Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν έχω πολύ καιρό στο άθλημα και λόγο περιορισμένου budget πάντα πήγαινα σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλές επιλογές. Είπα λοιπόν να παίξω μια παρτίδα poker. Τι εννοώ; Να πληρώσω ώστε να δω τα φύλλα του αντιπάλου, στη προκειμένη περίπτωση την κοπέλα. Αν ανταποκρίνεται στις φωτο και αν αξίζει όσον αφορά τις υπηρεσίες. Βλέπετε δεν είχε ούτε μια κριτική. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όπως κάνω συνήθως, απλά θα αναφέρω τα θετικά και τα αρνητικά.

Στα θετικά. Ωραίο ντύσιμο, αρκετά σεξυ. Ωραίο πρόσωπο και ματιά. Τα πιο παθιασμένα, βαθιά και καυλιάρικα γλωσσόφιλα που μου έχει δώσει ποτέ κοπέλα του χώρου, ίσως και γενικά. Με έκανε μπάνιο. Μα και μου άγνωστες λέξεις. Δεκτική σε όλα. Αντέχει σε δυνατά καρφώματα και γουστάρει το δυνατό σεξ. Τρελαίνεται για σφαλιάρες στον κωλο. Μονίμως μούσκεμα. Το αιδοίο της πανέμορφο. Μεγάλο και ροζουλί. Η πίσω τρυπούλα από τις πιο όμορφες που έχω δει. Δάχτυλα μπρος και πίσω αδιαμαρτύρητα. Από πίσω πονάει αλλά της αρέσει. Από μπροστά μπορεί να κάνει και fisting, δεν δοκίμασα. Δεν έκανε χρήση τζελ. Πιπα καλή. Δεν έγλυψε μπάλες και κάνει προσπάθεια για deep και mf. Λεφτά στο τέλος. Παίχτηκαν 2 γύροι άνετα με επιτυχία.

Στα αρνητικά. Με το που μπήκε μέσα άρχισε να βγάζει τα παπούτσια χωρίς να πει λέξη. Μου ζήτησε καφέ latte. Που νόμιζε ότι ήρθε ; Αγγλικά χάλια. Συνένωση με τον γκουγκλη. Μου μιλούσε όλη τη ώρα Ρώσικα, λες και καταλάβαινα. Την ρώτησα αν ήθελε να κάνει μπάνιο και μου είπε ότι ήταν οκ. Γυρίζει λοιπόν για να την ξε ντύσω. Μου ήρθε μια μυρωδιά ανάμεσα σε ιδροτηλα και τσιγάρο. Να πω εδώ ότι είμαι καπνιστής. Πάντα όμως πριν από το ραντεβού φροντίζω ώστε να μοσχοβολάω και στο σώμα και στην αναπνοή. Και άλλες κοπέλες που έχω βρεθεί κάπνιζαν. Καμία δεν μύριζε, ούτε στο ελάχιστο. Της συγκεκριμένης μύριζε πάρα πολύ η αναπνοή της τσιγάρο.Ακομα και την επόμενη μέρα μου ερχόταν η μυρωδιά από το icos.Πάω να τη γλύψω και πραγματικά ήθελα να της πω πάνε για μπάνιο τώρα. Είχε ασπράδια. Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Ντράπηκα να της το πω. Φυσικά δεν την έγλυψα. Αφού τελειώσαμε τον πρώτο γύρο, κάναμε μπάνιο. Ευτυχώς και εκείνη. Έρχεται λοιπών και με ρωτάει : θέλεις και δεύτερο ; Φυσικά και θέλω της λέω. Και τότε βγάζει την δεύτερη καποτα από την τσάντα της. Στην εμφάνιση τώρα. Στήθος 2,5αρι πεσμένο. Μερικά κιλά περισσότερα από τις φωτο. Κώλος χαλαρός, πεσμένος φαρδής. Κοιλιά πλαδαρή με ζάρες. Όταν σκύβει κάνει δίπλες. Λογικά έχει γεννήσει πρόσφατα.

Γενικό συμπέρασμα. Αν θέλετε να γαμησετε δίχως αύριο, σκληρά και δυνατά αλλά δεν σας ενοχλούν τα πιασίματα και οι ατέλειες στο σώμα, τότε είναι ότι πρέπει. Απλά για να είστε σίγουροι βάλτε την για μπάνιο όταν έρθει. Να πλυθεί σε όλο το σώμα. Αντικαπνιστές και μοντελάκιδες κοιτάξτε αλλού.

Θα μου πείτε τώρα πως μπόρεσε και μου σηκώθηκε και την γαμησα 2 φορές με τόση ξενερα. Εστιαζα στα γλωσσόφιλα και στο δαχτυλιασμα που για εμένα είναι το Α και το Ω για να καυλώσω. Δεν μου άφησε όμως στο τέλος καλή εντύπωση από την στιγμή που δεν τα πάει καλά με την καθαριότητα. Για αυτό όχι σε επανάληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 24, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kamikaze73, james034, TOMCRUISE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2021
Ευγένεια είναι και αυτή να μυρίζει όμορφα.... να είμαστε ευγενικοί όσο είναι.
Πράγματα που μας χαλάνε να τα λέμε γιατί εν τέλει δεν βρισκόμαστε τσάμπα με τις κορασίδες...
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
review reaction 1 kamikaze73, srek7, das379
27 Δεκεμβρίου, 2021
ουτε κατα διανοια...
πουλο στις βρωμιαρες
review reaction 1 kamikaze73, srek7, das379
03 Ιανουαρίου, 2022
"Είχε ασπράδια." και μετά από το πρόσφατο που έπεσε στο νήμα...
Όταν λες "Μερικά κιλά περισσότερα από τις φωτογραφίες" , στις οποίες είδη έχει παραπάνω κιλά δεν είναι 54 αλλά 64 φεύγα κιλά...
Με γλίτωσες.
review reaction 1 das379
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3