Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 68 10
Call-Girls 241115
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πήρα τηλ στο γραφείο το βράδυ και ρώτησα αν είναι διαθέσιμη σε 1.5 ώρα και μου είπαν ναι. Δεν το περίμενα, οπότε κλείστηκε το ραντεβού.

Ήρθε στην ώρα της ακριβώς όπως θέλω και όπως πρέπει. Φουλ μακιγιάζ, χτενισμένη, αρωματισμένη και ντυμένη στην πένα. Δερμάτινο jacket ψιλοτάκουνη μπότα μέχρι το γόνατο και κοντό φόρεμα με φερμουάρ στην πλάτη. Εδώ να πω ότι είναι η τρίτη στη σειρά που έρχεται με σωστό ντύσιμο γιατί είχε παραγίνει το κακό με τα ρούχα της λαϊκής. Μπαίνει μέσα πάω να τη φιλήσω στο στόμα και γυρίζει μάγουλο. Λέω έχε γούστο να φάμε φόλα. Βγάζει jacket και μπότες και ζητάει νερό. Την ρώτησα αν θέλει να κάνει μπάνιο αλλά μου είπε ότι ήταν οκ. Αρχίζουμε μπαλαμούτι και κάθε φορά που πήγαινα να τη φιλήσω γύριζε το κεφάλι. Της λέω σου αρέσουν τα φιλιά; Ναι μου λέει. Ε φίλα με τότε. Άρχισε σιγά σιγά να δίνει μερικά. Τις δίνω 2-3 σφαλιάρες στην κωλάρα της (τι κωλάρα είναι αυτή) αρχίζει σιγά σιγά να καυλωνει και να πιάνει τον πουτσο που άρχισε να γίνεται πέτρα. Μου λεει βοήθησέ με με το φόρεμα. Το βγάζει και αποκαλύπτετε ένα πολύ ωραίο πετιτ σώμα με μαύρες κάλτσες και ζαρτιέρες. Αυτό ήταν. Αρχίσαμε παθιασμένα γλωσσοφιλα και χουφτώματα. Με γδύνει, γονατίζει και αρχίζει μια πολύ ωραία πιπα αλλά με λίγο χέρι. Την ξαπλώνω για να τη γλυψω. Πολύ όμορφο αιδοίο με ωραία γεύση και αρκετά υγρό. Δεν ξέρω πόσες φορές τελείωσε αλλά δέχτηκε δύο δάχτυλα μπροστά και στο καπάκι δύο δάχτυλα πίσω αδιαμαρτύρητα. Χόρτασα κωλο δάχτυλο. Καποτα και στα 4 όπου στη θέα αυτής της κωλαρας δεν άργησε να έρθει το τέλος.

Πάω πρώτος για μπάνιο και ακολουθεί η Dasha. Έμεινε μέσα πάνω από 5 λεπτά και απόρησα τι έκανε γιατί δεν άκουγα βρύση για αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή, αφού άρχιζα να ανησυχώ, ανοίγει η πόρτα και μένω κάγκελο. Είχε ακόμα τις κάλτσες με τις ζαρτιέρες και είχε βάλει διχτυωτα γάντια, δερμάτινη μάσκα από το στόμα και πάνω, που έμοιαζε με γάτα και κρατούσε μαστίγιο με κρόσια. Όπα λέω μας την πέσανε. Με βάζει να κάτσω στην καρέκλα, βάζει μουσική στο κινητό, κατάλληλη για την περίσταση, και αρχίζει ένα μοναδικό σόου. Έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ. Τι να τρίβετε στην κολώνα, να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια και να τρίβει το αιδοίο της με το μαστίγιο, να ρίχνει βουρδουλιες στην κωλαρα της, να σκύβει μπροστά μου, να ανοίγει τα κωλο μάγουλα με τα χέρια της έχοντας το μαστίγιο στο στόμα για να της βάζω δάχτυλο στον κωλο, να κάθεται στο πόδι μου τρίβοντας το αιδοίο της με τουρλωμενο τον κωλο για να της τον δαχτυλιαζω. Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε. Τελειώνει το τραγούδι, πέφτει στα γόνατα και αρχίζει μια πιπα χωρίς αύριο. Γενικά έγλυψε τα πάντα. Πουτσα, αρχιδια και κωλο. Πάμε στο κρεβάτι όπου έγινε τις κολάσεως. Πάλι καλά δεν το σπάσαμε. Αλλάξαμε 3 στάσεις. Ιεραποστολικο, στα 4 και cow. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Κάθε φορά που έχυνε μιλούσε ρώσικα. Όσο πιο πολύ την καρφωνα τόσο πιο πολύ ήθελε. Αφού τη γαμησα αρκετή ώρα στα 4 βγήκα για να καμαρωσω αυτό το έργο τέχνης, την πόρτα της κολάσεως. Φτύσιμο στην κωλοτρυπα και πότε ένα δάχτυλο πότε δύο. Σφαλιάρες στα κωλομαγουλα ξανά δάχτυλα. Ξαπλώνω μου γλύφει πάλι όλη την περιοχή, πουτσα, αρχιδια, κωλο και με καβαλάει όπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος.

Μπάνιο και άρχισε να ετοιμάζεται να φύγει. Κάπου εκεί μου έδειξε και την τάπα που είχε στην τσάντα της. Γιατί δεν την έβαλες της λέω. Ήθελα να σε δω με αυτή στο κωλο. Την ξέχασα μου λέει. Ήθελα να σε κάνω ευτυχισμένο. Με έκανες της λέω.

Πολύ ωραίο πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα, με μια ουλή στην κοιλιά, κοντούλα, μικρό στήθος 1.5 αρι αλλά περήφανο και στη θέση του, βραζιλιάνικος απίστευτος κώλος (αν και είμαι βυζολαγνος). Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποίησε τζελ. Το όχι και το μη, της είναι άγνωστες λέξεις. Αντέχει σε δυνατό γαμησι και μεγάλες στροφές. Τα αγγλικά της μια χαρά, χωρίς Google. Προσπαθεί να μάθει και ελληνικά. Λεφτά στο τέλος. Είχε περάσει η ώρα και δεν μας ενόχλησε κανένας. Μπράβο στο γραφείο. Φεύγει στις 26 του μήνα και μπορεί να μην ξανά έρθει γιατί μου έκανε παράπονα για κάποιους "συναδέλφους". Είναι πολύ φιλότιμη και αν της συμπεριφερθεις ευγενικά θα σου το ανταποδώσει. Για μένα η Dasha, με αυτά που μου προσέφερε είναι η δικιά μου Comaneci, το δικό μου απόλυτο δεκάρι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Annapurna, Dom1 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2021
τι λες ρε φιλε, εκανε τετοια πραγματα ??? εσυ εκανες το γαμησι το 21ου αιωνα
review reaction 1 hornyasfuck, protaris2018, das379
23 Δεκεμβρίου, 2021
Ναι !!! Όταν την είδα ντυμένη με τα δερμάτινα και το μαστίγιο στο χέρι έπαθα σοκ. Λέω δεν παίζει, όνειρο βλέπω.
review reaction 1 hornyasfuck, roughfucker
24 Δεκεμβρίου, 2021
μιλαμε φαση κατσε καλα !!!
review reaction 1 hornyasfuck, das379
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3