Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
--Λοιπόν φίλοι μου συναθλητές έχοντας πάρει μια ιδέα περί τίνος πρόκειται από τον αγαπητό μου φίλο και συναθλητή @redb ειπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου στο fight club με την Betty, δεν γίνεται να χάσω τέτοιο μουνί από τα χεριά μου ανεκμετάλλευτο, αν και το ειχα μπανίσει από τότε που εμφανίστηκε ξεχώρισε αμέσως από τις υπόλοιπες του glamour μου θύμισε το παλιό κάλο glamour έτσι κλείστηκε το ραντεβουδάκι μας στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο.
--Με το που φτάνω αρχίζω τα παρ φουμαρίσματα για να υποδεχτώ το απόλυτο θηλυκό που θα με ταξιδέψει στις πενήντα αποχρώσεις, τώρα τι χρώμα θα δούμε μόλις μου εμφανιστεί μπροστά μου, εκεί που έχω ξαπλώσει με μουσική της επιλογής μου και κοιτώντας ανέμελα τις φωτός της χτυπαει η πόρτα με γρατζουνίσματα, λέω να την έφτασε, πάω τρέχοντας να τις ανοίξω με το που την ανοίγω αντικρίζω ένα πανέμορφο κατάξανθο λευκό ρωσιδάκι ντυμένο με μαύρα ρούχα και μαύρη καμπαρντίνα να διαβαίνει σαν σίφουνας την πόρτα, τις λέω γεια σου για να με προσέξει πριν μπει πιο μέσα και χαθούμε στο μισοσκόταδο δωμάτιο έτοιμη για fight club, μού σκάει ένα φιλί στο στόμα και αρχίζει να χορεύει με τον ρυθμό τις μουσικής μου τις λέω σου αρέσει χωρίς πολλά πολλά αγγλικά μου κουνάει το κεφαλάκι της σαν είναι μελωδίες στα αυτιά της.
--fight club vol.1 αρχίζω να την γδύνω ανταλλάσσοντας μεταξύ μας φιλιά παθιάρικα χορεύοντας και οι δυο στους ρυθμούς τις house μουσικής, κατευθείαν φανερώνεται μέσα από τα δαντελωτά ρούχα που φορούσε ένα σώμα κατάλευκο μεταξένιο και απαλό σαν βελούδο πετίτ μοντελέ με δυο βυζιά 3 φυσικά όπως των φωτός λες και είχε μόλις βγει από τσόντα έτοιμη να παίξει στην σκηνή του fight club μαζί μου, άκρα λεπτά κομψά άκρως περιποιούμενα στην πένα στα χρώματα τις φωτιάς. Κατευθείαν την σηκώνω ψηλά στα μπράτσα μου και την ξαπλώνω στο ρινγκ αρχίζοντας να την φιλάω παθιάρικα σε όλο τις το σώμα χαρίζοντας τις ηδονή με τρέμουλο να διαπερνάει στο κορμάκι της, φτάνοντας στα ενδότερα στο πιο όμορφο και στενό μουνάκι που έχω δει πότε μου σαν κλειδαρότρυπα, εγώ και ο μητσαρας είχαμε χαθείς στις πενήντα αποχρώσεις του λευκού μέσα στο μισοσκόταδο δωμάτιο Ναι!Ναι! μόλις το πιπίνι αυτό είχε αρχίσει να βγάζει κραυγές απόλαυσης και ηδονής από το στοματάκι της, γυρίζω τον μητσαρα σε στάση 69 ,το πιπίνι δεν προλάβανε να το παίρνει όλο στο στόμα της Ναι!Ναι! με μερικά σημάδια πνιξίματος τα οποία και τα επιδίωκε για να μου δείξει πόσο καυλωμένη είχε γίνει, τα δαχτυλάκια τα δέχτηκε και στις δυο τρυπούλες λες και ειχα πάρει το πινέλο μου και ζωγράφιζα με τις αποχρώσεις τις. Στην συνέχεια την βάζω γονατιστή να δω τις αποχρώσεις τις πίπας στον καθρέφτη μαζί με αυτό το θεσπέσιο κορμί και κωλαράκι της να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής καθώς ροφούσε με μανία με σημάδια πνιξίματος στον αγώνα τον μητσαρα, μόλις τον είχε εκτοξεύσει στο διάστημα Γιούπιιι!Γιούπιιι! σκουφί και κατευθείαν την γυρίζω με πίσω κολλητό στο καθρέφτη με το σώμα της και τα βυζιά της να ακουμπάνε και να τρίβονται πάνω του σαν βελούδινο χάδι και παράλληλα να την σφυροκοπάω με δύναμη και μανία σκαμπιλίζοντας τα όμορφα αχλαδωτά κατάλευκα κωλομέρια της, την ρίχνω στο κρεβάτι με μανία και εκεί απογειώθηκε ο μητσαρας για το υπέρ διάστημα Με ελαφρά δίνοντας και την λήξη του vol.1.
-- fight club vol.2 χαμουρευόμασταν για κάνα πεντάλεπτο από το vol.1 μου λέει να κάνει ντουζάκι, ορίστε μωρό μου όλο δικό σου, μόλις τελείωσα και εγώ, σύντομη κουβέντα δεν υπήρχε λόγω ανύπαρκτων αγγλικών από την μεριά της άλλα τη να τα κάνεις όταν μπροστά σου ξετυλίγεται όλο το φάσμα των αποχρώσεων απλά περιττό, ξανά ρίχνομαι στο ρινγκ βουτώντας στο μουνάκι τις με γλειψίματα και σαλιώματα λες και με είχε ξεμυαλίσει από το πόσο ωραίο περιποιούμενο και στενό ήταν μετά βίας έμπαιναν και τα δυο αλλά η τύπισσα δεν κώλωσε πουθενά ίσα ίσα μου έδινε και την πίσω πορτούλα για περισσότερο ηδονή ο μητσαρας άρχισε να παίρνει την ανιούσα για δεύτερη φορά στο ρινγκ έχοντας στο ενεργητικό του πολλές μάχες μάλλον δικαιωματικά του αξίζει η χρυσή ζώνη. Πέρασμα χρυσού σκούφου και εκεί έγινε το έλα να δεις το fight club πήγε σε άλλη διάσταση επί κάνα μισάωρο την σφυροκοπούσα ανελέητα μπρος, πίσω, πλάγια δίνοντας και σκαμπίλια στα καπούλια της χωρίς να δείχνει ίχνος δυσαρέσκειας η κούρασης από την πλευρά της μέχρι και τσόντα έβαλα να παίζει στο προσκήνιο για να απογειωθούμε και οι δυο δεν άφηνε λεπτό τον μητσαρα από το στόμα της με λάγνο βλέμμα τελικά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τον αγώνα αυτό διότι ήρθε η λήξη του αγώνα στο χρονικό όριο που ειχα ορίσει τις αφήνω το αντίτιμο κάτω από την τσαντούλα της οπού το κέρδισε δικαιωματικά ντύθηκε ένα γρήγορο παθιασμένο φιλί και εξαφανίστηκε σαν σίφουνας όπως και ήρθε στις αποχρώσεις του λευκού φάσματος.
--Λοιπόν μάγκες εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πανέμορφο πιπίνι ρωσιδάκι με φυσικά προσόντα και χαρακτηριστικά σε όλες τις αποχρώσεις έτοιμη να ριχτεί στο ρινγκ για fight club Χαχαχα!Χαχαχα! ειλικρινά άμα ειχα περισσότερη ώρα στην διάθεση μου λόγω υποχρεώσεων δεν θα φεύγαμε ζωντανοί μέσα από το δωμάτιο εγώ τον μητσαρα να το μαζεύω από τα πατώματα και αυτή να σέρνει το λαβωμένο μουνί της συστήνεται ανεπιφύλακτα σε pse λάτρεις, πιπινιών και μοντελάκηδων και σε μια ειδική κατηγορία αυτήν των fight club Χαχαχα! ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας τώρα μπορώ να πάω για μασάζ χαλαρωτικό πριν ανέβω ξανά στο ρινγκΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, Dom1 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2021
Στα όρια των PSE καταστάσεων εγώ θα τις χαρακτήριζα, περισσότερο GFE με αγριάδες και αντοχές. Μάλλον είναι πως το προσδιορίζει το PSE ο καθένας μας και αυτό γιατί είναι πολύ δυσεύρετο δυστυχώς Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz
29 Δεκεμβρίου, 2021
@ Redb P.S.E είναι μια έννοια που την ορίζει ο καθένας μας δίνοντας μια νότα ξεχωριστή στο ραντεβού και την εμπειρία του πάνω σε αυτό δεν μπορείς να το βάλεις σε κουτί Έτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck, redb
29 Δεκεμβρίου, 2021
@paparovicz συμφωνώ απόλυτα αλλά για PSE καταστάσεις λόγω της έλλειψης επιλογών υπάρχουν και μεγάλες διακυμάνσεις μεταξύ των εμπειριών.
review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz
29 Δεκεμβρίου, 2021
Πραγματικά σε ζηλεύω που δεν μπόρεσα να την πετύχω.Άντε πάντα τέτοια και καλή χρονιά !Χαμόγελο
review reaction 1 paparovicz, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4