Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 5 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Πήγαινα για άλλες κοπέλες αλλά καμία διαθέσιμη στο λιγοστό μου χρόνο και για αυτό επιλέχθει η κορασίδα Νταϊάνα. Συνενόηση άψογη με το γραφείο και κλείστηκε.

Χτυπάει η πόρτα στην ώρα και μπαίνει μέσα μία γυναίκα με πολύ όμορφο αέρα, φιλάκια στο στόμα, σόσιαλ από τα καλύτερα. Μίλαγε όπως μία γαλλιδούλα που είχα γνωρίσει στο παρελθόν, αγγλίκα proficiency... αλλά μην την πάρετε μονότερμα, ζωρίστηκε όταν αφέθηκα σε γρήγορα αγγλικά και με προφορά. Νταρντάνα γυναίκα, πιο νταρντάνα από τις φωτό... στα όρια να πάει σε άλλα επίπεδα, ως σύνολο γούσταρα... έχει το ίδιο περίεργο πρόσωπο με Ντίβα, για αυτό την ρώτησα,που εν τέλει αποδείχτηκε και κολλητή της φίλη. Παρουσιαστικό άψογο, καπαρτίνα, φόρεμα, εσώρουχα, όλα στην εντέλεια...μαύρα όλα. Σώμα με πιασίματα αλλά σφιχτό για αυτό που παίρνεις, ο κώλος είναι θεώρατος και μου άρεσε αυτό.. αλλά επικεντρώθηκα στα βυζιά της, δεν ξέρω γιατί... ήταν απίστευτα και ρόγες ανταποκρίνονταν τέλεια.

Ξεκινάμε, από την αρχή βαθειά γλωσσόφιλα, δεν κωλώνει πουθενά... τα δίνει απλόχερα. Πίπα μέτρια, κάτι φιλάκια και γλειψίματα στα μπαλάκια από εδώ και από εκεί... τίποτα το ιδιαίτερο, τον έπαιρνε στο στόμα μέχρι μέσα και αυτό μόνο. Δυστυχώς όταν δεν στον ρουφάει καν και νιώθεις μόνο την άκρη του τούνελ, είναι σαν να μην με πιπώνει και το βλέπω συχνά αυτό τώρα τελευταία Κεφάλι σε τοίχο! . Γλείψιμο από μένα, όμορφα πράγματα, καθαρά και σχετικά στενή δεν το περίμενα, ανταποκρίθηκε σε όλα με ήχους και κραυγές αλλά μου λέει... i want u inside me... και είχε ανοίξει ήδη το προφυλαχτικό. Χαχαχα! Ιεραποστολικό όπου τα ένιωθε όλα τέρμα... πόναγε και λίγο οπότε κατέβασα ρυθμούς αρκετα... cowgirl είχαμε πρόβλημα που δεν μπορούσαμε να βολευτούμε οπότε έριξα άκυρο στην αγαπημένη μου στάση... στα 4 όπου δέχτηκε ρυθμό αλλά εν τέλει ρελαντί γιατί είδα πάλι εκφράσεις προσώπου που δεν μπορούσε. Στα 4 ξαπλωτό και με ρυθμό κάπως καλύτερα... ιεραποστολικό στα πλάγια... μέχρι το τέλος του τούνελ να φτάνει και να γουστάρουμε. Δεν μπορούσα να τελειώσω επειδή θέλω πιο δυνατό ρυθμό γενικά.. οπότε την είδα που κουράστηκε και έριξα ταιμ-αουτ. Σόσιαλ καταπληκτικό... να την πάρεις 3-4 ώρες, να ρίξεις 2 φορές και να συζητάτε για όλα τα θέματα... τέλειο για άλλες εποχές, όχι για τώρα με μένα. Άπλετα φιλιά, γλωσσόφιλα και ρουφήγματα αριστερής ρόγας, 10 λεπτά πριν το τέλος ξεκινάμε με πίπα και καταλήγουμε στα 4 όπου δέχτηκε σφυροκόπημα για να τελειώσω στο στόμα της.

Πήγε μπάνιο, πήγα και εγώ και αφού μάζεψε τα πράγματα της και το κουτί με τα συμπράκαλα που είχε... αποχώρησε από το άντρο της ακολασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ GFE αγαπούληδες και τίποτα άλλο, αγριάδες δεν δέχτηκε καμία εκτός από ελαφρά σφαλιαρίδα στα κωλομέρια. Ζήταγε έρωτα και όχι γαμήσι. Σόσιαλ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ με αγγλικά σχεδόν τέλεια... LONG DATERS τρέξτε. Σώμα νταρντάνας στα όρια πριν μιλήσουμε για παχουλή...κοιλιά φαίνεται λίγο όταν στις στάσεις την διπλώνεις και κώλος αρκετά μεγάλος... το σύνολο δεν με χάλασε, άρα μοντελάκιδες μακριά. Περιποιημένη και καθαρή, άκρα υπέροχα, κουτί με πράγματα καθαριότητας... έδωσε αντισηπτικό για χέρια και μου τον πέρασε και μία πρίν ξεκινήσουμε, προσέχει καλό δεν λέω. Δεν έχει αντοχές για κοπάνημα, αγριάδες και τα συναφή... άκυρο πανηγυρικό, αγάπη και προδέρμ δλδ. Συμπεριφορά να σε χαροποιήσει από την αρχή μέχρι το τέλος, άργησε και να φύγει 5 λεπτά για το τελευταίο ωραίο σόσιαλ. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή ψάχνω PSE, δυνατές καταστάσεις με αντοχές και μοντελέ πράγματα και το επιβεβαίωσα με τη συνάντηση αυτή. Έχει ένα όμορφο πακέτο-σύνολο, με μάγεψε παρ' ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνα και είναι η πρώτη που το πετυχαίνει.

ΞΑΝΑ ΟΧΙ γιατί δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, George_1969, elpotero και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2021
@redb φίλε πότε την είδες πριν από έμενα γιατι ειχα την εντύπωση πως την ειχα πάρει πρώτος αλλά μπορεί και να κάνω λάθος από περιέργεια.
P
paparovicz
review reaction 3 hornyasfuck
29 Δεκεμβρίου, 2021
@paparovicz είχες πρωτιά δεν λέω... Ημερομηνία που αναγράφεται. Αφού είδα κριτική σου, καλή κοπέλα αλλά όχι για τα γούστα μου την περίοδο αυτή.Εμμμμ
review reaction 1 paparovicz, hornyasfuck
29 Δεκεμβρίου, 2021
@redb συμφωνώ ούτε για εμένα άλλα από κάτι άκυρες που έχω φάει ήταν η καλύτερη πίστεψε με και δεν έκλαψα τα καφέ χαρτονομίσματα και ήταν ότι καλύτερο μπορούσα για αυτήν σαν κριτική έτσι και αλλιώς το διευκρινίζω chabby μεριά με όρια του ανεκτού Έτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 redb
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3