Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Μετά από αρκετή ώρα σε ανταλλαγή πληροφοριών με αρκετά άτομα και το γραφείο, κατέληξα στη Slava, αρκετές μέρες και δεν έχει κριτική. Συνενόηση άψογη με το γραφείο αν και είμαι αρκετά γκαντέμης.

Χτυπάει τη πόρτα και μπαίνει ένα όμορφο κορίτσι, ότι βλέπεται στις φωτό, ελάχιστες γυναικές δεν αποκλείουν σχεδόν καθόλου, μου φάνηκε όμως λίγο πιο λεπτή. Δερμάτινο τζάκετ, τζινάκι , γαλότσες και μπλουζίτσα. Προσπέρασα το ντύσιμο γιατί έβλεπα μία αληθινή κοπέλα μπροστά μου και πήρα ότι έβλεπα, και δεν χρειαζόταν κανένα περιτύλιγμα. Φοβισμένη σχετικά και κομπλεξαρισμένη, χιαστί φιλί, ξεκινάμε σόσιαλ καλό και ζητάει μπάνιο. Πηγαίνει και βγαίνει με το κιλοτάκι της και διπλωμένα τα ρούχα της. Βλέπω ένα πάρα πολύ όμορφο σώμα και δεν το περίμενα πραγματικά. ¨Ομορφα μικρά βυζάκια με ρώγες που εξείχαν, κώλος ποίημα, μαλλί περιποιημένο, άκρα πάνω και κάτω περιποιημένα. Νέα σχετικά στο χώρο των CG και φάνηκε όταν κάθισε στο κρεβάτι και πάει να ξεκινήσει πρόγραμμα, καλό μεν που δεν θέλει να κλέψει χρόνο αλλά τη σταμάτησα για να το πάμε διαφορετικά. Με ρώτησε τι ήθελα, της απάντησα και είπε ας το δοκιμάσουμε. Πρώτη φορά κοπέλα λέει να δοκιμάσουμε κάτι, όλες είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Πίπα πολύ καλή, προσπάθεια για DT, δέχεται και λίγο πίεση, έφτασε στα 2/3 από την άκρη του τούνελ. Γλείψιμο αρκετό, χεράκι με ενόχλησε κάποια στιγμή όπου της το μάζεψα και πήγε πολύ καλύτερα. Κάποια στιγμή, σηκώνεται, τουρλώνει κώλο και ξεκινώ επικό γλείψιμο αυτού, από τους καλύτερους που έχω δει χωρίς χαλάρωση και σφιχτός σαν καραμέλα. Βγάζει προφυλακτικό και το βάζει, χωρίς να μου δίνει περιθώρια για να κάνω το δικό μου παιχνίδι.

Εδώ ξεκινάμε, καβάλημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ασταμάτητο, με εναλλαγές θέσης από μέρους της ώστε να τον νιώθει στο έπακρο ή επειδή δεν μπορούσε να βολευτεί με τις ποδάρες μου, δεν ξερω Χαχαχα! . Παίρνω τα ηνία και αρχίζω ένα όμορφο σφυροκόπημα όπου και αυτή γούσταρε τόσο που χτυπιόταν πάνω μου σαν χταπόδι και τέλος για αυτήν με σπασμωδικές κινήσεις. Την συνεχίζω για λίγο αλλά βλέπω ότι ήθελε ένα break, 2 λεπτά και ξεκινάμε πάλι... στα 4 όπου έβλεπα αυτή την όμορφη κωλάρα. Αργά και βασανιστικά... εναλλαγή σε γρήγορο τέμπο επαναλαμβανόμενα. Τελειώνει ξανά και πέφτει στα μαξιλάρια όπου συνεχίζω ακάθεκτος από πάνω της... μετά από λίγο ξανά πάλι break για 2 λεπτά.. πάει και στο μπάνιο. Επιστρέφει και ξεκινάει για καβάλημα όπου δεν ήμουν έτοιμος οπότε της λέω γύρνα ιεραποστολικό.. ξεκινάμε και εκεί φτάνω μέχρι την άκρη του τούνελ, έκανα εναλλαγές και η τύπισα όταν πήγαινα αργά με τραβούσε με τα χέρια και πόδια μέσα της πάλι.. προσπαθούσε αυτή να επιβάλλει ρυθμό.... ΜΠΑΑΑΑΑ Εμμμμ . Αρχίζει και φωνάζει καθώς πλησιάζε το τέλος για αυτή και σταματάω έτσι επιδεικτικά Χαχαχα! . Μετά από λίγα δευτερόλεπτα πάλι ξανά και με γραπώνει σαν χταπόδι για να μην της ξεγλυστρίσω Χαχαχα! . Εδώ να πω ότι με ζόρισε η κορασίδα και κάποιες στιγμές ένιωθα παγιδευμένος. Χαχαχα! Τέλος για αυτήν πάλι με σπασμούς, χυμούς, λίγο πουτάνα το κρεβάτι, αλλά όλα καλά. Τη ξαναβάζω στα 4 και ξεκινάμε ένα όμορφο γαμήσι και να το νιώθει στο ΕΠΑΚΡΟΝ, φωνές ακριβώς όπως τη γάμαγα... αληθινή μέχρι το μεδούλι. Τελειώνει κάποια στιγμή και πέφτει σαν σακί στα μαξιλάρια και εγώ από πάνω να συνεχίζω ακάθεκτος... τέλος για αυτή και τέλος για μένα μέσα της στο πλαστικό. Σηκώνομαι, να έχω λαχανιάσει και η τύπισσα να μην κουνιέται, της λέω... u ok?... yea.. και μάλλον έκανε thumpsup Χαχαχα! .

Ντουζάκι από μένα, ντουζάκι από αυτή. Σόσιαλ πάρα πολύ καλό, όμορφες σκέψεις έχει και ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ γυναίκα... θα το λέω μέχρι να το εμπεδώσετε... ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. 5 λεπτά χαμούρεμα από μένα.. ντύνεται... σταματάμε για να μην ξεκινήσουμε και άλλα... πάω να τη ρωτήσω αν θέλει να κάτσει και άλλο και μου λέει το φοβερό... i cant have sex again for an hour or so...sorry... too many times... οκ της λέω Χαχαχα! και λέει ...Lets meet again, i want to see you again... και κάτι άλλες όμορφες σάλτσες που φούσκωσαν τον εγωισμό μου Ναι!. Φιλάκι στο τέλος , ανοίγω πόρτα και αντίο από το άντρο της ακολασίας μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ PSE-ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΚΛΠ, όποιος πήγε και δεν έγραψε κριτική να μην του ξανασηκωθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κεφάλι σε τοίχο! , θα χάναμε τέτοιο πράγμα. Φιλιά δίνει αλλά όπως είπε και έγινε θέλει το χρόνο της, δεν μπορεί με το καλημέρα, γινόντουσαν όλο και καλύτερα. Φωτό ότι βλέπετε θα πάρετε, αλλά λίγο πιο λεπτή παντού, έχασε μερικά κιλά είπε, έχει μία άγρια ομορφιά και προστυχιά μου έβγαζε στις φωτό, αλλά ήταν γλυκύτατη σαν καραμέλα. Τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές. Σώμα χωρίς χαλάρωση και όμορφο, ο κώλος το καλύτερο ατού της. Κρύωνε και σκεπάστηκε με το σεντόνι και οι ρόγες της έβγαζαν μάτι, τέρμα καβλωτικό για μένα έτσι οι ρώγες της. Περισσότερο για GFE καταστάσεις η κοπέλα, αγριάδες ελάχιστες και δεν τις αρέσουν οπότε το σεβάστηκα, σφυροκόπημα σε νορμάλ επίπεδα για να το γουστάρουν και οι δύο μας. Ευγενική ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ, θα ρωτήσει να κάνει το οτιδήποτε και μου άρεσε πολύ αυτό, σε σκέφτεται , σε σέβεται και σίγουρα σε βλέπει σαν άνθρωπο και όχι σαν πορτοφόλι. Μου είπε και κάτι πράγματα, συναθλητές να σέβεστε τα ΘΕΛΩ των κορασίδων, ΗΜΑΡΤΟΝ. Πολλοί μαλάκες υπάρχουν εκεί έξω... i know της λέω, αν δεν γουστάρει θα φύγει, δεν μασάει η κοπέλα σε τίποτα. Το τατουάζ της, μεγάλο μπροστά αλλά όμορφο, το συνήθισα κατευθείαν αν και είχε και μία μελανιά στο χέρι... τι να πεις. Γλειφομούνι ελάχιστο των 3 δευτερολέπτων όταν ήταν στα 4, απλά δεν έκατσε η φάση και δάχτυλα επιφανειακά κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν έχω άποψη. ΣΟΣΙΑΛ σε επίπεδο proficiency, αγαπούληδες τρέξτε για τέτοια πράγματα... ΑΛΛΑ αγκαλιές, φιλιά και τα συναφή πιστεύω ή θα τις τα βγάλετε είτε όχι., μην τα περιμένετε σίγουρα. Εγώ δεν τα πήρα από την αρχή. Γούσταρε πως της φέρθηκα όπως είπε, ευγενικός κλπ και για αυτό δέσαμε. Αν είστε άνθρωποι, θα πάρετε το μέγιστο αυτών που δίνει η κοπέλα...ΑΛΗΘΙΝΗ μέχρι το μεδούλι, το λέω και πάλι. Της εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζει. Προσωπικά πράγματα που είπε, όλα για τη πάρτυ μου. Μπορεί να σας χαλάσει όταν ήταν ξαπλωμένη με τα χέρια να στηρίζει το κεφάλι και εμφανιζόταν ελάχιστα μία χαλάρωση σε αυτό το σημείο του προσώπου, κατανοητό για μένα.

ΘΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ, γιατί δεν χάνονται τέτοιες γυναίκες. Ξέχασα πολλά πράγματα... ρωτήστε και θα μάθετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, OUROBOROS και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2021
Ευχαριστώ για την κριτική φίλε μου ,δεν θα παρω σίγουρα, δεν μπορώ να πληρώσω για να ξεκλειδώσω...
review reaction 1 hornyasfuck, piko, drifter81 και 2 άλλα μέλη
18 Δεκεμβρίου, 2021
@redb συμφωνώ απόλυτος με ότι λες γυναίκες είναι, άνθρωποι είναι, εγώ τουλάχιστον σε όλες φέρομαι σαν κύριος και πότε σαν ένα κομμάτι κρέας που πάω να βγάλω τις πόρνο διαστροφικές μου ορέξεις, δεν είμαι καθόλου τέτοιος τύπος.
Αν δω μια κοπέλα δεν ανταποκρινετε ή για κάποιους λόγους αναγκάζετε να κάνει πράγματα κάτι το οποίο δεν μου έχει τύχει σε αυτό το σπορ ή ίσως δεν έχει περάσει από την αντίληψη μου πράγμα δύσκολο, προτιμώ να πληρώσω και να φύγω σαν κύριος με ήθος και όχι να εξαναγκάσω είναι και ένας λόγος που προτιμώ τα call girl αλλιώς πήγαινα και σε μπουρδέλο κάτι που σιχαίνομαι για πολλούς και διάφορους λόγους. Όταν κάνεις ραντεβού με μια κοπέλα αυτό πού μετράει πάνω από όλα είναι την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου γιατι δεν ξέρει τι θα τις προκύψει όπως και να έχει είσαι άγνωστος σε αυτήν και όταν κατακτήσεις την εμπιστοσύνη της τότε το ραντεβού αποκτά άλλο νόημα αυτό του ερωτισμού του πάθους και της ευχαρίστησης και από τις δυο πλευρές. Για να μην μακρηγορώ η γυναικά μη εξαιρουμένου θέλει τρυφερότητα, πάθος και εμπιστοσύνη.
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck, ggalatsi, drifter81 και 1 ακόμα μέλος
19 Δεκεμβρίου, 2021
@andronikos3 συμφωνώ απόλυτα για αυτά που λες. Έχω τα όρια μου και εγώ παλιότερα προσπαθούσα να ξεκλειδώσω τις νεαρές... τώρα απλά κάνω τα δικά μου και αν ακολουθήσει καλώς αλλιώς πόρτα αν η συμπεριφορά της δεν συναύδει με τα στάνταρντ μου. Ούτε εγώ, εσύ και πολλοί άλλοι έχουν διάθεση να το κάνουν... εν τέλει πηγαίνεις σε κανά μπαρ και κάνεις την ίδια δουλειά. Τσάμπα λεφτά χαλάς. Επίσης, δεν είπα ποτέ η κοπέλα θέλει ξεκλείδωμα σίγουρα, είναι αν θα σου κάτσει ή όχι να πάρεις φιλιά και αγκαλιές ξέρω έστω και ότι είναι στις υπηρεσίες της εν τέλει. Σέβεται τα λεφτά σου, αλλά αν δεν της βγαίνει, δεν πρόκειται να υποκριθεί και το σέβομαι. Το προτιμώ γιατί όταν κάποια υποκρίνεται, το καταλαβαίνω κατευθείαν δυστυχώς.

@paparovicz άλλο το να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο και να περάσεις καλά και άλλο να μην σέβεσαι τον άλλον. πχ. κοπέλες έχουν πει πολλές φορές πως ζητάνε πιο σιγά, πιο απαλά και με λιγότερο δύναμη που πολλοί αδιαφορούν και συνεχίζουν να το κάνουν όπως θέλουν. Εγώ μπορώ να δεχτώ τα δικά της στάνταρντ για το πως θέλει να κάνουμε σεξ εφόσον δεν το θεωρώ κοροϊδία το σεξ που θα προσφέρει και μου έχει τύχει... απλά το λήγω εκείνη τη στιγμή γιατί ξέρω ότι δεν θα περάσω καλά έτσι και αλλιώς. Το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν σαν μαλάκας. ΦΤΑΝΕΙ!
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
16 Νοεμβρίου, 2023
μακάρι να ήταν τα μισά του τότε τώρα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4