Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική, τελευταίες μέρες του προηγούμενου τουρ της.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Μιας και η τύπισσα είναι στο ΤΟΠ3 μου και νόμιζα ότι είχα γράψει κριτική... λέω στον εαυτό μου πρέπει να γράψω και εγώ το κατιτίς.
Η συνενόηση με το γραφείο ήταν μέτρια... αρκετά μέτρια. Ο λόγος που το λέω είναι ότι μιλάω στο τηλέφωνο με το γραφείο και ακούγα άλλη τηλεφωνήτρια καμπάνα... ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ... επειδή το κατάλαβα το σενάριο... πήρα ξανά τηλέφωνο μετά από 30 λεπτά να τα επιβεβαιώσω όλα. Λάθος κοπέλα και λάθος ώρα... και η τηλεφωνήτρια ενοχλημένη... επειδή είμαι καλός άνθρωπος(μαλάκας) το παρέβλεψα.

Ξενοδοχείο... να πω ότι άλλαξα και 3 δωμάτια.. έτσι για να πάει καλά η μέρα.. ετοιμάζομαι και χτυπάει τη πόρτα η κορασίδα μόλις ακριβώς τελείωσα το μπάνιο... ανοίγω και μένω μαλάκας... ΠΩΠΩ τι ήρθε λέω ο πούστης ... μπαίνει μέσα με έναν αέρα... μία αύρα.... ένα στυλάκι... ένα τουπέ... ΩΧ ΛΕΩ.. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. Την επεξεργάζομαι από τη κορυφή ως τα νύχια με το ένα φρύδι πάνω και βαθμολογώ τα πάντα... ΑΛΟΓΟ η δεσποινής. Πρόσωπο καβλωτικό για τα γούστα μου, σώμα αξιέπαινο με ελάχιστη χαλάρωση, χείλια δεν με ενόχλησαν καθόλου και το κοιτάω πολύ αυτό. ΄Οτι βλέπετε στις φωτό... εκτός από το στήθος που μου φάνηκε κάπως μικρότερο. Jacket, άσπρο τοπάκι, skirt και γόβες... όπως πρέπει να έρχεται οποιοδήποτε escort girl στο ελάχιστο... εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω... στρινγκάκι απο VS μόνο.

Γνωστό και μη εξαιρετέο social στην αρχή... από που είσαι κλπ... πάει η κουβέντα ότι έχει έρθει με τη φίλη της και της λέω τη Marina που τη συνάντησα πριν 10 μέρες... Η ΚΟΠΕΛΑ από αυτή τη γνωστή αμηχανία που έχουν όλες στην αρχή... ΕΛΑΜΨΕ. Άρχισε να μιλάει για αυτήν... καθώς έστελνε και μήνυμα στον οδηγό... πέφτει και ένα hi5 γιατί είχα ίδιες απόψεις για τη φίλης της και κάπου εκεί μου λέει.. i like you... ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ OVER 9000...ξεκινάει απίστευτα βαθειά γλωσσόφιλα μόνη της, έπαιζε με όλο μου το κορμί καθώς έβγαζε τα ρούχα της...μόνο και μόνο από το βλέμμα της τον είχε κάνει κάγκελο. Κάνει και ένα απίστευτο τρείψιμο με τον κώλο της, σηκώνεται η φούστα της, μου ρίχνει τη πετσέτα και γέλαγε... πωωω όλες bullying μου κάνουν Εμμμμ . Εκεί τα είδα όλα κόκκινα... έπιανα τη κωλάρα της και λέω... στον παράδεισο είμαι? ΤΕΛΕΙΟΣ για μένα. Ζητάει να πάει για μπάνιο... άντε λέω γιατί παραλίγο να τελειώσω. Εκεί η κοπέλα με ναζιάρικο βλέμμα μου γρατζουνάει το τριχωτό μου στήθος με τα νύχια της, μου τινάζει τον καγκελωμένο μικρό και πάει στο μπάνιο αφήνωντας τον να ταλαντεύεται. Κεφάλι σε τοίχο!

Βγαίνει με το στρινγκάκι.. το βγάζει μπροστά μου ανεβάζοντας το πόδι της στο κρεβάτι ακουμπώντας τον μικρό... σιγά μωρή της λέω. ΠΕΦΤΕΙ... και όταν λέω ΠΕΦΤΕΙ... εννοώ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ μου σαν να ήταν σακί με πατάτες και ξεκινάει πάλι γλωσσόφιλα με απίστευτο πάθος και πιασίματα παντού. Κάπου εκεί τα είδα όλα.. πίπα καλή σχετικά αλλά από τεχνική χάνει... προσπαθούσε για DΤ που όμως δεν το είχε με γλείψιμο παντού.... κεφαλάκι ....κορμό ... μπαλάκια.. τα πάντα έκανε και έμεινε αρκετή ώρα να με κοιτάζει με το ναζιάρικο βλέμμα της. Δέχθηκε και MF σε χαλαρά επίπεδα με δαχτύλιασμα της... ωραίο, όμορφο και φρεσκοξυρισμένο μουνάκι... υγρά κατέβαζε αρκετά. 69 και εκεί τα είδα όλα... τελειώνει πάνω μου και με γέμισε παντού και εκείνη τη στιγμή να τρέμει και τον παίρνει όλο μεχρι τέρμα... έφτασα λαρύγγι... πιάνει μπούτια και μπήγει νύχια.. βάζω πόδια πάνω στο κεφάλι το τερμάτισα και εγώ... Ξέρει να ψυχολογεί τον άλλον και τι θέλει... φαίνεται αθώα αλλά είναι περπατημένη... Βάζει σε ελάχιστα δεύτερα καπότα... με πετάει κάτω... ανεβαίνει και ξεκινάει μόνη της ένα από τα καλύτερα καβαλήματα που μου έχουν τύχει στη ζωή μου... χέρια πόδια.. ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι για μεγαλύτερη διείσδυση. Δεν άντεξα πολύ και τέλος για μένα, αλλά όχι για αυτή.... της λέω τελειώνω.... στο μουνί της πραγματικά και συνέχισε... της λέω τελείωσα αλλά τίποτα.... 5 λεπτά μετά αφού τα είχα δει όλα... της λέω τέλος?... και μου απάντησε η τρελή... huh?... και συνέχισε στον ρυθμό της... τελειώνει μετά από κανά 5λεπτο όπου εγώ να προσπαθώ να μην τελειώσω ξανά... της λέω περίμενε γιατί με είχε κάνει μούσκεμα με τα υγρά της ... τίποτα όμως σηκώνεται, δεν προλαβαίνω και χάνεται η καπότα στα αβαθή...ψυχραιμία η τύπισσα.. να την κοιτάω, πάει μέσα στο μπάνιο κάνει ντουζάκι σε 2 λεπτά και βγαίνει λέγοντας μου λέει need shower?... σε λίγο της λέω...no? ok μου λέει... ανοίγει άλλη καπότα... βάζει... και ανεβαίνει πάλι.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Κάπως έτσι νιώθουν οι άνθρωποι όταν τους χρησιμοποιούν στο σεξ λέω... γλωσσόφιλα άπλετα και ασταμάτητα... καβάλημα πάλι με ρυθμό, ταχύτητα και σκληράδα... κουνιόταν όλο το κρεβάτι και χτύπαγε στον τοίχο Ναι!

Δεν γίνεται να οδηγεί αυτή συνεχώς και κάπως έτσι την πιάνω από τα όμορφα καπούλια και σφυροκόπημα... ιεραποστολικό όπου δεν μπορούσα να φτάσω μέχρι το τέλος του τούνελ με τίποτα και αυτή να με πιάνει από το κεφάλι και από τον ευαίσθητο πωπό μου για να διεισδώ περισσότερο χρησιμοποιώντας όμως τα νύχια της. Αλλάζουμε στα 4, όπου στήνεται όπως θα έπρεπε να στήνεται μία γυναίκα, τα ένιωθε όλα με φωνούλες και ουρλιαχτά τελείως αληθοφανή όπου το μόνο που έλεγε είναι davai, κάτι σίλνι και κάτι ζόσκι... Δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτά... αλλά για κάποιο λόγο τα έλεγε Χαχαχα!
Στα πλάγια όπου κούμπωσε ο σωματότυπος της στον δικό μου ακριβώς και ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει. Στα όρθια, ακριβώς στο ύψος όπου δεν με δυσκόλευε καθόλου και δεν χρειαζόταν να σκύβω κάπως. Πάω για άλλη στάση και μου λέει... i want to fck me doggy again... σηκώνω φρύδι και σκέφτομαι...μου λέει plz... άντε λέω να κάνω το ψυχικό. Χαχαχα! Στα 4 πάλι στην άκρη του κρεβατιού.. δυνατό σφυροκόπημα που ήθελε και να παίζει το μουνάκι της ασταμάτητα... Τελείωσε αυτή και μετά να μου σούρνεται, την κρατούσα γιατί μπάταρε δεξιά και αριστερά με σπασμούς. Δεν άντεξα μετά από λίγο καθώς βαρέθηκα να την κρατάω ίσια, οπότε την γυρίζω και τέλος στο όμορφο στοματάκι της όπου τα κράτησε και τα επεξεργαζόταν για λίγο, τα δοκίμασε και έφτυσε τα υπόλοιπα... λέγοντας χμμμμ yummy... sorry, but i am not sorry.... πολλές μας τα έχουν πει αυτά. Μαλακία

Τσιγαράκι.. μπανάκι...ντύνεται μπροστά μου με καυλωτικό τρόπο... παίρνω τηλέφωνο για παράταση για μία ώρα τουλάχιστον και τρώω άκυρο από το γραφείο...Πάει να φύγει... με πιάνει για γλωσσόφιλο... την πιάνω και εγώ... ανοιχτή η πόρτα ... πέρασε και κάποιος από εκεί και μας είδε... δεν γαμιέται λέω... χαιρετιόμαστε και κλείνω τη πόρτα. Βλέπω το κομοδίνο, ανοίγω πάλι τη πόρτα και της λέω περίμενε κοπελιά στο ασανσέρ... έρχεται και παίρνει και τα λεφτά που ξέχασε... γλωσσόφιλο ξανά στο διάδρομο και δάγκωμα χείλη.. πάρε μια σφαλιάρα στον πωπούλη σου και στο καλό και εσύ. Γιούπιιι!

Άφησα αρκετά πράγματα απέξω. Τα μισά γιατί λόγω ηλικίας ξεχνάω εύκολα πια και τα άλλα μισά γιατί δεν χρειάζονται να ειπωθούν όλα καθώς ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ! Αυτό αρκεί. Έρχεται ροπαλιά
Της εύχομαι τα καλύτερα γιατί πέρασα ένα υπέροχο και αξιομνημόνευτο βράδυ. Cool τυπάκι, δεν κρίνω για τα προσωπικά της αλλά όπως και τη συμβούλεψα να προσέξει λίγο γιατί ο χρόνος τελειώνει.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για όλους και για όλα... σε ακολουθεί σε ότι θες αρκεί να την κάνεις να χαλαρώσει και να νιώσει άνετα μαζί σου. Μάλλον έχει συναντήσει αρκετούς μαλάκες, όπως μου λένε και πολλές και για αυτό το λόγο ΟΛΕΣ είναι επιφυλακτικές. Καπνίζει οπότε το στόμα της μύριζε ελάχιστα, γενικά όμως μοσχοβολούσε, μου έκανε και εντύπωση αυτό. ΜΠΡΑΒΟ. Το χειρότερο πράγμα στη συνάντηση ήταν η πίπα της... και ήταν καλύτερη από το 80% των υπόλοιπων κορασίδων. Έβγαζε πάθος και δεν με ένοιαζε αν ήταν αληθινό ή όχι. Το πόσο άνετα ένιωσε μαζί μου, άλλο τόσο ένιωσα και εγώ. Πιστεύω όποιος της κάνει μαλακία, θα τσινάει και άσχημα.
ΣΙΓΟΥΡΑ θα την ξανασυναντούσα αφού έχω προετοιμαστεί 5 μέρες πριν ψυχολογικά και σωματικά. Αν και μου έχουν πει.. οι επαναλήψεις είναι και οι χειρότερες.

Πρόταση στα γραφεία τώρα:
Πολλές κοπέλες μου έχουν πει για το δασκάλεμα των γραφείων, γνωστό πράγμα αλλά εγώ τι φταίω. Σε κάθε κοπέλα λέω... χαλάρωσε και κάνε ότι θες, ότι νιώθεις, ότι σου βγαίνει. Το τι έχω ακούσει που λένε τα γραφεία να κάνουν οι κορασίδες όταν ακούνε αυτα τα πράγματα... δεν μπορώ να πω τίποτα... ΟΥΚ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.
Επίσης, αφού μας προτείνετε κοπέλες, γιατί υποτίθεται μας "ξέρετε" σε έναν βαθμό. Τώρα τι σας λένε οι κοπέλες, δεν ξέρω. Μήπως να λέτε και εσείς στις κοπέλες κάτι αντίστοιχο όπως, αυτός είναι παλιός πελάτης και ευγενικός.. αυτός μαλάκας προσοχή.. αυτός θέλει γλύκες.... αυτός αγριάδες. Έχω φτάσει σε σημείο όπου για να περάσω ένα όμορφο βράδυ, θα πρέπει να κάνω τάμα ή να έχω κάνει μεταπτυχιακό ως κλειδαράς για να τις ξεκλειδώνω. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μαλάκες εκεί έξω... αλλά κάποια στιγμή λες... αξίζει να ασχοληθείς με μία ακόμα κοπέλα? ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? Για να πάρω τις υπηρεσίες που υποτίθεται πληρώνω?!?!?!? Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, alpula, TheTester και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2021
"Σίλνι": "δυνατά", "ἅγρια".... Τό ἄλλο δέν τό ξέρω... Ρώτα τὸν @geroksouras
review reaction 3 redb
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1