Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 17 10
Call-Girls 60207
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αν και επισκέφθηκα την πρωτεύουσα με φίλη επομένως έχω καλή παρέα τα βράδια κατά τη διάρκεια της ημέρας κάπως έκατσε και γύρισα πίσω στο δωμάτιο αφού είχα τελειώσει τις υποχρεώσεις μου και ήμουν μόνος. Κάνω το λάθος και μπαίνω στο site να χαζέψω καμία κριτική μπαίνω και σε προφίλ και δεν ήθελε πολύ έστειλα στο site των αγγέλων τι έχουν άμεσα διαθέσιμο. Η Νικολ μου προτείνει 2 -3 επιλογές όπου όλες είχαν ενδιαφέρον!
Τις λέω στείλε μου οποια θες εσύ σαν έκπληξη! Να υπάρχει και μια μικρή αγωνία :)
Έρχεται η Οlympia όπου με τα τακούνια με πέρναγε στο ύψος (είμαι 1,82) με ενα όμορφο σεξι φόρεμα και ένα όμορφο παλτό.
Το πρόσωπο είναι λίγο πιο άγριο από την φωτο αλλά είναι ένα όμορφο γυναικείο πρόσωπο με όμορφα μάτια. Από σώμα πραγματικά πολύ καλό αν και λίγο αδύνατο για εμένα (αν σας αρέσουν τα skinny θα το λατρέψετε) με μερικά τατουάζ.
Με τα Αγγλικά δεν το έχει αλλά υπήρξε γρήγορη συνεννόηση. Την κέρασα χυμό και πήγε για ένα γρήγορο ντους.
Με το που βγαίνει μου λέει με αυστηρό ύφος γιατί φοράω τα ρούχα μου ακόμα και ανεβαίνει στο κρεβάτι όπου ξεκινάει να με φιλάει με γλώσσα με πάθος και να με χαϊδεύει. Με φίλησε σχεδόν παντού και ξεκίνησε μια πολύ καλή πιπα όπου με το σκουλαρίκι στη γλώσσα ειχε μια διαφορετική υφή καθώς εγώ χαιδευα κωλαράκι και μουνακι....
Σκουφάκι και στα τέσσερα χωρίς κρέμες γιατί το μουνακι είχε υγραθει όπου κοπανιοταν ασταμάτητα και όταν μπορούσε μου χαϊδεύει τα αρχιδια. Φενοταν ότι ήθελε να γαμηθει και το ήθελε τώρα και το απολάμβανε που το είχε εκείνη τη στιγμή και οπου πήγε πολύ άγρια για κάνα 20λεπτο . Γυρνάει στα πλάγια όπου ξεκινάμε και εκεί δυνατά και την γυρνάω στο τέλος ιεραποστολικα με σκοπό να τελειώσω γιατί έχει περάσει κάνα 40 λεπτο. Πήγαμε για μπάνιο για να φύγει όλος ο ιδρώτας και από τους δύο και με ρώτησε πως θέλω να περάσω τον χρόνο που απομένει. Ήξερα ότι δεν θα τελειώσω σύντομα και άσε που το βράδυ θα έχω την φίλη μου επομένως μου έκανε ένα απολαυστικό μασάζ που πραγματικά το ειχα ανάγκη νομίζω περισσότεροκαι από το σεξ. Και κακώς έτσι ντύθηκε και έφυγε για νέες περιπέτειες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν