Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 2 10
Call-Girls
12698
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όταν είδα την Αναστασία είπα ότι δεν πρέπει να λείπει από το παλμαρέ μου.Ειδικα στη φωτό με το κωλο φάτσα κάρτα...Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο μου άνοιξε την πόρτα ένα σχεδον καυλαρικο πλάσμα με 12ποντες γόβες μαύρο φόρεμα και μαύρο καλσόν ακριβώς όπως είχα ζητήσει από το γραφείο. Ελαφρύ μακιγιάζ για μια κοπέλα σχεδόν 25 Μαίων που είναι πραγματικά όμορφη και άνετα θα συγκέντρωνε τα βλέμματα μας έξω. Την έγδυσα σιγά σιγά για να απολαύσω το όμορφο σώμα της χαιδευόντας το απαλά όπως της έβγαζα τα ρούχα. Τη φίλησα στο στόμα και γρήγορα πήρε φωτιά και άρχισε κάτι βαθιά παθιάρικα γλωσσόφιλα. Δεν άντεξα και πολύ και πέσαμε στο κρεβάτι. Πήγα αποφασισμένος για ένα γύρο και στα 40 λεπτά που ακολούθησαν την γάμησα σε του γάμα σούτρα. Κάποια στιγμή που είδε ότι κουράστηκα μου έκανε λίγο μασάζ για να χαλαρώσω και συνεχίσαμε μέχρι που το σπέρμα μου πλημμύρισε το λάστιχο που φορούσα στον πούτσο. Για να μην λέμε πολλά. Προσοχή στους αγαπούληδες μην σας πάρει τα μυαλά. Έχει όλο το πακέτο για μια «λαμπρή» καριέρα στο εσκορτιλίκι. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει εδώ και αν ξανάρθει πάντως μου είπε ότι θέλει να γυρίσει την Ευρώπη.Καλα αμα βάλει anal ποιος την πιάνει
Υγιαινετε μάγκες!
Υγιαινετε μάγκες!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 14, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα