Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιλογή της κοπέλας μετά από παρότρυνση συναγωνιστών αλλα και μιας φίλης της!

Εφτασε στην ωρα ντυμένη στα λευκά όπως και στους προηγούμενους συναδέλφους. Ορεξάτη με χαμόγελο σπάει έυκολα τον πάγο και σε κάνει να νιώσεις άνετα από την πρώτη εντύπωση .
Οι φωτό είναι ακριβείς μείον τη λάμψη, ηλικία δήλωσε 28, άντε να ναι 30. Γενικά μια πολύ θετική παρουσία οπτικά ιδιαίτερα αν σας αρέσουν οι βόρειες γυναίκες.
Κοπέλα μπιμπελό ,με λεπτά χέρια, με ωραίο φυσικό στήθος απαλό λευκό δέρμα καθαρό απο τατου. Πολύ καλό κολαράκι επίσης.

Στο σόσιαλ η κοπέλα παρόλο τα μέτρια αγγλικά της το παλεύει και μπορεί να σταθεί και σε πολύωρο ραντεβου΄ύ. Ωστόσο επιδέχεται βελτίωσης. Είναι αρκετα έξυπνη, επικοινωνιακή,δεν τρώει το χρόνο με μπούρδες. Καποιες στιγμές της συνάντησης τα έλεγε στα ρώσικα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι παρόλο που δεν καταλαβαινα λεξη, μου άρεσε να την ακουώ, με κάποιο περίεργο τρόπο το έβρισκα σέξυ. Τα περί ναρκισσισμού δεν κατάλαβα τι εννοούν οι προηγούμενοι συναγωνιστές.

Στον αγώνα η κοπέλα είναι GFE καθαρά. Φιλάει με γλώσσα, γουστάρει φοβερά να την γλύψετε, δάχτυλα μπρός και λίγο πίσω αλλα πάντα χωρίς αγριάδες. Πίπα ...... δεν δοκίμασα όυτε και αυτή προσφέρθηκε εδώ που τα λέμε, μόνο το κόλπο με την καπότα κάνει σωστά που τη βάζει με το στόμα. Στο σεξ μου είπε ότι για τον πούτσο μου είναι παρθένα. Ετσι χρησημοποίησε τζελ και κίνηθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς στον πρώτο γύρο με αυτήν να κοντρολάρει το ρυθμό ώντας από πάνω. Στό δευτερο γύρω οι ρυθμοί ανέβηκαν αρκετά καθώς γύρισε στα τέσσερα , είναι η αγαπημένη της στάση , και έφαγε ένα δυνατό σφυροκόπημα όπου επέδειξε τις απαραίτητες αντοχές. Κραυγούλες αληθοφανείς. Κολαράκι παραβιασμένο αλλα ποιός θα το πάρει δεν ξέρω,. Τελίωμα σε κοιλια και πλάτη.

Συνοψίζοντας η Emily είναι μια amateur GFE escort με ευχαριστο χαρακτήρα και όρεξη αλλά και amateur συμπεριφορά στο κρεβάτι. Αν βελτιώσει τις υπηρεσείες της και τα αγγλικά της μπορεί να ξεπαραδιάσει αρκετό κόσμο. Μέχρι τότε όμως υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.942
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, George_1969, JOHN-PLAYER-SPECIAL και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού