Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 17 10
Call-Girls 58862
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ψηλή άνω του μέσου όρου στα 1.75 + ηλικία στα 30 πάνω κάτω, η μόνη βασική διαφορά με την καρτέλα του γραφείου είναι, αν και έχει ειπωθεί από άλλα μέλη, το στήθος της κοπέλας είναι φτιαχτό 2+ με χαρακτηριστικές ραφές αλλά με καλή υφή. Αρχικά η κοπέλα μου εξήγησε ότι είναι σκράπας στα Αγγλικά αλλά στα αρχίδια μου εγώ ήθελα μόνο να την πηδήξω. Πράγματι η επικοινωνία έγινε με Google, ευδιάθετη χαμογελαστή έτοιμη για παιχνίδια. Γυρνάει από το ντούζ με την πετσέτα να καλύπτει το κορμί της αλλά η πουτάνα να φαίνεται το στήθος της με τις θηλές της να βγάζουν μάτι. Σε χρόνο ντε ντε καρφώθηκε το στόμα μου στα στήθη της να της τα γλύφω σαν μανιακός. Φιλί περίεργο με την γλώσσα τής να γυροφέρνει εφοδιασμένη με piercing, κάνει όμως την διαφορά στην πίπα να ερεθίζει την βάλανο σιγά σιγά... Όπως ακριβώς τα λέει ο τίτλος που έγραψα ουίσκι, γλυφομούνι, έχει μακρυά μουνόχειλα η πουτάνα και γουστάρει πολύ γλύψιμο. Όσον αφορά το Sex γουστάρει δυνατό ασάλιωτο πήδημα χωρίς έρωτες και συναφή, αν και στην αρχή μέχρι να τον συνηθίσει μου έκανε την δυσκολη, μετά κυριολεκτικά ο ιδρώτας ερεε ποτάμι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα