Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 105 10
Call-Girls
321562
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
έφτασε το κορίτσι στην ώρα του με το ταξάκι της, Δεν είδε το Νο της πολυκατοικίας και η καημένη έψαχνε με το κινητό ανά χείρας τα κουδούνια, κατέβηκα την φώναξα και ήρθε γελώντας.
Φιλάκι στα χειλάκια και ανεβήκαμε στο διαμέρισμα μου.
Της πρόσφερα κρασί κάνα με ένα σιγαρέτο iqos και πέρασε να φρεσκαριστεί.
Την ζήτησα στην επιστροφή να είναι ολόγυμνη, την προηγούμενη φορά φόραγε πολύ σέξι εσώρουχα αλλά την ήθελα γυμνή όπως και το έκανε.
κορμί λαμπάδα, φυσικότατο. στηθάκια ποίημα , κωλαράκι φανταστικό.
Αρχίσαμε τα αισθησιακά φιλιά και κατηφόρισε , πέρασε από ρόγες , κοιλίτσα με τελικό προορισμό το πουλάκι. Πίπα πολύ καλή, αργή ,με μπασίματα ντιπ και περιποίηση μπαλακίων.
Την περιποιήθηκα και γω δακτυλάκια γιοκ και μπρος και πίσω, ζουμάκια είχε αρκετά.
Βάλαμε αερόστατο και ερωτευτήκαμε.
Ότι κάναμε το κάναμε πολύ αργά, δεν ανέβασα ρυθμό αλλά ούτε και κείνη, έπαιρνε κάτι εκφράσεις καύλας το προσωπάκι της άλλο πράγμα.
Τελείωσα πάνω στην κοιλίτσα της.
περάσαμε για ντουζάκι και επιστρέψαμε επί του καναπέος για κρασί.
Με δική της προτροπή περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. με Πίπα στην αρχή , περιποίηση δική μου μετά και στήσιμο στα 4 επί του καναπέους.
Μα τί κωράλα απίστευτη έχει , τί στήσιμο και αυτό. Εκεί ανέβασα ρυθμό και το κατά ευχαριστήθηκα. Πέσανε και κανά δυο μπάτσες χαλαρές.
τελειώσαμε , μπανάκι-μανάκι , είπαμε πάλι δυο κουβέντες, πήρε το δωράκι της και Καλά Χριστούγεννα.
Φιλάκι στα χειλάκια και ανεβήκαμε στο διαμέρισμα μου.
Της πρόσφερα κρασί κάνα με ένα σιγαρέτο iqos και πέρασε να φρεσκαριστεί.
Την ζήτησα στην επιστροφή να είναι ολόγυμνη, την προηγούμενη φορά φόραγε πολύ σέξι εσώρουχα αλλά την ήθελα γυμνή όπως και το έκανε.
κορμί λαμπάδα, φυσικότατο. στηθάκια ποίημα , κωλαράκι φανταστικό.
Αρχίσαμε τα αισθησιακά φιλιά και κατηφόρισε , πέρασε από ρόγες , κοιλίτσα με τελικό προορισμό το πουλάκι. Πίπα πολύ καλή, αργή ,με μπασίματα ντιπ και περιποίηση μπαλακίων.
Την περιποιήθηκα και γω δακτυλάκια γιοκ και μπρος και πίσω, ζουμάκια είχε αρκετά.
Βάλαμε αερόστατο και ερωτευτήκαμε.
Ότι κάναμε το κάναμε πολύ αργά, δεν ανέβασα ρυθμό αλλά ούτε και κείνη, έπαιρνε κάτι εκφράσεις καύλας το προσωπάκι της άλλο πράγμα.
Τελείωσα πάνω στην κοιλίτσα της.
περάσαμε για ντουζάκι και επιστρέψαμε επί του καναπέος για κρασί.
Με δική της προτροπή περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. με Πίπα στην αρχή , περιποίηση δική μου μετά και στήσιμο στα 4 επί του καναπέους.
Μα τί κωράλα απίστευτη έχει , τί στήσιμο και αυτό. Εκεί ανέβασα ρυθμό και το κατά ευχαριστήθηκα. Πέσανε και κανά δυο μπάτσες χαλαρές.
τελειώσαμε , μπανάκι-μανάκι , είπαμε πάλι δυο κουβέντες, πήρε το δωράκι της και Καλά Χριστούγεννα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή