Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 74 10
Call-Girls
252436
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χθεσινή συνάντηση με την Έλενα στο γνωστό ξενοδοχείο μαζί με φίλη μου. Ανοίγοντας την πόρτα είδα αυτό που περίμενα. Μια γυναίκα κοντά στα 45 με 48, περιποιημένη και χαμογελαστή. Μπήκε μέσα με το βαλιτσάκι της και κατευθείαν στο μπάνιο όπου τα δύο κορίτσια έκαναν μαζί ντους και άρχισαν τα παιχνίδια. Μεταφορά στο δωμάτιο και εκεί άρχισε ο πραγματικός αγώνας. Αφού μου πήραν πιπα και οι δύο μαζί, της είπα να ασχοληθεί με την δικιά μου. Πρέπει να την έγλυψε πάνω από 20 λεπτά, χρήση και sex toys παράλληλα μέχρι που εχυσε η δικιά μου, λογικά πρέπει να ακούστηκε σε όλο τον οροφο ενώ εγώ έπαιρνα την Έλενα στα τέσσερα. Ωραίο μικρό κωλαράκι, σφιχτό και σφιχτό μουνακι. Κατόπιν έκατσε πάνω μου και με πηδουσε σαν τρελή, έφαγε και τις σφαλιάρες της πάνω στο κωλαράκι ενώ η δικιά μου μας κοιτούσε και έχουνε ξανά ως που δεν άντεξα άλλο και της τα έδωσα στο στόμα. Μπανακι, και μετά από λίγο δεύτερος γύρος με πιπα από την Έλενα και την δικιά μου να την περιποιείται από πίσω με sex toys. Για να μην κουράζω, η όλη φάση κράτησε 1,5 ώρα. Δεν έδειξε στιγμή να βιάζεται, ίσα ίσα νομίζω ότι πέρασε και αυτή καλά. Ήταν συνέχεια μούσκεμα. Εν κατακλείδι, ήταν μια φοβερή εμπειρία με μια κυρία που δεν σταμάτησε στιγμή να προσπαθεί να μας ικανοποιήσει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: