Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 6 10
Call-Girls 16391
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ψήθηκα να συναντήσω τη Roza γιατί ενώ οι "συνάδελφοι" έλεγαν ότι υστερεί στην εμφάνιση, εγώ στις φώτο και στο βίντεο έβλεπα κάτι άλλο και έτσι κλείστηκε το ραντεβού.

Όταν άνοιξε η πόρτα και την είδα έπεσα μέσα. Μου άρεσε πάρα πολύ ( οκ γούστα είναι αυτά). Το πρόσωπό της δεν έχει την κλασική ουκρανική ομορφιά. Έχει περίεργη, ιδιαίτερη, ασυνήθιστη ομορφιά. Θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο με Ολλανδέζα, χωρίς όμως το στενόμακρο πιγούνι. Ψηλή γυναίκα με πιασίματα. Φορούσε μαύρο δερμάτινο jacket, μαύρο δερμάτινο κοντό φόρεμα με φερμουάρ μπροστά από πάνω μέχρι κάτω, μαύρες κάλτσες (καυλα) και μποτάκια με ψηλό τακούνι. Εδώ είμαστε σκέφτομαι. Πολύ ωραία εικόνα. Μόλις μπήκε μου έσκασε φιλί και προχώρησε. Βγάζει τα παπούτσια και το jacket και μου ορμησε κανονικά. Βαθιά γλωσσόφιλα, αγκαλιές, χουφτωματα και από τους 2. Τη ρωτάω αν θέλει να κάνει μπάνιο και μου είπε πως θέλει. Μπαίνοντας μου λέει όσο θα είμαι μέσα ετοίμασε το δώρο μου. Της λέω είναι είδη στο κομοδίνο. Βλέπει ότι είναι εκεί (πήρε τα χρήματα όταν έφυγε) και μου λέει τότε ετοιμάσου για σεξ. Της ζήτησα να βγει μόνο με το εσώρουχο και τις κάλτσες και είπε οκ. Όταν βγήκε φορούσε και το φόρεμα. Αποφάσισα να έρθω ντυμένη μου λέει και αρχίζει να με ξεντυνει. Κατεβάζω και εγώ το φερμουάρ από το φόρεμα και μένει με τις κάλτσες και το Brazil μαύρο εσώρουχο. Δεν φορούσε σουτιέν. Τι κορμαρα ήταν αυτή. Για τα δικά μου γούστα τόσο όσο. Το μόνο που με χάλασε ήταν το piercing στις ρογες (δεν είμαι φαν) και ότι ήθελα τον κωλο λίγο πιο πεταχτό. Στήθος 2αρι φυσικό, λιιιιγο πεσμένο.

Αρχίζουμε μπαλαμουτι στο όρθιο. Κάποια στιγμή με πιάνει από την πουτσα και με τραβάει στο κρεβάτι. Κάθετε στα 4 και με αρχίζει σε μια πολύ δυνατή πίπα με εξαιρετική χρήση γλώσσας αλλά και λίγο δόντι. Πριν με τελειώσει τη σταματάω και της ζητάω να τη γλυψω. Το αιδοίο της πανέμορφο με μεγάλα χείλη για ρουφιγμα και πιπίλισμα. Τρελάθηκα. Είναι η αδυναμία μου. Δέχτηκε 2 δάχτυλα μπροστά (πίσω όχι). Μετά από λίγο τελείωσε με σπασμούς. Καποτα και δυνατό γαμησι πρώτα σε ιεραποστολικο και μετά στα 4 όπου ήρθε το τέλος.

Μπάνιο και από τους 2 κουβεντούλα και αρχίζουμε τον δεύτερο γύρο με δική της πρωτοβουλία. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε ανταπόκριση από μεριάς μου ότι και να έκανε. Μάλλον είχα χορτάσει από τον πρώτο γύρο. Έτσι λοιπόν την άρχισα πάλι στο γλύψιμο όπου τελείωσε πάλι με σπασμούς. Δεν μπορούσα να χορτασω το αιδοίο της. Λίγο πριν το τέλος την τελείωσα και τρίτη φορά. Της λέω από ότι φέρεται πλήρωσα για να τελειώσεις εσύ περισσότερο από μένα, πέρασα υπέροχα όμως, γελούσε. Βάφτηκε, ντύθηκε και έφυγε για τον επόμενο.

Συμπερασματικα. Η κοπέλα γουστάρει τρελά το σεξ και κάνει αυτή τη δουλειά με όρεξη. Δεν λέει όχι, μα και μου και ζητάει το σκληρό γαμησι. Δέχεται σκαμπιλια στον κωλο. Γλύφει μπάλες και γενικά σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω. Στήνεται ιδανικά και δουλεύει πολύ ωραία τα πόδια της. Έχει eye contact σε ότι κάνει και σε όποια στάση. Ακομα και 4 ηταν γυρισμένη και με κοιτούσε. Σε καρφώνει όλη την ώρα με αυτές τις υπέροχες πράσινες ματάρες της. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Αξίζει και με το παραπάνω. Να πω κλείνοντας ότι θα πάρετε ακριβώς ότι βλέπεται και στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, gpd, piko και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2021
Πώς γίνεται εσύ να λες ότι θα χουμε ότι ακριβώς υπάρχει στις φωτό και αλλά μέλη να γράφουν ότι υστερει;;;;
review reaction 1 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2021
Αυτό είδα αυτό, αυτό λέω. Για παράδειγμα γράφω ότι ήθελα τον κώλο της πιο πεταχτό. Στην πρώτη φωτογραφία του σάιτ φαίνεται ότι τον έχει φλάτ, μπαμ κάνει και θα έλεγα ότι είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Στα άλλα μέλη δεν άρεσε, σε εμένα άρεσε. Θα μου πεις βέβαια ότι αυτό είναι υποκειμενικό, οκ είναι. Ελπίζω να μην υπονοείς ότι είμαι προμότορας του γραφείου ή της κοπέλας.
review reaction 1 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2021
piercing και στις 2 ρωγες;
review reaction 1 hornyasfuck
22 Δεκεμβρίου, 2021
@kinglebron Ναι και στις δυο. Στο βίντεο που υπάρχει στο προφίλ της, φαίνονται.

@steveman Ξέχασα να πω ότι και ο gpd στην κριτική του έγραψε το ίδιο με εμένα : Ότι βλέπετε θα πάρετε, χωρίς τη λάμψη. Εγώ στη δική μου δεν έγραψα το "χωρίς τη λάμψη".
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4