Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 19 10
Call-Girls 50151
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την είχα σταμπάρει από το πρώτο της tour αλλά ξεχάστηκε στη Τουρκία και ήρθε τώρα. Φυσικά και δεν έχασα την ευκαιρία.
Πρώτη εντύπωση μόλις την είδα ήταν μέτρια. Ήταν η κοπέλα των φωτογραφιών, χωρίς τη λάμψη φυσικά, χαμογελαστή αλλά λίγο μαγκωμένη. Ντύσιμο όχι λαϊκής αλλά όχι κάτι ουαου. Για άλλη Mia φορά η γόβα ήταν άγνωστη λέξη. Εκει έχασε τον βαθμό στην συμπεριφορά. Το έχω συνηθίσει πια.
Ζήτησε τα χρήματα. Τα είχα έτοιμα στο κομοδίνο, τα είδε και δεν τα πήρε. Έμειναν εκεί μέχρι την ώρα που έφυγε. Αγγλικά ικανοποιητικά. Άρχισε πρόσφατα να μαθαίνει.
Ζήτησε να πάει για μπάνιο όπου έμεινε κάτι παραπάνω από 5 λεπτά.
Βγήκε με τα εσώρουχα όπως της ζήτησα. Σώμα υπέροχο, αψεγάδιαστο, μοντελε. Μικρό στήθος αλλά περήφανο. Αρχίσαμε βαθιά γλωσσοφιλα και χάδια στα όρθια. Τα έδινε όλα με το τσουβάλι. Την πάω στο κρεβάτι. Με αρχίζει σε μια πολύ καλή πιπα χωρίς χέρι. Παιχνίδια με τη γλώσσα, ωραίους ήχους, deep και δεχόταν πίεση στο κεφάλι από εμένα. Επειδή κόντευε να με τελειώσει την σταμάτησα και την άρχισα εγώ. Δέχτηκε 2 δάχτυλα μπροστά και ένα πίσω. Δεν είπε μα και μου, ούτε αντέδρασε. Κατέβαζε υγρά ποτάμι. Έχυσε με το δάχτυλό μου στο υπέροχο κωλαράκι της.
Καποτα, λίγο τζελ και με καβάλησε. Γαμιωταν δίχως αύριο. Κάθε φορά που της χαστούκιζα το κωλαράκι αναστεναζε και χτυπιοταν πιο δυνατά. Αλλαγή στάσης στα πλάγια όπου ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.
Μπάνιο και από τους δύο και κουβεντούλα, όπου συνεχίστηκαν τα φιλιά και τα χάδια.
Έναρξη δεύτερου γύρου όπως και του πρώτου, συν όμως δαχτυλιασμα μπρος και πίσω. Με δική της πρωτοβουλία με αρχίζει σε μια πιπα, καλύτερη από την πρώτη. Καποτα και πρώτη στάση στα 4 όπου δέχτηκε σφυροκοπιμα με τον αντίχειρά μου βαθιά στο κωλαράκι της. Στην συνέχεια ιεραποστολικο όπου συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την Mia να ανταποκρίνεται. Αφού άδειασα μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Ξαπλώνω και ήρθε στην αγκαλιά μου τυλίγωντας το πόδι της στα δικά μου. Καλούσε ο οδηγός αλλά η Mia εκεί, δεν έφευγε. Αφού πέρασε η ώρα. Σηκώθηκε, έκανε το μπάνιο της, ντύθηκε και έφυγε.
Συμπέρασμα. Η Mia είναι ίσως ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Δεν λέει σε τίποτα όχι. Χόρτασα δάχτυλο. Έρχεται για να γαμηθει και να ευχαριστήσει τον πελάτη. Αντέχει στο σεξ, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Δεν κλέβει στις στάσεις και πάει το GFE σε άλλο level. Συνδυάζει PSE (σεξ και όχι αγριάδες )και GFE. Αυτό ακριβώς που θέλω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, mancunian1986, andronikos3 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού