Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 74 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ενδεικτικη ημερομηνια συναντησης. Εχοντας διαβασει τοσα για τη περιβοητη μιλφαρα Ελενα ειπα να παρω και γω μια γευση με συναντηση στο bill, για 2 ωρες.

Να αρχισουμε απο τα αρνητικα:
Τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο ειχα μια λιγο πιο κλασατη γκομενα. Ενα ωριμο μιλφ με ενδιαφερουσα παρουσια. Δυστυχως η εικονα με διεψευσε. Προσωπο πολυ σπασμενο και σε καμια περιπτωση κατι για να γυρισεις κεφαλι. Παρουσιαστικο γενικα λιγακι ατσουμπαλο, μια τυπικη νοικοκυρα που θα δεις στο σουπερμαρκετ ξερω γω, η εξω για καφε με αλλες 45ρες-50ρες.

Επισης μιλαει πολυ. Παρα πολυ ομως. Οχι για να ροκανισει χρονο, αλλα επειδη ετσι ειναι.

Ειχα δυο ωρες στη διαθεση μου ηταν καλη και η διαθεση και δεν ειναι κ πολλα τα λεφτα, οποτε ειπα να το παω μεχρι τελους για την εμπειρια....

Στα θετικα τωρα:
Για 45ρα κρατιεται αρκετα καλα. Χαλαρο μεν, αλλα αξιοπρεπες σωμα με ωραιο μαλακο στηθος και απαλο δερμα..
Εχει πολυ θετικη ενεργεια και διαθεση απο τη στιγμη που θα μπει στο δωματιο.

Ειναι της καθαριοτητας οσο δε παει, εχει το περιβοητο βαλιτσακι με ολα τα καλα. Ντουζακι μαζι με ξεχωριστο αφρολουτρο για σενα και εκεινη. Να σε πλυνει, να σε σκουπισει, πασας στα Γιαννενα.

Στο σεξ εχει διαθεση να σε ευχαριστησει με καθε τροπο, οπως σου αρεσει χωρις μα και μου. Θες dp, θες σφυροκοπημα η χαλαρα, ο,τι θελει το ανηψι, η θεια θα του το κανει ?

Παιχτηκαν 2 γυροι ετσι, στο χαλαρο. Οπως ειπα δεν ηταν του γουστου μου εμφανησιακα, αλλα η θετικη διαθεση και η ορεξη να με ευχαριστησει με καθε τροπο ηταν μια ωραια εμπειρια, κατι που πολλα κοριτσια του χωρου δεν εχουν.. Θα μπορουσαν να μαθουν δυο πραγματα απο την Ελενα.

Οποτε που καταληγουμε? Αν η εμφανιση δεν ειναι το βασικο κριτηριο αλλα θες να σε περιποιηθουν οσο δε παει και να ριξεις και εναν-δυο και γουσταρεις 45ρες η Ελενα ειναι μια χαρα γυναικα. Εγω, σαν κατα κυριο λογο πιοινοφαγος και ενιοτε μιλφολαγνος, αν και περασα γενικα καλα, δε ξερω αν θα το επαναλαβω. Οπως και να'χει, να'σαι καλα Ελενα, σε ευχαριστω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν