώμα της αν και μαλακό είναι πολύ γυμνασμένο ως δασκάλα γιόγκα που είναι. Στην εμφάνιση είναι αρμονικότατο, χωρίς λίπη ενώ στον αγώνα αντέχει τη σκληρή μεταχείριση. Το διαπίστωσα όταν ήμουν από πάνω της και την είχα ακινητοποιήσει από τα μπράτσα ενώ τη σφυροκοπούσα. Αν και ασκούσα αρκετή δύναμη δε δυσανασχετούσε ούτε μου έδινε την αίσθηση ότι θα «σπάσει».

Κατά δήλωσή της της αρέσουν οι άντρες 35 – 45 ετών και όχι οι πιτσιρικάδες.

Παίχτηκαν 2 γύροι όπου τελείωσα αρκετά εύκολα. Ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι ήμουν σε άδεια οπότε ήμουν και πιο χαλαρός. Στον πρώτο είχα εγώ τον έλεγχο ώστε να ελέγξω και το πότε θα χύσω. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις όπου συμμετείχε με αληθοφανή επιφωνήματα και το τέλος ήρθε μέσα της. Δάχτυλα προσπάθησα να βάλω μπροστά αλλά μου αρνήθηκε ευγενικά πάντα.

Στο 2ο γύρω είχε εκείνη τον έλεγχο. Ξεκίνησε από ένα καλό γλείψιμο, χωρίς όμως να ασχοληθεί με τα μπαλάκια. Όταν σηκώθηκε βάλαμε προφυλακτικό και συνέχισε με Cow girl όπου έδειχνε να το απολαμβάνει. Κάποια στιγμή μετά από κάποιες αλλαγές στάσεων μου ζήτησε όταν θέλω να τελειώσω να τη χύσω στα βυζιά της. Γενικώς δεν είναι κάτι το οποίο το κυνηγάω και τρελαίνομαι αλλά όταν στο ζητάει ένα τόσο γλυκό και χαμογελαστό προσωπάκι το κάνεις. Δε μου ζήτησε και καμία αγγαρεία το κορίτσι?

Η αίσθηση που μου άφησε, που είναι ίσως και το πιο σημαντικό σε αυτές τις συνευρέσεις είναι μιας γλυκιάς ικανοποίησης και θα ήθελα να την επαναλάβω με την 1η ευκαιρία.

Υ.Γ.
Ίσως να ήμουν πιο ενθουσιασμένος εαν δεν είχα πρόσφατη σύγκριση με τη Diva από your angels. Είχα πάθει πλάκα,την είδα 7 φορές και δεν τη χόρτασα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.884
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, chris1955 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2021
like στο σχολιο σου για Diva.....κι εγω την ειδα 7-8 φορές και κάθε φορά έπεφτε και σκληρότερο γαμήσι...Δεν εχω δει αλλη τοσο μητρομανη
Να δουμε ποτε θα ξαναερθει
review reaction 1 Γιώργος Παπ., hornyasfuck
31 Δεκεμβρίου, 2021
@ roughfucker μου είπε Ιανουάριο με Φεβρουάριο θα ξανάρθει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2