Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επιλογη της κοπέλας λόγο ελαχίστων επιλογών και καλών κριτικών.

Η καρασίδα ήρθε στην ώρα της ωραία γδυμένη όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές, με περισση όρεξη και χαμόγελο. Εχει εναν αέρα που σπάει τον πάγο εύκολα.
Εμφάνιση προσώπου το κορίτσι της διπλάνής πόρτας. Κορμί στο 1,65 αρκετά σφιχτο με ωραίο κολαράκι. Στ'ηθος φυσικό, μικρό και ελαφρά χαλαρό.

Στο social η κοπέλα είναι επικοινωνιακή με μέτρια αγγλικά που είναι ωστόσο επαρκή για την συνάντηση. Μου έκανε έντύπωση ότι με ρώτησε τι θέλω στο κρεβάτι πριν ξεκινήσουμε. Δεν μου συμβαίνει συχνά και το θεωρώ δείγμα εμπειρίας της κοπέλας καθώς έτσι αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

Στον αγώνα η κοπέλα με έπαιξε φούλ επίθεση! Εχει μεγάλη εμπειρία για την ηλικία της και αυτό φαίνεται. Μου ξηγήθηκε από την αρχή ότι αυτή θα παίρνει τις πρωτοβουλίες. Ετσι αφέθηκα στα χέρια της. Εδειξε μεγάλη ενεργητικότητα και όρεξη. Φιλάει με γλώσσα , πίπα με πολύ σάλιο αν και μου έχουν κάνει και καλύτερες. Δέχτηκε περιποίηση σε 69 οπου αναταποκρίνετε και υγραίνετε πολύ. Δέχεται εύκολα δάχτυλα εμπρός, πίσω μόνο έγλειψα δεν δακτύλιασα. Στο σεξ επέδειξε μεγάλες αντοχές χωρίς τη χρήση τζελ ,επεζήτησε δυνατούς και γρήγορους ρυθμούς όντας την [περισσότερη ώρα από πάνω. Παίχτηκε ένας καλός δυνατός γύρος όπου το πάνω χέρι το είχε αυτή.

Στα θετικά της Στελλας το καλό CIM οι καλες αντοχές, η ενεργητικότητα που έβγαλε. Επίσης η καθαριότητα και η αμεσότητα της.

Στα αρνητικά για καποιους ίσως το σεταρισμένο μάλλον πρόγραμμα της που αν και δεν είναι άσχημο για μια φορά αφήνει μια γέυση "επαγγελματισμού". Επίσης τα αγγλικα που επιδέχονται βελτίωσης

Θα την ξαναέβλεπα μόνο αν έδινε κόλο ή αν θέλω να τεμπελιάσω αφήνοντας την να κάνει όλη την δουλειά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή