Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
2 συναντήσεις σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Γρήγορη επικοινωνία με το γραφείο και κλείστηκε η κορασίδα αν και σχετικά τελευταία στιγμή.

Χτυπάει τη πόρτα ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ και προσπαθεί να μπει... άκουσα τον ήχο αυτόν και κάβλωσα κατευθείαν. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΩ.
Ανοίγω και μπαίνει ακόμα ένας σίφουνας μέσα, κοιτάει το δωμάτιο, σόσιαλ δεν υπήρχε εκτός το όνομα και πως είσαι.. μέχρι εκεί. Ντυμένη όπως πρέπει να είναι, καπαρτίνα, μαύρη φούστα, μάυρα γοβάκια, μαύρες ζαρτιέρες μαύρα εσώρουχα με όμορφο μαλλί και περιποιημένο. Ζητάει τα λεφτά κατευθείαν, της τα δείχνω.. και τη 2η φορά τα ίδια. Είχε και τσαντούλα με στολή μαθήτριας που δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά αν και το ζήτησα. Πρόσωπο κανονικό, εμένα οι φωτό μου φαίνονται πολυ περιέργες στο πρόσωπο της, σώμα πολύ πετίτ και στις φωτό φαίνεται αρκετά νταρντάνα, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, πολύ πετίτ κατάσταση. Χεράκια να πλύνει, στέλνει μήνυμα στο γραφείο και ξεκινάμε.

Γλωσσόφιλα επιφανειακά που μέσα σε δεύτερα γίνανε βαθειά. Ξεκινάει πίπα, τίποτα το ξεχωριστό αλλά να κοιτάει εμένα και το καθρέφτη συνεχώς ναζιάρικα. Μέσα, έξω... ελάχιστα διαφορετικές κινήσεις... DT, MF, πουτσοσκάμπιλα,φτυσίματα και ότι άλλα πράγματα ήθελε και ήθελα τα κάναμε. Ασταμάτητα για πολύ ώρα, να σκουπιζόμαστε στις πετσέτες μία αυτή μία εγώ... τελείως sloppy καταστάσεις σε όλες τις στάσεις να τον παίρνει.

Στάσεις ιεραποστολικό, cowgirl, στα 4.... τα ένιωθε και τα ένιωθα όλα... ιεραποστολικό μέχρι την άκρη του τούνελ να σπαράζει και να με διώχνει για λίγο. Cowgirl ήταν όλα τα λεφτά, την άφησα να δω τι θα κάνει μόνη της να πάρει τα ηνία και η τύπισα είναι τελείως dominating. Φάση σε χρησιμοποιώ να περάσω καλά και δεν με νοιάζει... έριχνε και σφαλιάρες που κάποια στιγμή κουδούνισε και το αυτί μου. Ανταπέδωσα χαλαρά πράγματα που δεν αντέχει με τη καμία. Δίνει αλλά δεν παίρνει, το νού σας. Στα 4 στήσιμο περίεργο λόγω ύψους αλλά βρήκα πως να γίνει με τα μαξιλάρια, άντεξε σφυροκόπημα και το δέχτηκε αρκετά μέχρι να τελειώσει που μετά με έβριζε στα ρώσσικα να τελειώσω και εγώ. Τέλειωσε αρκετές φορές και ελάχιστο διάλειμμα καθώς σπασμωδικά με έδιωχνε από μέσα. Με τόση κάβλα που μου έβγαζε δεν μπορούσα να τελειώσω αλλά γαμιόμασταν ασταμάτητα. Όρθιο, στην άκρη του κρεβατιού, ξαπλωτό doggy και άλλες τόσες στάσεις που κάναμε και άλλες τόσες που ήθελα αλλά δεν πρόλαβα... σκηνικά από τα λίγα που ακολουθούσε η κοπέλα.

1η συνάντηση, τελείωμα στο 30 λέπτο και μόνο μία φορά γιατί πέρασε ο χρόνος και έπρεπε να φύγει. 40 λεπτά σεξ άνετα και 5 λεπτά αγκαλιά χωρίς να μιλάμε για χαλάρωση και ξεκίνησε 2ο γύρο εκείνη.
2η συνάντηση, τελείωμα στο 40 λέπτο και μόνο μία φορά γιατί πέρασε ο χρόνος που εν τέλει είχε αργήσει 5-10 λεπτά και έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα ή κάτι τέτοιο.
Στο τέλος των συναντήσεων και όταν τελείωνε ήταν ένα πτώμα που καθόταν στο κρεβάτι και έπρεπε να τη ρωτάω αν είναι όλα καλά γιατί δεν ήμουν σίγουρος ότι αναπνέει. Χαχαχα!

Επικοινωνία 0, μερικά βασικά πράγματα ξέρει στα αγγλικά και δεν κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει, με χάλασε αυτό μόνο. Πρίν φύγει με έπιασε μόνη της σε βαθειά γλωσσόφιλα, λες και κατάλαβε ότι δεν θα ξαναειδωθούμε και μου είπε πόσο της άρεσε ο χρόνος και ευγενικός που ήμουν. Εν τέλει, μπορεί η κοπέλα να μην γούσταρε την παρέα μου ή την μουτσούνα μου. Χμμμ;
Ντύνεται με το πάσο της, μπανάκι κάθε φορά, καθαριότητα τέρμα, φιλί... της ανοίγω τη πόρτα και έξω και αυτή από το άντρο της ακολασίας μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και για όλα εκτός από PSE. GFE καταστάσεις θέλει με αγριάδες... θέλει να δέρνει... όποιος γουστάρει να τρώει ξύλο βρήκε την κατάλληλη κορασίδα. Εγώ είμαι demi, δίνω και παίρνω μέσα στη κάβλα αλλά δεν αντέχει καθόλου.. μπατσάκια και τα γνωστά δέχτηκε και γούσταρε ανεπανάληπτα. Είναι πολυεργαλείο... πιο όμορφη και γλυκειά από τις φωτό. Πολύ πιο πετίτ από τις φωτό και αρκετά κοντή, όσο αναγράφεται. Βυζί όμορφο αλλά λίγο πεσμένο, απίστευτο στην αφή αλλά ρόγες ανύπαρκτες και δεν ασχολήθηκα καν αν και γούσταρε πιπίλισμα. Ένα σημάδι στη κοιλιά, σφιχτή και τέλεια στο άγγιμα επιδερμίδα. Κώλος μικρός αλλά ποίημα. Είναι αρκετά στενή, αλλά απίστευα γευστική οπότε στους μικρούς φίλους σαν εμένα ενδείκνυται. Προσπάθεια να εισέλθω από πίσω με δάχτυλο και αδυνατούσα να την ανοίξω Χμμμ; . Δεν γούσταρε και δεν ήθελε με τα λίγα ρώσσικα που δεν ξέρω. Κεφάλι σε τοίχο! Δεχτική σε όλα, να τα κάνουμε όλα και παντού, δεν κωλώνει πουθενά και αν δεν θέλει κάτι θα στο πει με τρόπο ευγενικό με το χέρι της πολλές φορές ή λέγοντας να πάμε πιο ήρεμα που δέχτηκα σε όλες τις περιπτώσεις. . Δεν υποκρίνεται σε τίποτα... εκτός και αν είναι τόσο καλή σε αυτό και μπράβο της. Φαίνεται ήδη μία κούραση από το πόσο σεξ έχει φάει και ήταν από τα λιγοστά πράγματα που κατάλαβα και είπε στα αγγλικά. Να φτιάξει τότε αγγλικά να έχουμε κάτι να λέμε... ή να επιζητά επικοινωνία με γκούγκλη. Τι να πω... Πολλά δεν λέω που έγιναν γιατί τα κρατάω για την πάρτυ μου. Από την ώρα που ακούστηκε στη πόρτα μέχρι που έφυγε και για 30 λεπτά μετά φουλ καβλωμένος... λίγες γυναίκες το καταφέρνουν χωρίς προσπάθεια. Εμμμμ
Ντυμένη όπως πρέπει να είναι, καπαρτίνα, μαύρη φούστα, μάυρα γοβάκια, μαύρες ζαρτιέρες μαύρα εσώρουχα με όμορφο μαλλί και περιποιημένο. Άκρα πάνω και κάτω περιποιημένα και όμορφα. Ντουζάκι πριν, ενδιάμεσα και μετά από τη συνάντηση, μύριζε πανέμορφα και καθαριότητα παντού στο έπακρο.
Στην ουρά και με χαρτάκι ήδη καθώς είναι υπέροχη στις υπηρεσίες, αλλά αν θέλετε να πείτε και 5 πράγματα ατυχήσατε εκτός αν είναι 10 λεπτά σεξ και 50 λεπτά σόσιαλ.

ΞΑΝΑ ΙΣΩΣ αν έχω κάβλες καθώς και για έλλειψη επιλογών. Θα ήθελα 3-4 ώρες μαζί της άνετα αλλά κουρασμένη + 0 επικοινωνία ο συνδυασμός είναι ο χειρότερος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, Dom1, Constantinos27 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2021
Σορρυ @redb φιλε την εχω κλεισει για σημερα θα πεσει ξυλο θα μας γραψουν οι εφημεριδες??
P
paparovicz
review reaction 3 redb, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
28 Δεκεμβρίου, 2021
Εσύ είσαι αυτός που την έχει κλείσει όταν πήγα να τριτωσω το κακό.
Μην περιμένεις τίποτα, ότι κάτσει, απλά να έχεις προμηθευτει κομπρεσες, κλπ για μετά Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 ctlover, paparovicz, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2