Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 13 10
Call-Girls 62692
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τοσα εχουν γραφτει και τοσα έχουν ειπωθει, εγω εμελε να φαω τη ξενερα.
Ισως να ειναι καμια φορα που λεει οπου ακους πολλα κεράσια κρατα μικρο καλαθι, ισως να ειναι πως εγω απο αυτα που ειχα διαβασει περίμενα αλλα και άλλα,δε ξερω...εγω παντως θα αναφερω την εμπειρια μου με τη Μελινα.

το γραφειο δεν εχω κανένα παραπονο,παντα αψογοι και εξυπηρετικοι,εκλεισα για Μελίνα.
η κοπελα ακριβως στην ωρα της όλα οκ.πρωτη εικόνα οτι περίμενα συν 3-4 χρονακια παραπάνω,ντυσιμο υπεροχο και στυλακι ωραιο σε εμφανιση.
Οταν χαιρετηθηκαμε παρατηρησα ενα βλεμμα απλανες, σαν να κοιταζε λιγο πρωτα τον χωρο καί μετα εμενα, λεω λογικα θα ειναι απο αμηχανία της στιγμης,αλλα πια αμηχανια θα μου πεις οταν εισαι επαγγελματιας,παρολα αυτα χαιρετηθηκαμε και αρχισαμε λιγο τα σχετικα στον διάλογο.
Εκει καταλαβα πως η ψυχολογία της κατι ειχε.Μια εφευγε απτο θεμα,μια ηταν στο χαμογελο και μια επεφτε,και γενικά ενω επιδιωκει την μπάρλα δεν ειχε επαφη με τον διάλογο.
Σώμα εχει ωραιο,βυζαρα άριστη και με τα πολλα και αφου καταλήξαμε να ξεκινησουμε τον πρωτο γυρο (απο μεριας μου), η διαθεση της ηταν ηδη πεσμένη,σαν να ειχε βαρυνει σαν να σκεφτοταν κάτι δεν ξερω,σιγουρα δεν ηταν εκει και αυτο το εβγαζε προς τα εξω.
Παρατηρησα παρολο που τελειωσα πως ειχε ενα απαθες στυλακι,σαν να μην εγινε τιποτα, και αυτο μου επιβεβαιωσε ολη την εικονα μεχρι τωρα πως ισως εχει κουραστεί? δεν ξερω...
Η ληξη ηταν κανονικη,τυπικη και αψυχη η συναντηση βεβαια,χωρις να εχω να θυμαμαι κατι καλο,ισως να περιμενα και πολλα?δεν ξερω...

η συναντηση με την Μελινα απο εμενα δεν ειχε καλη εντυπωση, κουρασμενο ατομο,κυκλοθυμικος χαρακτηρας λιγο με ανεβοκατεβασματα στη ψυχολογια της που εγω ειμαι ενας απλος πελατης και οχι κανενας ψυχολόγος για να μπορεσω να το διαχειριστω αυτο.Ισως να ηρθε και ο καιρος να αποχωρησει να μην κλαιμε και εμεις τα λεφτα μας ,γιατι οι εποχές ειναι δυσκολες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
66
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, mancunian1986, petergsp και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2021
Καλησπέρα φίλε μου , η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μάλιστα είχα δηλώσει ότι Δεκέμβρη- Ιανουάριο του 22 θα σταματήσω, μιας κ είμαι καιρό στο χώρο και πήρα ότι ακριβώς ήθελα να πάρω απο αυτή τη δουλειά.
Τελικά σταμάτησα λίγο νωρίτερα απ οτι υπολόγιζα.
Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε ευχαριστήσω γιατί σε συμπάθησα κιόλας ...
Τον χώρο Τον κοιτούσα γιατί προφανώς με εξέπληξε θετικά, πρωτότυπο ντιζάιν ?
Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το 22...
review reaction 1 Rensten, spipis71, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
26 Νοεμβρίου, 2021
ισως...ισως μια μερα να ζητήσεις τη ζωή που σου αρπάξανε Ναι! (αφιερωμενο στο μελινακι )
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2