Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 18 10
Call-Girls
47573
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Άφιξη αργά απόγευμα στην Αθηνά Γιορτινές μέρες, σιγά μην βρω κάτι... Κάνα δυο μηνύματα, και έρχεται μια λίστα με σχεδόν όλο το ράστερ, σκέφτηκα να πάρω καμιά πρωτοεμφανιζόμενη, να κάνω κανένα ψυχικό τώρα που μας τελειώνει το 21, και βλέπω το όνομα της Στέλλας, οχχχχ, λες; και όμως, θυμόμουν τους διθύραμβους, χωρίς πολλά πολλά κανονίζω και μου έρχεται με ένα λευκό παλτό, ψηλοτάκουνα, και από μέσα ένα ολόσωμο μαύρο κοντό φορεματάκι (μετά διαπίστωσα ότι από μέσα δεν φορούσε απολύτως τίποτα)
Πρόσωπο συμβατικό, λίγη ακμή στο μέτωπο χωρίς να είναι ενοχλητικό, ελαφρό μακιαζ (24 ετών τι να το κάνει το μακιάζ), ύψος κιλά όπως στην καρτέλα, ευδιάθετη, με το χαμόγελο, το στήθος στις αρχές μια ήπιας πτωτικής τάσης αλλά με ρώγα κάγκελο όταν ερεθιστεί σωστά
Λίγο κρασάκι, λίγο κουβεντούλα (ε, στο συμπλήρωμα τις πρώτης ώρας, μου ζώνουν τα φίδια να το επεκτείνω άλλες 3 ώρες και να το πάω 6ωρο) η διάθεση για παιχνίδι από την αρχή μέχρι και το τέλος ήταν φουλ!
Φιλιά βάθια, πίπα υγρή όσο πρέπει (στο τέλος πλέον πολύ υγρή) βιδωτή, με dt.
Στα του αγώνα δεν θα κλέψει χρόνο (από τις ελάχιστες φορές που έχω συναντήσει τέτοια όρεξη - όπως ομολόγησε τις αρέσει το σεξ)
Δάχτυλα με ρέγουλα, μπρος και πίσω.
Δυστυχώς δεν είχαμε την πολυπόθητη επίσκεψη τις "πίσω πόρτας" με τις γνωστές προφάσεις " ααα δεν χωράει " κλπ...
Η κοπέλα το έχει, ξέρει το ατού τον οπισθίων τις και με κάθε ευκαιρία θα τα βάλει μες τα ματιά σου.
Στάσεις, αεροπλανικά, ανοίγματα, στησίματα όλα κομπλέ.... Κάποια στιγμή στη μέση του αγώνα πέσανε κάτι μπατσάκια και φτυσίματα (ένα εγώ, και ένα εκείνη).
Εγώ την γλίτωσα και επιβίωσα. Μιλάμε για σχεδόν 4 ώρες και 30 λεπτά αλύπητο και αδυσώπητο ασταμάτητο σεξ.
Της έλεγα ότι θέλω ένα διάλυμα, αυτή έλεγε ΟΚ, και στα 45 δευτερόλεπτα το είχε πάρει στο χέρι τις και σε 1 λεπτό ήταν στο στόμα τις να το προετοιμάζει για την συνεχεία του αγώνα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 25, 2021
Διάρκεια
6 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
840€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή