Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 19 10
Call-Girls 50155
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
--Φίλοι μου συναθλητές είπα και εγώ με την σειρά μου να δοκιμάσω την υπεροχή Mia μιας και οι περγαμηνές τις δεν χωράνε άλλο εδώ μέσα στο Bou αλλά λείπει η δικιά μου και αυτό με ώθησε ακόμα πιο πολύ στο να αποζητήσω μια ώρα μαζί τις ώστε να με ταξιδέψει στα άκρως ερωτικά μονοπάτια τις που μόνο αυτή ξέρει με τρόπο μοναδικό και ονειρεμένο. Έτσι κλείστηκε το ραντεβουδάκι μας στο πολυαγαπημένο μου πόρνο ξενοδοχείο.
--Με το που φτάνω αρχίζω να παρφουμαρίζομαι και να ξεφυλλίζω τις φωτός τις, λέγοντας ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με γυναίκα με σώμα και ψυχή έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα για τον κατάλληλο άντρα και όχι με κάνα χαζό πιπίνι, χαζεύοντας χτυπάει η πόρτα τρέχω χωρίς δεύτερη σκέψη ναι την ανοίξω. Ανοίγοντας την αντικρίζω μια γυναίκα με καρέ μαλλί όπως των φωτογραφιών καρμπόν ντυμένη με ένα λουλουδένιο φορεματάκι μαύρο τζιν δερμάτινο μπουφάν πάνω σε πορτοκάλι γόβεςΝαι!Ναι!. Με το που μπαίνει μου σκάει ένα χαμόγελο μες στην γλύκα και ένα παθιασμένο φιλί κατευθείαν άρχισα να φτερουγίζω εγώ και ο Μητσαρας ΈρωταςΈρωτας.
--Μου λέει να πάει να φρεσκαριστεί τις λέω όλο δικό το μπάνιο δικό σου μωρό μου μες στο χαμόγελο, ευδιάθετη, και καλοσυνάτη, με το που βγαίνει σκάει τσίτσιδη χωρίς τίποτα ούτε καν πετσέτα σώμα αλφάδι άκρως γυναικείο, βυζί 2 φυσικό σε υπεροχή θέση για τρελό πιπίλισμα με άκρα άκρως καυλωτικά περιποιημένα βαμμένα. Μην τα πολυλογώ αρέσαμε ο ένας τον άλλο υπήρχε χημεία μοναδική μεταξύ μας αρπαζόμαστε στα γλωσσά φίλα την ρίχνω στο πόρνο κρεβάτι αρχίζοντας να την φιλάω σε όλο τις το κορμί με μοναδική κατάληξη στο πανέμορφο καυλωτικο και υγρό αιδοίο τις το οποίο είχε ήδη αρχίσει να κατεβάζει πλημμύρες και τα δάχτυλα μου να έχουν πάρει φωτιά στις τρυπούλες τις χωρίς κανένα ενδοιασμό για το αν πρέπει ή όχι με άφησε να την κάνω να αισθανθεί απέναντι σε έναν άντρα που τα θέλει όλα μέσα στο παιχνίδι αυτό μοναδική. Στην συνέχεια γύρισα τον Μητσάρα στο στοματάκι τις απολαμβάνοντας και οι δυο τα μοναδικά μας φύλα ενωμένα στα στόματα μας εγώ να γλύφω και να γεύομαι το νέκταρ και αυτή να γλύφει σαν γλειφιτζούρι με βαθιές εναλλαγές ΠροσκύνημαΠροσκύνημα. Την βάζω γονατιστή για να απολαύσω το μοναδικό αυτό θέαμα με τον αλφαδιασμένο αχλαδωτό κώλο τις να κοιτάτε στο πάτωμα γλείφοντας τον μητσαρα με τρόπο μοναδικό στέλνοντας με στο έβδομο ουρανό δεν αντέχω σκουφί καρεκλά το για το απόλυτο ταίριασμα και έπεφτε σαν βελούδο πάνω στα μπούτια μου μην αντέχοντας άλλο γύρισμα στον καθρέφτη σε όρθια θέση με τα χεράκια τις να ακουμπάνε στο γυαλί σαν χάδι δίνοντας με ένα ωραίο βογκητό και το τέλος.
--Ντου ζ και από τους δυο μας, ξαπλώνοντας στο κρεβάτι χαζεύοντας ο ένας τον άλλο με τα μάτια μου είπε ότι έχει δίκη τις επιχείριση πίσω στην χώρα με εμπόριο ρούχων τις ευχήθηκα τα καλύτερα και μόνο και ξαναρχίσαμε τον αγώνα με πολύ πάθος και ένταση αυτήν την φορά το νέκταρ να αναβλύζει σαν σιντριβάνι από το μουνάκι τις μετά κατέβηκε άρχισε να φιλάει σε όλο το σώμα μου άκρως ερωτικά με κατάληξη στον Μητσαρα για την τελική απογείωση του και τα δαχτυλάκια μου να μπαινοβγαίνουν από τις τρυπούλες του παράδεισου με ωραίες μελωδίες ηδονής σκουφί αρχίζοντας πρώτα μπρούμυτα έχοντας βάλει τα πατουσάκια τις τα οποία και έγλυφα πάνω στο στήθος μου σπρώχνοντας με δύναμη όλο και πιο μέσα τον μητσαρα μετά την γύρισα πλάγια έχοντας τα σώματα μας γίνει ένα με τελική κατάληξη στο πίσω κολλητό με γρήγορους και αργούς ρυθμούς βογκώντας από ηδονή οπού γύρναγε το κεφαλάκι τις γλείφοντας τα δάχτυλα μου σαν να μου έλεγε σκίσε με σε θέλω τώρα όσο πιο πολύ μέσα μου κάπου εκεί ήρθε και το τέλος λόγω χρόνου για μια ακόμη φορά είχα χάσει τα λογικά μου και παραπατούσα μέσα στο δωμάτιο ντουζάκι τις αφήνω το αντίτιμο κάτω από την τσαντούλα της αρχίζει να με φιλάει λέγοντας μου ότι δεν θέλει να με αποχωριστεί και εγώ να τις λέω μην ανησυχείς κάπου θα ξανά ανταμώσουμε να είσαι σίγουρη για αυτό Mia και χάθηκε στα βάθη του παράδεισου.
--Λοιπόν μάγκες αυτό το πλάσμα είναι γεννημένο γυναίκα όπου ξέρει με μοναδικό τρόπο να σε ταξιδεύει άκρως ερωτικά στα απέραντα με πάθος είναι εκεί για εσένα και μόνο αρκεί να τις δείξεις ότι δεν είσαι κάνας ούνος ή κάνα πιτσιρικάς για να ξεκαυλώσει θέλει αντρικό χειρισμό που ξέρει πως να κάνει μια γυναικά να νιώσει μοναδική εγώ πάντως πέρασα μια ώρα μαζί τις ονειρεμένη και πολυταξιδεμένοι στα βάθη του παράδεισου για μια ακόμη φορά το έζησα όλοι πιο κάτω στα συγγράμματα είχαν 100% δίκιο έτσι και εγώ με μοναδικό τρόπο άφησα και την δικιά μου πινελιά για τους επόμενους συστήνεται για λάτρεις των gfe, των μοντελάκιδων και όσοι θέλουν να δουν τη σημαίνει γυναικά στην κυριολεξία ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, olddog, Underfaker και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2021
εσκισες παλι,μπραβο!
& εβαλες κ παραγραφους για να μη σε κακολογουνε κιολας!
review reaction 1 hornyasfuck, Katz, james034 και 3 άλλα μέλη
30 Νοεμβρίου, 2021
Έλιωσα στο γέλιο όταν έγραψες.... "χαζεύοντας χτυπάει η πόρτα τρέχω χωρίς δεύτερη σκέψη ναι την ανοίξω. "
Πάλι καλά που δεν σκουντούφλισες πουθενά... Χαχαχα!

Αλλά νομίζω στη βαθμολογία της χάρισες.
Επίσης, τώρα που ξεκίνησες να βάζεις παραγράφους, τώρα βάλε και κενό ενδιάμεσα, μετά βάλε και τίτλο σε κάθε παράγραφο... όταν σκεφτώ και άλλα, θα επανέλθω Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, piko, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
30 Νοεμβρίου, 2021
@Redb @Tom Είμαι αγύριστο κεφάλι Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, TheTester
30 Νοεμβρίου, 2021
πλάκα πλάκα η πρόοδος στο γραφτό σου είναι εντυπωσιακή . Σε λίγο θα είσαι έτοιμος για πανελλαδικές στην έκθεση ! Είδες το Μπου
review reaction 1 review reaction 3 Spartan2, TOMCRUISE, paparovicz και 2 άλλα μέλη
30 Νοεμβρίου, 2021
Ερωτεύτηκες και τα παραλές συνάδελφε. Εγω έφυγα στο μισάωρο , νισάφι με τα ξεκλειδωματα πια....
review reaction 4 paparovicz
30 Νοεμβρίου, 2021
@andronikos3 δεν ξέρω τι έγινε με εσένα εγώ πέρασα φανταστικά ο λόγος? αν θες τον λες
P
paparovicz
review reaction 1 andronikos3
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6