Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Να και η δικη μου κριτική...
Καλησπερα σας αρχικα...
Η Αλεξα ειναι μια Ρωσοκινεζα γυρω στα 30 με λογικο υψος για τα δικα μας δεδομενα και με πλουσιο βυζι και κωλο, θα ελεγα πολυ καταλληλη για τους λατρεις και τους γλείφτες των περιοχων αυτων και όπως διαπίστωσα πανω στη εξερευνηση του σώματος της ειναι καθαρη και περιποιημενη.
Ομορφια στο προσωπο θα τις εβαζα ενα 8 και μισο, ειναι γοητευτικη και το βγάζει και σαν χαρακτηρας αν και απο αγγλικά δεν ξερει πολλα και χρειαζεται που και που να μεταφράσει το κινητο.
Ο χρονος εχει κανει την δουλεια του στο σωμα με μικρές ατελειες στο δερμα και ελαχιστη πτωση στο στηθος και στον κωλο αλλά πολυ λογικο και αν συγκρινεις με αλλες ειναι ενα κοριτσακι θεωρο και δεν σηκωνει αμφισβήτηση αυτο.
Επιασε αμεσως το τι ηθελα και εδωσε μπρος στο προγραμμα με δικη της αποφαση δίνοντας ενα φιλι στο στομα με μεγαλη διάρκεια και με παθος που δυσκολα εχω πετυχει σε αλλες εσκορτ.
Ενιωσα και εγω με τι κομμάτι μιλαω και ανταπεδωσα με την ψυχη μου. Σαν να το ερωτευτηκα λιγο το κοριτσι και η χημεια που αναπτυχθηκε μεταξυ μας πολυ ωραία
Ετσι συνεχισαμε σε ρυθμό gfe και καναμε απο ολα οσα κανουν τα ζευγάρια στο κρεβατι πριν αρχισουν το σεξ. Στο στοματικο κανει καλη προσπαθεια αλλα δεν ειναι pse.
Καυλωσα και σκλήρυνε η πουτσα μου πολυ, εβαλα το σκουφι και αρχισαμε σαν ζευγαρι με ιεραποστολικο. Ειναι παθιαρικο το σεξ που κανει, σε σφίγγει με τα ποδια της και οταν χυνει της τρεμουν. Τα ζουμακια πολυ ωραια και τα δοκιμασα και με το στόμα, εχει καλη γευση, δεν μπορουσα να σιχαθώ και ας ηξερα οτι ειναι μια τανα, δεν σου βγαζει προστυχια αυτο το κοριτσι.
Πλυθηκαμε, μιλησαμε, φασωθηκαμε και μετα αρχίσαμε παλι το σεξ. Στισηματα περισσοτερα αυτην την φορα και κυριως στο πιατο το πισωκολλητο, ειναι δεκτικη στην πιεση και το τελικο γρηγορο γαμήσι το καλοδεχτηκε και εισέπραξα βογγητα ανεπανάληπτα απο το στομα της. Ηξερα οτι την εκανα να χυσει και ηταν μια ικανοποιηση που δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει σε επόμενο τουρ
Κατ'εμενα ειναι απο τα λιγα εσκορτ που αξιζουν και δεύτερο ραντεβου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
L
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, eridon1877, Constantinos27 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού