Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 756891
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετά από προσεκτική ανάγνωση των κριτικών, αποφάσισα να τιμήσω την επίμαχη κοπέλα. Εύκολο κλείσιμο ραντεβού ( στα αρνητικά το φωνητικό στο viber αλλά τεσπα).
Άφιξη με ελαφριά καθυστέρηση, στο όριο όμως.
Καλύτερη απο τις φώτο, Ευδιάθετη και κοινωνική στο social time χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Στα του αγώνα.. Ξεκίνησε ένα γλύψιμο στα βυζιά και λίγο η κουραστική εβδομάδα, λίγο η ηλικία, άραξα να απολαύσω το κινηματογραφικό στοματικό της. Ξεκίνησε τα deepthroat, ωραία σκέφτομαι, καλά θα περάσουμε. Μετά απο αρκετή ώρα, αρχίζει να είναι στο όριο να ξεράσει...μάλλον θα είναι μέρος της παράστασης σκέφτομαι.. κάποια στιγμή της λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πιέζεσαι. κάνε μια κανονική ανθρώπινη πίπα. Όχι μου λέει θέλω να κάτσω στα τέσσερα και να μου γαμήσεις το στόμα.. Ε κάπου εκεί σηκώθηκα και αφού για κάνα πεντάλεπτο έκανα τον Pascal την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα να κάνω τον Pascal. ελαφρύ διάλειμμα γιατί κατά δήλωση της ζαλίστηκε, ξάπλωσα και επανήλθα στην χαλαρότητα της πίπας.. Μετά από λίγο σταματάει, βάζει ένα προφυλακτικό και ανεβαίνει πάνω μου Κουνιέται κάνα τρίλεπτο (είχε αρχίσει να μου πέφτει απο την γκρίνια ότι δεν είναι καλά)..Και κάπου εκεί ξεκινάει ένα παραλήρημα βρισίματος και φωνών ότι την κακομεταχειρίστηκα , την πόνεσα στο κεφάλι και δεν ξέρω τι άλλα. Έχω μείνει άφωνος και προσπαθώ να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει. Η κατάληξη ήταν να φύγει χωρίς καν να πληρωθεί!!! Πραγματικά μετά από 25 συναπτά έτη στο άθλημα δεν ήξερα πως να αντιδράσω..Έχω πολλές κοπέλες που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια και πλέον σπανίως πειραματίζομαι για να αποφεύγω τα παλτά. Πάντοτε με σεβασμό στις κοπέλες .Έχω διώξει πολλές γιατί έχουν κακή συμπεριφορά, να τα πάρουν με μηδέν υπηρεσία αλλά πραγματικά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί.. Ούτε μεθυσμένη Ελληνίδα φρεσκοχωρισμένη δεν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Τεσπα, το αφήνω εδώ ως ίσως κακή εμπειρία ή κακό χανγκοβερ ή ίσως την μάτιασα ΄) . Πραγματικά δεν νομίζω πως έκανα κάτι λάθος.

Το σίγουρο είναι πώς, δεν θα δοκίμαζα ξανά με τίποτα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
gc_2009
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, mancunian1986, inkubus και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2021
Αρκετά κοντά σε ότι βιώσα μαζί της . Αν πάει σε shrink θα τον κάνει να φάει τα πτυχία του. Προσωπικά μου τα έσπασε με ακατάσχετη παπαρολογία. Στα του σεξ δε, σιγά τα ωα, κονσέρβα (ληγμένη κιόλας). Και από εμφάνιση καμία σχέση με ότι διαβάζουμε στις κριτικές. Μετά την μία αυτή συνάντηση (όπου παρασύρθηκα από τις χιλιάδες διθυράμβων στο νήμα της) είπα ποτέ ξανά !
review reaction 1 gt1972, hornyasfuck
06 Δεκεμβρίου, 2021
νταξει.... τσαμπα πιπα και mouthfuck, εχω περασει και χειροτερα Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 gt1972, 25th, TOMCRUISE και 4 άλλα μέλη
06 Δεκεμβρίου, 2021
Δώστε μου λίγο χρόνο και θα σας εξηγήσω αναλυτικά τι ακριβώς έχει συμβεί ?
Ο κύριος έχει δίκιο μέχρι ένα σημείο.
Αλλά όλα έχουν και ένα όριο.!!!
review reaction 1 review reaction 2 toallomoumiso, hornyasfuck, gortsia
06 Δεκεμβρίου, 2021
o τίτλος μου θύμισε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=AJTUxiLNIAI&ab_channel=GABIMusic
στα υπόψιν ΔΕΝ το λέω για την Ανδριάννα, να ξηγούμεθα!
review reaction 1 hornyasfuck
07 Δεκεμβρίου, 2021
Αλάνια καλησπέρα.Καταρχην δικαίωμα του κάθε συναγωνιστή να λέει ότι θελει απλώς λόγω του ότι τυχαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο κορίτσι είναι στην καλύτερη μαλακια να λέμε ότι δεν αντιστοιχεί στις φωτός γιατί είναι απλά ΟΠΛΟ.Ετυχε να βρεθώ μαζί της και να ακυρωθεί το ραντεβού προς μεγάλη μου ατυχία και μάγκες αλήθεια είναι ΜΟΥΝΑΡΑ και από το λίγο που άραξα μαζί της για την ακύρωση του ραντεβού μύριζε ΑΨΟΓΑ και ήταν τέρμα ευγενική στο πρόσωπο μου και έτσι ανανέωσα το ραντεβού..
Ειλικρινά δεν το γράφω για να ακυρώσω ΚΑΝΕΝΑΝ απλώς είναι δίκαιο να γράφονται σωστές εντυπώσεις και όχι εντυπώσεις πάνω σε θυμό.
Προσωπικά ΕΓΩ θέλω να ακούσω και την άλλη πλευρά και όχι να καταδικάσω ένα κορίτσι που αν μη τι άλλο έχουν γραφτεί για πάρτη του Ιλιάδες και Οδύσσειες για το τι υπηρεσίες προσφέρει και όλοι φυσικά γνωρίζουμε..
Εύχομαι να όλοι καλά και ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα πάω με το κορίτσι ..
Ουάου καρδιές!Κουλ
review reaction 1 review reaction 2 olddog, hornyasfuck, gortsia
07 Δεκεμβρίου, 2021
Κάτι αντίστοιχο πέρασα και γω μου ζάλισε τα @@ με το κεφάλι της ότι πονάει έχει αυχενικό δεν ξέρω και γω και θέλει ήρεμα... Γενικά καλό είναι να μην την αφήνεις να λέει πολλά γιατί ξεκινάει τι μλκιες της δυστυχώς και σε Ξενερώνει.ελπίζω αντριανα να το αλλάξεις αυτό
07 Δεκεμβρίου, 2021
Εγώ 2 φορές που συνάντησα την Αντριάνα είχε καλή συμπεριφορά ..
K
König
07 Δεκεμβρίου, 2021
Καλησπέρα είσαι σίγουρος φίλε μου ότι είναι έτσι η κοπέλα είναι αστέρι έχω βρεθεί μαζί και ποτέ δεν είχε τέτοια συμπεριφορά
07 Δεκεμβρίου, 2021
οπου σκανε πολυ αγαπουληδες αυτα θα γινονται ΠΑΝΤΑ...
S
stamsk
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, EvilPlasma, enigma 17
07 Δεκεμβρίου, 2021
Καλησπέρα κι από μένα!!! πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι η κριτική μέχρι τα μισα της είναι αλήθεια από εκεί και πέρα όμως ο κύριος έχει αλλάξει την αλήθεια και το κυριότερα από όλα ξέχασε να αναφέρει ότι με χαστούκισε με δύναμη ενώ προσπαθούσα να πάρω ανάσα!!!ανάσα γιατί εκανα ντιπθροουτ για 45 λεπτά ακριβώς από τα οποία τα 35 λεπτά ήταν με μια ασταμάτητη πίεση με τα χέρια του στο κεφάλι μου!!!ξέρω πολύ καλά τη δουλεια μου όπως ξέρετε κι εσείς το ποσο σας σέβομαι αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ για να με κακομεταχειριζεται ο οποιοσδήποτε και να ξεσπάει πάνω μου!!!
review reaction 1 Κυριος Κ., tawara, toallomoumiso και 13 άλλα μέλη
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2