Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 5 10
Call-Girls
9839
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παρότι εξαιτίας μου λόγω αργοπορίας η κοπέλα έχασε 2 ραντεβού, το γραφείο προς τιμήν του φέρθηκε απόλυτα επαγγελματικά προς το πρόσωπο μου. Η κοπέλα αδικείται από τις φωτογραφίες. Δεν είναι και μοντέλο, αλλά είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας ή στο γυμναστήριο που την βλέπεις με το κολάν και σκέφτεσαι να την καρφώνεις. Καλό σωματάκι, μικρό κωλαρακι, στήθος καλό με στητές θηλές. Δίνω λεφτά μπροστά και μπαίνω για μπανάκι. Με το που βγαινω με περιμένει στην καρέκλα καθισμένη με ανοιχτά πόδια παίζοντας με το μουνακι της. Την πλησιάζω πεταχτό φιλί και με παίρνει στο στόμα. Καλή αίσθηση. Σε 1 λεπτό με σηκώνει με βάζει να κάτσω στην καρέκλα, γονατίζει και αρχίζει μια δυνατή πίπα που με έκανε κάγκελο. Πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα και γεμάτη προστυχιά μου λέει “u want to fuck my ass?”. Βάζει λιπαντικό, πιάνει το καβλι μου με το ένα χέρι γυρίζει σε στάση reverse cow και το οδηγεί στον κωλο της. Αρχικά παίρνει τη βάλανο και ανεβοκατεβαίνει πάνω σε αυτή. Σε κάθε κάθισμα έπαιρνε και λίγα χιλιοστά παραπάνω. Λίγες κραυγουλες και νιώθω τον κωλο της να ανοίγει και αυτή να καβλωνει. Μετά από λίγο κάνει βαθύ κάθισμα και τον τερματίζει, γυρνάει με φιλάει πεταχτά και μου τον σφίγγει. Την σηκώνω και την βάζω σε στάση doggie πάνω σε καρέκλα μπροστά στον καθρέφτη. Την αρχίζω δυνατό κωλοξεσκισμα, δεν έφερε καμία αντίρρηση. Ίσα ίσα που έδειχνε να της αρέσει. Αυτό που με τελείωσε όμως είναι το ότι ακούμπησε στο έπιπλο και με τα χέρια της και άνοιξε τα κωλομαγουλα της. Βλέποντας τον πουτσο μου να μπαινοβγαίνει μέσα στην σουφρα της και τα ακροδάχτυλα της πάνω στον κωλο της να το ανοίγουν σε συνδυασμό με τις κραυγουλες της με πέθαναν. Τερμάτισα μέσα της…αυτή το κατάλαβε και άρχισε να με σφιχνει με τον σφιγκτήρα της και να σπρώχνει προς το μέρος μου. Δεν ξέρω πόσες ριπές έφυγαν. Κερασάκι στην τούρτα σφίξιμο μπαλων με το ένα χέρι της για στράγγισμα… πλέον ένιωθα πολύ πιο ανάλαφρος και ανανεωμένος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή