Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση στο κέντρο με τη Κατερίνα με πολύ εύκολη συνενόηση μέσω βαιμπερ .Στην ώρα της πολύ όμορφα ντυμένη με ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα που έδενε πάνω στο σώμα της και μαύρες ψηλές μπότες.Πολυ ωραία εικόνα,όσοι την έχουν δει καταλαβαίνουν.Κατσαμε στο κρεβάτι ,κουβεντιάσαμε να γνωριστούμε ενώ ετοίμαζε το τεστ, το έκανα ,και μόλις βγήκε αρνητικό με άρχισε στα φιλιά .Μου πρότεινε να κάνουμε μπανάκι μαζί αλλά εγώ είχα κάνει και μόλις γύρισε της παρέδωσα το τιμόνι.Φιλια ,χάδια,δαγκώματα σε όλο το σώμα κανονική επίθεση μου έκανε.Η Κατερίνα είναι ότι βλέπουμε στις φωτό ,τρομερά σέξυ πρόσωπο ,σώμα επιδερμίδα ανάλογο της ηλικίας της, δηλαδή καταπληκτικά και στήθος για μένα θα έλεγα τελειο. Διέκρινα μια τρομερή διάθεση να θέλει να με ευχαριστήσει και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα χωρίς να κοιτάξει ποτέ ρολόι,ευγενέστατη,άνετη ,με χιούμορ.Ο τρόπος που με περιποιήθηκε ήταν για σεμινάριο.Πρωτος γύρος με ένα τέτοιο πλάσμα στην αγκαλιά σου δεν έχεις πιθανότητες να αντέξεις και πολύ και το τέλος ήρθε στο πανέμορφο σώμα της.Φυσικα και την περιποιήθηκα και εγώ, δεν είναι απλά καθαρή, είναι πεντακάθαρη . Μπανακι μαζί αυτή τη φορά ,τσιγάρακι και μετά από 5 λεπτά πάλι επίθεση.... Ξαναπαραδωθηκα.Ξαπλωμενη ανάμεσα στα πόδια μου να με κοιτάει και να με βασανίζει.Μαγικη εικόνα ..Το τέλος ήρθε αναπόφευκτα στο στοματακι της.Σε λιγότερο από 40 λεπτά με τελείωσε δύο φορές και αν υπολογίσω το διάστημα από τη πρώτη στη δεύτερη που δεν ήταν πάνω από 15 λεπτά και δεν είμαι και μικρός,εεεε κάτι κάνει πολύ καλά το Κατερινιω...Τώρα που σε είπα έτσι θα κατάλαβες και ποιος είμαι Κατερίνα Καπέλο Εκανε ξανά το μπανάκι της ,ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου ,δεν έφυγε όπως και θα μπορούσε γιατί είχαμε τελειώσει,τα είπαμε ξανα,γελάσαμε με διάφορα, κάναμε ένα τσιγάρο ,ντύθηκε ,με πήρε μια πολύ ζεστή αγκαλιά και αποχώρησε.Ηταν ένα όμορφο ραντεβού με ένα υπέροχο κορίτσι.Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα.Ευχαριστω και το site.Ευχομαι υγεία σε όλους και όμορφα καλά Χριστούγεννα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή