Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Call-Girls 84050
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την κοπέλα έτυχε και την πήρε το μάτι μου κάπου στο διαδίκτυο καύλωσα με την εμφάνιση και την ενέργεια της διάβασα και τις πολλές καλές κριτικές και δεν ήθελα και πολύ.
Αν και είχα φάει δύο φορές "άκυρο" για την συγκεκριμένη κοπέλα κάποιες μέρες πρίν . Είπα να δοκιμάσω και αν και Σάββατο βράδυ ήταν άμεσα διαθέσιμη.
Σε 50 λεπτά στον χώρο μου, έσκασε κυρία ντυμένη με τέτοιο ψωλοκρυο έξω, γούνες μπότες κτλπ...
Πολύ κοινωνική εμφανίσιμη καθαρή μυρωδάτη.
Λίγο σοσιαλ έπειτα σιγά σιγά πίπα ( πολύ καλή) σάλια πολλά δύναμη σωστή και ταχύτητα και υπακοή σε ότι θέλεις. Την γυρνάω σε 69 για να κάτσει αυτή η κωλαρα στη μαπα μου.
Μετά από πάνω όπου είναι αρκετά σφιχτή δν χρειάστηκα και πολύ έχυσα ψιλό στα μπαμ.
σοσιαλ και δεύτερος γύρος μεγαλύτερης διάρκειας αλλά και πάλι σύνολο πρέπει να κράτησα Μαξ 15 λεπτά. Όπου το τέλος ήρθε στα όρθια να κοπανιεται το κορίτσι με πάθος και δύναμη.
Φτου φτου φτου το κορίτσι!!! Πάντα τέτοια να τιμαν τα λεφτά και να χαιρόμαστε και εμείς. Αν και δν είναι του γούστου Μ έχω ψηθεί να την πάρω ξανά με την ξανθιά φίλη της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν