Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0

Καλημέρα κύριοι, να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου με την Μια που σίγουρα δεν ήταν κάτι εξωπραγματικό αλλά όχι και άσχημη!

Φαντάζομαι ότι ήμουν από τους πρώτους πελάτες στη Θεσσαλονίκη μιας και η συνάντηση έγινε Τετάρτη μεσημέρι, οπότε ίσως λίγο πιο τυχερός από τους προλαλήσαντες συναγωνιστές και συνοδοιπόρους του αγοραίου έρωτα.

Λίγο οι κριτικές από Αθήνα μεριά, λίγο οι φωτογραφίες, λίγο η επιθυμία για κάτι καινούργιο, εεεε δεν χρειάζομαι και πολλά με το που είδα ότι έχουμε καινούργιο μωρό στην πόλη έτρεξα να δοκιμάσω!

Πρώτη εντύπωση με το που πέρασα την πόρτα, μια όμορφη κοπελίτσα με μοντελε σωματάκι που σε καμία περίπτωση δεν βγάζει το brutal των φωτογραφιών! Αλλά επειδή τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές, δεν έχασα την πεποίθηση ότι θα περάσω μια ώρα άγριου Σεξ.

Γρήγορο φρεσκάρισμα και με την επιστροφή στο δωμάτιο βρήκα την Μία να με περιμένει γυμνούλα και όρθια δίπλα στο κρεβάτι. Το πρόγραμμμα ξεκίνησε με αρκετό χαμουρεμα και γλωσσόφιλα, αν και στην αρχή ήταν λίγο διστακτικά, στην πορεία έγιναν αρκετά παθιάρικα. Το μουνακι της υγραίνεται εύκολα αλλά συνεχίζει να έχει μια στενότητα και το ίδιο συμβαίνει και με το κωλαράκι της, γενικότερα έχει στενή λεκάνη και σε καμία περίπτωση την κωλάρα των φωτογραφιών. Γρήγορα κατάλαβα ότι το όνειρο μου για άγριο Σεξ δεν θα γίνει πραγματικότητα οπότε και αφέθηκα σε μια ώρα έρωτα με αρκετό γλύψιμο και από τους δυο μας! Έχυσε, έχυσα, ανταλλάξαμε και μερικές κουβέντες. Με λίγα λόγια μια ευχάριστη συνάντηση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή