Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Call-Girls 32490
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Η Αντέλ είναι μια όμορφη σαραντάρα με (για τα δικά μου γούστα) ωραίο πρόσωπο και όμορφο για την ηλικία της σώμα. Μην περιμένετε σώμα μοντέλου, έχει μια μικρή κοιλίτσα, αλλά για την ηλικία είναι πολύ καλό. Στήθος φτιαγμένο αλλά ωραίο. Είναι η.. "δασκάλα που όλοι θέλαμε να γαμήσουμε μικροί"
Το ραντεβού κλείστηκε στο ξενοδοχείο της κοπέλας. Έφτασα, και αφού έδειξα όλα τα πιστοποιητικά, ταυτότητες και της Παναγιάς τα μάτια στη ρεσεψιόν, ανέβηκα στον όροφο. Μου άνοιξε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, λες και με είχε συναντήσει ξανά. Στην επικοινωνία ήταν από την αρχή εξαιρετική, με πλακίτσες και γελάκια. Άφησα, όπως μου ζήτησε, το δώρο της στο τραπέζι εξαρχής, και μπήκα για ντους. Βγήκα και με περίμενε όρθια μπροστά στο κρεβάτι φορώντας μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες. Άρχισε να με φιλάει και μάγκες έπαθα πλάκα! Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, το φιλί της είναι όλα τα λεφτα! Βαθύ, ερωτικό...μόνο και μόνο με το φιλί με καύλωσε, πριν καν βάλει το χέρι της κάτω απ την πετσέτα...το έβαλε βέβαια, άρχισε να μου τον χαϊδεύει και αμέσως γονάτισε και άρχισε μια εξαιρετική πίπα. Πολύ βαθιά απ την αρχή, το κατέχει το άθλημα. Της πίεζα το κεφάλι και τον έπαιρνε πιο βαθιά. Χέρια δεν έβαλε καθόλου. Τη σταμάτησα (γιατί αλλιώς θα τελείωνα επιτόπου) και ανεβηκαμε στο κρεβάτι, της είπα οτι θέλω να την γλύψω και έκατσε πάνω στο πρόσωπό μου. Την έγλυφα κανά πεντάλεπτο, αναστέναζε και σε κάποια φάση ένιωσα τα υγρά της στη γλώσσα μου.
Άρχισε τα "oh my god that was great", της λέω εντάξει σειρά σου τώρα και κάθομαι. Αρχίζει πάλι την τέλεια πίπα της, πιο έντονα τώρα. Σε κάποια φάση έβλεπα το κεφάλι της να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου σαν ραπτομηχανή! Χωρίς χέρια εννοείται. Τη βάζω να κάτσει επάνω μου, κι εκεί φάνηκε (όπως έγραψαν και άλλοι) ότι της λείπει λίγο η τεχνική, δεν το έχει και πολύ. Αλλά το προσπαθεί με διάθεση, αυτό είναι που μετραει. Τη γύρισα στα 4 και άρχισα το σφυροκόπημα, αντέχει γάζωμα γερό με σφαλιάρες στα κωλομέρια. Λίγο πριν τελειώσω της είπα να με τελειώσει με πίπα, όπως και έκανε. Την έχυσα στο στόμα, με την πούτσα μου βαθιά στο λαρύγγι της, δεν παραπονέθηκε, ούτε κιχ. Συνέχισε κανα δίλεπτο να με γλύφει μέχρι να ηρεμήσω, και μετά με κοιταξε με χαμόγελο και μου έκανε νόημα οτι πάει να τα φτύσει. Όταν επέστρεψε έκατσε στην αγκαλιά μου, μιλούσαμε κανά εικοσάλεπτο, μου έλεγε για τις πόλεις που έχει ζήσει κλπ. Πολύ επικοινωνιακή , καλά Αγγλικά και γενικά ευχάριστη παρουσία. Δεύτερο γύρο δεν άντεχα έτσι κι αλλιώς να ρίξω, οπότε σηκώθηκα, ντύθηκα, με αποχαιρέτησε με ένα τελευταίο βαθύ καυλιάρικο φιλί και μου είπε οτι φεύγει σε 2 μέρες αλλά ίσως έρθει ξανά τον Ιανουάριο. Αν έρθει σίγουρα θα την συναντήσω ξανά. Είναι καθαρά για GFE, για όσους έχουν αποθημένο να γαμήσουν μια έμπειρη σαραντάρα μιλφ. Δεν κάνει για μοντελοπνίχτες σε καμία περίπτωση. Συμπεριφορά γραφείου εξαιρετική και φιλική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή