Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καλησπερα στους φιλους και παλι με μια κριτικη που χρωστουσα και λογω φορτου εργασιας δεν προλαβα να την κανω εγκαιρα αλλα ολα καλα.
στελλα...τα της εμφανισης,.....ενας μουναρος απο σεντ πιτερσμεργκ αν δεν κανω λαθος μου ειπε περιπου 24 χρονων.λοιπον..μετριο υψος γυρω στο 1 65.απιστευτο κορμι θανατος θα λεγα μοντελο ρε παιδι μου πως να το πω.... ο κωλος της ειναι καλιγραφια μαγκες αλλουυυυ...σωματαρα γενικοτερα κ προσωπαρα συμφωνα παντα με τα γουστα μου.εχει αυτο το ασιαν ρωσικο καταλαβαινετε οι περισσοτεροι τι εννοω.ποδαρες χειλαρες κτλ.

παμε στο προγραμμα στο οποιο δυστυχως εδω με χαλασαν αρκετα 2 πραγματα και αληθεια δεν ξερω το λογο που εγιναν.καταρχην αποφευγει τα γλωσοφιλλα κατι μου με εκνευριζει αφανταστα.μωρη τρελη....γραψε στις υπηρεσιες deep french kiss NO....NO ΑΠΛΑ ΟΧΙ.κ γλιτωσε μας ..τελοσπαντων παμε στο δευτερο αρνητικο.οκ ξεκιναμε τη διαδικασια νταξει μιλαμε για πιπα τσαμπιονς λιγκ με ντιπθροουτ κτλ φτυσιματα γλυψιμο αρχιδιων κ ολα τα παρελκομενα.τωρα ...τι ακριβως εγινε που δεν ψιλοκολλουσε.πριν την γαματη πιπα με το που βγαινω απτο μπανιο ερχεται πανω μου με αγγαλιες κ χαδια παει να με φιλησει στο σωμα κ μολις φτανει στο στηθος μου, μου ριχνει μια δαγκωνια στην ρογα σε φαση που χοροπηδηξα λες κ μου δωσαν μπουνιδι.μου κανει......οο ουυυυυ πονας ??εε της λεω λιγακιι εσυ τι λες?ααα μου λεει δεν σου αρεσουν τα αγρια..τελοσπαντων ετσι εισαι λεω θα δεις...μετα την εξαιρετικη πιπα οπως αναφερα κρατιομουν να μην χυσω απο την καυλα γιατι οπως προαναφερα μιλαμε για πολυ σοβαρη γκομενα οχι αστεια,κ λοιπον την εχω στα 4 που η θεα ειναι το κατι αλλο πραγματικα μαγκες,,της σκαω ενα κωλοσκαμπιλο το οποιο οκ δεν ηταν κ χαδι αλλα δεν ηταν και κανα μπουνιδι να της σπασω τα πλευρα,κ μου κανει οοο baby noo δεν ειναι ωραιο αυτο..ε λοιπον εκει μου ρθε μια ξενερα σε συνδιασμο αυτο που ειπα πριν για τα φιλια που με ψιλο χαλασε,κ ηθελα να της τι λες μωρη πουταναρααα πηγες πριν να μου κοψεις την ρογα με τα δοντια σου κ τωρα σε χαλασε ενα κωλοσκαμπιλακι της πλακας???αντε και σαλτα και γαμησου δλδ ελεος.μετα απο αυτο ξενερωσα κ ενω ειχα ορεξη για σοβαροτατο αξιοπρεπεστατο χυσιμο τελικα απλα τελειωσα κ εφυγα.

Συμπερασμα...οκ στο γλωσοφιλλο το ψιλο κ εννοω ψιλο εκανε αλλα απεφευγε γλωσσες οκ το ξεπερνανω κ τωρα θα μιλαγα για ενα απιστευτο ραντεβου αλλα το 2ο που εγινε με ξενερωσε παρα πολυ σε φαση που εβαλα οχι στο αν θα την ξανασυναντουσα.γενικοτερα δεν συνηθιζω να παιρνω 2η κ 3η φορα εσκορτ πλην καποιων φοβερων κοριτσιων ,εδω λοιπον σιγουρα θα την ξανασυναντουσα αλλα μετα απο αυτο το κουλο λεω οχι.παρολαυτα παιδια επειδη θελω να ειμαι δικαιος και αντικειμενικος οσο γινεται,τετοιο μουνι δεν πρεπει να μην το δειτε οσο ειναι ακομα εδω αλλα προσοχη στις ρογες σας !! Ναι!Ναι! χαχα !! καλη συνεχεια ελπιζω να βοηθησα !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή