Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251748
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συνάντηση μιάμισης ώρας, πριν 2 μέρες σε hotel outcall. Στανταράκι μου πλέον, μαζί με Αλέξια και Jessica .
Tην Ναταλάρα είχα ενάμιση χρόνο να τη δω private, αλλά την είχα πάρει σαν Αλέξια/Ναταλυ DUO κανα μήνα πριν….
Μπαίνει μέσα με γυαλάκια και στυλ kinky καθηγήτριας, μαύρες ζαρτιέρες και κοντή φούστα.!
Νόμιζα ότι ήρθε άλλη κοπέλα χαχα. Ντουζάκι και αρχίζουμε χαμούρεμα σε τρελούς GFE ρυθμούς, βγαίνουν τα γυαλιά, αφήνει τα ξανθά μακρια μαλλιά της ελεύθερα και να σου η ξανθιά τίγρης που ήξερα !!
Τρελλό γλύψιμο στις βυζάρες της, που είναι οι καλύτερες που έχω δεί, ισπανική , λιγο πιπάρα, μετά κατεβαίνω και την γλύφω με 2 δάχτυλα μέσα δυνατά, δεν άργησε να γίνει μούσκεμα και να χύσει στο κρεβάτι.
Μετά, 69, χαμούρεμα GFE, γλωσσοφιλα πάλι, με εγλυφε σε ολο μου το σωμα, μετα προφυλακτικο, απάνω μου, riding αργό και γρήγορο, μετά στα 4.
Μετά αναλ από μπροστά, ξαναχύνει, μετα αναλ πανω μου, αυτή προς τα πισω, μετα PSE anal ακομα, να κοιτάω καθρέφτες….
Μετά πιπάρα κανα μισαωρο την άφησα, από τις καλύτερες πιπάρες που μου εχουν παρει, άδειασμα στο στοματάκι της…..
Αστέρι take care
George over&out
Tην Ναταλάρα είχα ενάμιση χρόνο να τη δω private, αλλά την είχα πάρει σαν Αλέξια/Ναταλυ DUO κανα μήνα πριν….
Μπαίνει μέσα με γυαλάκια και στυλ kinky καθηγήτριας, μαύρες ζαρτιέρες και κοντή φούστα.!
Νόμιζα ότι ήρθε άλλη κοπέλα χαχα. Ντουζάκι και αρχίζουμε χαμούρεμα σε τρελούς GFE ρυθμούς, βγαίνουν τα γυαλιά, αφήνει τα ξανθά μακρια μαλλιά της ελεύθερα και να σου η ξανθιά τίγρης που ήξερα !!
Τρελλό γλύψιμο στις βυζάρες της, που είναι οι καλύτερες που έχω δεί, ισπανική , λιγο πιπάρα, μετά κατεβαίνω και την γλύφω με 2 δάχτυλα μέσα δυνατά, δεν άργησε να γίνει μούσκεμα και να χύσει στο κρεβάτι.
Μετά, 69, χαμούρεμα GFE, γλωσσοφιλα πάλι, με εγλυφε σε ολο μου το σωμα, μετα προφυλακτικο, απάνω μου, riding αργό και γρήγορο, μετά στα 4.
Μετά αναλ από μπροστά, ξαναχύνει, μετα αναλ πανω μου, αυτή προς τα πισω, μετα PSE anal ακομα, να κοιτάω καθρέφτες….
Μετά πιπάρα κανα μισαωρο την άφησα, από τις καλύτερες πιπάρες που μου εχουν παρει, άδειασμα στο στοματάκι της…..
Αστέρι take care
George over&out
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2021
Είναι έρωτας το κορίτσι!
Antidote
10 Δεκεμβρίου, 2021
Φίλε δέχεται mouth fuck κάνει λαρυγγατη πιπα???
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 190700
10 Δεκεμβρίου, 2021
batzanakis21 , ναι για το λαρρυγατη , δεν νομιζω να εχει προβλημα και με το fuck face, απλα ζητα τα...
George_1969
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3