Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 43 10
Call-Girls
106877
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ο τίτλος νομίζω δεν χρειάζεται επεξήγηση. Θα μπορούσε να είναι και ότι δεν θα τα κλάψεις, αλλά δεν θα πεταχτούν και βεγγαλικά. Βέβαια, πρέπει να αναφέρω, ότι ήταν μάλλον κουρασμένη και αυτό παίζει το ρόλο του. Οι φωτό σχεικά οκ, τα αγγλικά της πολύ τα βασικά, δύσκολα να γίνει κουβέντα για όσους τους ενδιαφέρει τέτοια φάση. Στον αγώνα, από τεχνικής άποψης όλα καλά, χωρίς να είναι πρωταθλήτρια. Υπήρχαν στιγμές που πήγε να ξεφύγει, αλλά μάλλον το μάζεψε, το φρέναρε, δεν γούσταρε. Ποιος ξέρει. Άφησα για τελευταίο το κορμί της, το οποίο είναι και ο λόγος για τον οποίο θα επιδιώξω επανάληψη (ίσως στο πεδίο επανάληψης). Πολλά μπορούν να γραφτούν για κώλους, βυζιά, πόδια, νύχια κλπ, δεν ξέρω, εγώ είμαι επαρχιώτης και δεν τα πιάνω πολύ αυτά, αλλά το κορμί της είναι για αμαρτίες, για σεξ, δυνατό σεξ, αυτό που λέμε να την αρπάξεις την άλλη, να την βάλεις κάτω και να γίνει το έλα να δεις (με την θέλησή της, μην αρχίσουν οι μαλακίες του #metoo...που καταντήσαμε γαμώ τον Δία, σε λίγο όλους gay θα μας βλέπουν οι όσες τελευταίες αυθεντικές γυναίκες έχουν μείνει στον πλανήτη). Μάλλον θα ρισκάρω επανάληψη, ελπίζοντας σε περισσότερα για να απολαύσω το κορμί της, γιατί αυτή την φορά, δεν έφυγα αρκετά κουρασμένος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2021
Αὐτό μὲ τὸ @metoo πολύ καλό: τὴν σήμερον ἡμέρα πρέπει ν' ἀναφέρουμε καί τ' αὐτονόητα...
hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1