Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το ροστερ του glamour καποιες εποχες αν και μεγαλο εχει περιορισμενες επιλογες σε στραπον που με ενδιαφερει, το gde συνηθως εχει πιο πολλες για στραπ αλλα εχω παρατηρησει οτι οι κοπελες του gde που προτιμω αρκετες φορες δεν προσφερουν την υπηρεσια. Καλα στο your angels δεν το εχουν ακουστα μαλλον, εχω παει με κοπελα τους και εκανε στραπ αν και δεν αναφεροταν λογω γραφειου οπως ειχε πει. Επεσε λοιπον ο κληρος στη Στελλα...
Απο κοντα ειναι πιο γεματη αλλα το σωμα ειναι σφιχτο. Η κοπελα εχει πολυ ορεξη αλλα εχει και ενα δικο της πλανο για τις υπηρεσιες που θα προσφερει. Ηθελε να με κανει μπανιο ενω μολις ειχα βγει και ημουν βρεγμενος ακομα (δεκτο φυσικα αφου φανταζομαι θα εχει συναντησει διάφορα) μετα ηθελε ακομα και τις στασεις με καποιο δικο της τροπο, δεν ηταν κατι που χαλαγε αλλα ειχα κι εγω στο μυαλο μου το πως θα ηθελα να γινουν καποια πραγματα. Την αφησα λοιπον στην αρχη να το παμε οπως ηθελε με μια κλασικη πιπα κτλ και μετα αρχισα να της ζηταω αυτα που ηθελα. Επαιξε δυνατο γλυφοκωλι και μετα γαμησι σε 3-4 στασεις οπου δεν μασησε. Μετα εβαλε παλι τις γοβες και εγλυψα τις ποδαρες της, ειναι πολυυυ ωραιες! Μετα εβαλε το στραπ για 2-3 στασεις και τελος με γλυφοκωλι και CIM.
Στο σοσιαλ ειναι πολυ καλη, ηπιαμε κρασακι, τα ειπαμε, με χαιδευε και το προσπαθησε για δευτερο γυρο. Με δικη μου πρωτοβουλια σταματησαμε επειδη ηταν ωρα να φυγει, αυτη δεν παρεδιδε τα οπλα ακομα και στα παρα 5. Φορεσε τις γοβαρες, την καπαρντινα κι εφυγε οπως ηρθε, μονο με αυτα.
Ενδιαφερον ατομο, καλο και δυνατο σεξ, σφιχτο σωμα, αξιζε για εμενα.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 30, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
285
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 form, eridon1877, feragamo και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2021
Γλυφοκώλι της έκανες ή σου έκανε;
review reaction 1 hornyasfuck
06 Δεκεμβρίου, 2021
Δηλαδή η γκόμενα σου πέταξε τα μάτια έξω!!!!! Ασαλιωτο στον έχωσε;
review reaction 3 hornyasfuck
07 Δεκεμβρίου, 2021
ErotasPeiratis μου εκανε αυτη

Larson αφου ρε συ το λεω, με εγλυψε πρωτα. Τα δικα σου τα ματακια προσεχε μη στα γαμησω και βλεπεις τον κοσμο τρυπιο
review reaction 3 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3