Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 18 10
Call-Girls
61272
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έχω ξαναγράψει κριτική για την μικρή Adele.
Αυτή τη φορά όμως προσθέτω το ωραίο πρωκτικό που μου προσέφερε αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι.
Για την εμφάνιση ισχύουν αυτά που έχω ξαναγράψει σε προηγούμενη κριτική.
Θα προσθέσω το πολύ ωραίο, κομψό και νεανικό ντύσιμο με τη μπέζ καμπαρντίνα, τις μαύρες μπότες, την κρέμ φουστίτσα κσι ξεχωριστό top από μέσα που σε τίποτα δεν παραπέμπουν σε ιερόδουλη αλλά σε ένα όμορφο μοντελάκι.
Διακριτική παρουσία χωρίς να τραβάει τα βλέμματα.
Στις φωτογραφίες είναι αυτή που βλέπετε απλά στο πιο αδύνατο καθότι έχει λίγα περισσότερα κιλάκια τώρα αλλά κατ' εμένα ειναι σαφώς ανώτερη με τα extra κιλάκια.
Είναι πολύ νεαρό και γλυκό κοριτσάκι.
Ευγενέστατη, χαμογελαστή και έτοιμη να σε ευχαριστήσει.
Αυτή τη φορά το πρόγραμμα περιελάμβανε και πρωκτικό αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω εάν το περιλαμβάνει συχνά στο πρόγραμμά της.
Υποπτεύομαι πως όχι.
Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική αλλά τελικά δεν μου χάλασε το χατήρι.
Μου προσέφερε το κωλαράκι της στα 4.
Βυθίστηκα κατόπιν αρκετής λίπανσης και ένιωσα να καυλώνει με έντονα βογγητά και χαϊδευοντας το γλυκό μουνάκι της.
Ήρθα στο στοματάκι της.
Όπως ανέφερα δεν γνωρίζω εάν κάνει συχνά πρωκτικό γιαυτό με το μαλακό και ίσως ...
Ένα γλυκύτατο ναζιάρικο κοριτσάκι που αν μίλαγε και Αγγλικά θα κινδυνεύαμε να χρεωκοπήσουμε ...
Δεν άκουσα ΟΧΙ σε τίποτα.
Τεράστιο προσόν το χαμόγελό της και η προσαρμοστικότητά της.
See you soon again Adele.
Thank you !!!
Α.
Αυτή τη φορά όμως προσθέτω το ωραίο πρωκτικό που μου προσέφερε αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι.
Για την εμφάνιση ισχύουν αυτά που έχω ξαναγράψει σε προηγούμενη κριτική.
Θα προσθέσω το πολύ ωραίο, κομψό και νεανικό ντύσιμο με τη μπέζ καμπαρντίνα, τις μαύρες μπότες, την κρέμ φουστίτσα κσι ξεχωριστό top από μέσα που σε τίποτα δεν παραπέμπουν σε ιερόδουλη αλλά σε ένα όμορφο μοντελάκι.
Διακριτική παρουσία χωρίς να τραβάει τα βλέμματα.
Στις φωτογραφίες είναι αυτή που βλέπετε απλά στο πιο αδύνατο καθότι έχει λίγα περισσότερα κιλάκια τώρα αλλά κατ' εμένα ειναι σαφώς ανώτερη με τα extra κιλάκια.
Είναι πολύ νεαρό και γλυκό κοριτσάκι.
Ευγενέστατη, χαμογελαστή και έτοιμη να σε ευχαριστήσει.
Αυτή τη φορά το πρόγραμμα περιελάμβανε και πρωκτικό αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω εάν το περιλαμβάνει συχνά στο πρόγραμμά της.
Υποπτεύομαι πως όχι.
Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική αλλά τελικά δεν μου χάλασε το χατήρι.
Μου προσέφερε το κωλαράκι της στα 4.
Βυθίστηκα κατόπιν αρκετής λίπανσης και ένιωσα να καυλώνει με έντονα βογγητά και χαϊδευοντας το γλυκό μουνάκι της.
Ήρθα στο στοματάκι της.
Όπως ανέφερα δεν γνωρίζω εάν κάνει συχνά πρωκτικό γιαυτό με το μαλακό και ίσως ...
Ένα γλυκύτατο ναζιάρικο κοριτσάκι που αν μίλαγε και Αγγλικά θα κινδυνεύαμε να χρεωκοπήσουμε ...
Δεν άκουσα ΟΧΙ σε τίποτα.
Τεράστιο προσόν το χαμόγελό της και η προσαρμοστικότητά της.
See you soon again Adele.
Thank you !!!
Α.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Το σωματάκι της είναι όμορφο και με ιδανικές αναλογίες.
Λίγο πιο γεμάτο από τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πολύ αδύνατη αλλά στη πραγματικότητα είναι αρκετά πιο όμορφη και με χαμόγελο που της χαρίζει αρκετούς πόντους.
Το στήθος της είναι από σιλικόνη το οποίο είναι στητό και στην αφή αρκετά ωραίο και μαλακό.
Κομψό νεανικό ντύσιμο.
Το τατουάζ στο δεξί μπούτι παραμένει.
Μαλδίβες κλπ ... οσονούπω ...
Πρωκτικό ♡♡♡
Με το μαλακό όμως γιατί δεν είναι για αγριάδες.