Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.8 1 10
Call-Girls
5644
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η πρώτη μου επαφή με το εν λόγω γραφείο μου βγήκε πολύ καλή και ήταν η Ιζαμπέλα.Μιας λοιπόν και φέρανε κι άλλη λατίνα,που είμαι φαν,είπα να δοικμάσω.Πήγα στο χοτελι της στον Νέο Κόσμο.Μπαίνω στο δωμάτιο και κεινη την ωρα βγαίνει μια τύπισσα από μέσα.Το προσπερνάω και κόβω την τύπισσα της επόμενης μου ώρας.......Ενα κι ενα μίλκο,με μια ρομπίτσα τελείως ντεκαβλε και τα ακόμα πιο ντεκαβλε παντοφλάκια με τη γουνίτσα.......Δε ξεκινάμε καλά λέω.......Βλέποντας βέβαια το πόσο πέταγε ο κώλος ρεφαριζα στο μυαλό μου.
Πάω για μπάνιο,βγαίνω,πάμε κρεβάτι.Αρχίζουμε ένα ψευτομπαλαμούτι,φιλιά ούτε γι αστειο.Της δείχνω το εργαλείο και βάζει καπότα.Της λέω πίπα μωρή οχι σεξ,χαμπάρι αυτή.Α ξέχασα,δεν μιλάει γρι αγγλικά.Μετρια πίπα με καπότα,στο πεντάλεπτο την γυρνάω για πισωκολλητό.Οκ κωλάρα μεν,αλλά ψευτικα βογγητά.Γενικά η ολη φάση μια ξενέρα.Αφού φάγαμε μισή ώρα,ούτε έχυσα,ούτε και θα χυνα αλλη μια ωρα να καθόμουν εκεί.Ξενέρωσα και σηκώθηκα κι έφυγα.
Ξαναφέρτε την Ιζαμπέλα και στείλτε αυτό το δείγμα γυναίκας από κει που μας ήρθε.
Πάω για μπάνιο,βγαίνω,πάμε κρεβάτι.Αρχίζουμε ένα ψευτομπαλαμούτι,φιλιά ούτε γι αστειο.Της δείχνω το εργαλείο και βάζει καπότα.Της λέω πίπα μωρή οχι σεξ,χαμπάρι αυτή.Α ξέχασα,δεν μιλάει γρι αγγλικά.Μετρια πίπα με καπότα,στο πεντάλεπτο την γυρνάω για πισωκολλητό.Οκ κωλάρα μεν,αλλά ψευτικα βογγητά.Γενικά η ολη φάση μια ξενέρα.Αφού φάγαμε μισή ώρα,ούτε έχυσα,ούτε και θα χυνα αλλη μια ωρα να καθόμουν εκεί.Ξενέρωσα και σηκώθηκα κι έφυγα.
Ξαναφέρτε την Ιζαμπέλα και στείλτε αυτό το δείγμα γυναίκας από κει που μας ήρθε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού