Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 2 10
Call-Girls
12698
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την κοπελα την ειχα σταμπαρει απο το προηγούμενο τουρ αλλα με απετρεψε το γεγονος οτι το πρακτορειο δεν ειχε καμια κριτικη για τις συνοδους του. Εν τελει απουσια καλυτερων επιλογων αποφασισα αυτή τη φορα να το ρισκαρω. Εκλεισα το ραντεβου μια μερα νωριτερα και τη μερα της μαχης κατηφορισα προς Νεο Κοσμο σε ξενοδοχειο πισω απο τον Αγ. Σωστη στη Λεωφόρο Συγγρού. Αφου περασα το σχετικο έλεγχο στη ρεσεψιον ανεβηκα στο δωματιο της κοπελας. Χτυπησα την πορτα και μου ανοιξε μια κοπελα θα ελεγα ιδια ακριβως με αυτη των φωτογραφιών. Αφου καναμε τις συστασεις ξεκινησα να γδυνομαι και τις ειπα οτι παω για ενα ντους μολονοτι ειχα κανει μια ωρα νωριτερα. Εκεινη με τα φτωχα αγγλικα της μου ειπε οτι μιας και εχω κανει δε χρειαζεται να κανω παλι οποτε ξεκινησε ο αγωνας. Φορουσε ενα σατεν νυχτικο και απο μεσα ενα κορμακι και μαυρες καλτσες. Την αγκαλιασα και αρχισαμε να φιλιομαστε και να μπαλαμουτιαζομαστε ενώ αρχισα σιγα σιγα να αφαιρώ τα εσωρουχα της. Στα φιλια αρχικα ειναι αληθεια οτι ηταν λιγο διστακτικη αλλα οσο περναγε η ωρα ανοιγοταν ολο και πιο πολυ. Αφου την εγδυσα ολοτελα την ξαπλωσα στο κρεβατι και αρχισα να τη φιλαω απο πανω μεχρι κατω. Ωστοσο οταν επιχειρησα να τη γλειψω και να τη δαχτυλιασω με παρακαλεσε να μη το κανω. Δεν ξερω γιατι ισως ειχε καποια ασχημη εμπειρια. Μιας και μου αρεσε πολυ σαν κοπελα το παρεβλεψα και της εδωσα την πρωτοβουλια. Τοτε εκεινη αρχισε να με φιλαει αισθησιακα απο πανω μεχρι κατω μεχρι που πηρε το καυλι μου στο στομα της. Μολονοτι μου εχουν κανει καλυτερα τσιμπουκια εν τουτοις μπορω να πω οτι με αφησε ικανοποιημενο με την τεχνικη της. Μετα ανεβηκε προς τα πανω και με ξαναφιλισε στο στηθος και τοτε εγινε κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε!!!Τελείωσα προς μεγαλη απογοητευση μου...και να φανταστει κανεις οτι ειχα γαμησει το προηγουμενο βραδυ και δεν περιμενα οτι θα τελειωνα τοσο ευκολα. Αφου συνηλθα απο το σοκ μπηκα για ενα γρηγορο ντους και μετα απο λιγο γυρισα στο κρεβατι. εκεινη με περιμενε χαμογελαστη και ξαπλωμενη. αρχισαμε να μιλαμε και μου ειπε πολλα πραγματα για τη ζωή της το κυριοτερο απο τα οποια ειναι οτι εχει ενα αγορακι 5 χρονων αν θυμαμαι καλα. αφου λοιπόν μιλησαμε για καμποση ωρα και αφου χαζευα την πλατη και τα κωλομερια της ξαφνικα εδωσα το λακτισμα για το δευτερο γυρο με μια αγκαλια και ενα ζεστο φιλι. εκεινη πλεον ηταν πολυ δεχτικη στα φιλια και με φιλαγε με πολυ παθος. Παραλληλα ασχοληθηκα με τα βυζια της που αν και οχι τοσο σφρυγιλα οσο φαινονται στις φωτο εν τουτοις ειναι ταμαμ για οσους αρεσκονται στο πιπιλισμα και το γλυψιμο της θυλής. Εκείνη μου προσεφερε ενα ακομα καλυτερο τσιμπουκι και μολις μου εγινε παλι καγκελο την εστησα στα τεσσερα και αρχισα να την γαμαω με θεα το υπεροχο κωλαρακι της. Εκείνη απλωσε τα χερια της στο κεφαλαρι του κρεβατιου για μεγαλυτερη αντισταση αλλα το τελος αργησε να ερθει πραγμα που αρεσε τοσο σε εμενα μιας και απολαυσα για αρκετη ωρα το μουνακι της οσο και σε εκεινη αν κρινω απο τα βογκητα. Οταν ηρθε το τελος δεν εσπευσε να τραβηχτει αλλα με αφησε για λιγη ωρα στο μουνι της. Γυρισε χαμογελωντας και μου εδωσε ενα φιλι. Τοτε εγώ σηκώθηκα πηγα για ενα ντους και αφου βγηκα, ντηθηκα την ευχαριστησα και αναχώρησα. Bottom line προκειται για μια πολυ ωραια κοπέλα γυρω στα 26-27 με ακριβεις φωτογραφιες, διστακτικη στην αρχη αλλα πολύ δεχτική και θερμή στην πορεία, που θελει να ικανοποιησει το πελατη και δε σκεφτεται να κλεψει σε καμια φαση του αγωνα. Αν θα τη ξανασυναντουσα; Σίγουρα μιας και αν εξαιρεσουμε την ατυχη στιγμή μου με το πρώτο χύσιμο ευχαριστήθηκα πολύ το σεξ μαζί της. Αναφορικά με το γραφείο μιας και ήταν η πρώτη μου φορά με αυτό μπορώ να πώ οτι εμεινα πολύ ευχαριστημένος καθώς οτι ειχε συμφωνηθεί τηρήθηκε στο ακέραιο ενώ ήταν ευγενέστατοι καθ΄'ολη την επικοινωνία τόσο πριν όσο και μετά το ραντεβού.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή