Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 106835
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πολλες φορες μπαίνω σε ενα τριπακι να δοκιμασω πραγματα εξω απο τα γουστα μου και τις προτιμησεις μου, και καποιες αππ αυτες βγαινω απολύτως δικαιωμένος.Μια απο αυτες τις προσπαθειες ηταν η επιλογη Λιλια για να περασω μια ευχαριστη ωρα.
απο τις φωτος, Αρκετά τατουάζ, υπερβολικα σεξυ πρόσωπο,στησιμο κτλ, σαν πρωτη επιλογη οσως να μην της εβαζα ποτε και ομως κατι μου ελεγε να την κλεισω για μια ωρα.να δοκιμασω αυτο το διαφορετικο φρούτο.
Συννονοηση με το γραφειο σύντομη, επι της ουσιας και η λιλια εφτασε στην ωρα της στη πορτα του σπιτιου μου.
Πρωτη ματια, οτι εβλεπα στις φωτογραφιες της ηταν ακριβως στη πόρτα μου.Μετριο υψος, ντυσιμο πολυ ομορφο,σεξυ αρκετα πρόσωπο/βλεμμα, ακομα και το χαμογελο της ειναι σεξυ,και περασαμε μεσα.
Της ειπα ειχα μια ωρα ακριβως γιατι μετα επρεπε να φυγω και καταλαβε αμεσως πως επρεπε μα γεμισει την ωρα μου.
Πηγε δυο φορες για μπανιο,δεν εκλεψε καθολου χρονο σε καμια απτις δυο.
δεν ειχαμε πολυ μπλα μπλα,καθως αγγλικα ειναι σε επιπεδο ασφαλης επικοινωνιας, ειναι ομως επισης πολυ καλη στο να σε διαβαζει κιολας.
Απο τις λιγες φορες που στη πιπα δεν εδωσα καμια οδηγια στη κοπελα..πηγαινε ακριβως οπως έπρεπε, στα νερα μου,στα γουστα μου.κρατηθηκα δυο φορες να μην τελειωσω και τη δευτερη με καταλαβε απο μονη της και αλλαξε το σκηνικό φερνοντας μου το ωραιο μουνακι της στο στομα μου.
νοστιμοτατο, πεντακάθαρο,απαλο σαν μωρου και με ωραια μυρωδιά,δε μπορούσα να παρω τη γλωσσα μου αποκει μεχρι που περασε μονη της το αλεξίπτωτο και ανασηκωθηκε να βαλει μεσα της αντι για τη γλωσσα μου το καυλι μου.
Εκει λοιπον φενετς η σωστη εσκορτ.Παρολο που βλεπεις αυτη την μικρη πορνοεκφυλη παρουσια και λες θα γαμαω σαν σκυλος,εκει η ιδια παρουσια μεταμορφωθηκε σε γατακι, σε ενα πλασμα γεματο γλυκα, νάζια κι πουτανιστικα γλυκολογα,οσο επερνε τον πουτσο μεσα της βαθια και αργα.
ηξερε πως θα εχυνα και με κραταγε,ειχε αυτη το κοντρόλ μου.
ανασαινε στο αυτι μου και με φιλαγε εκει οσο εμπαινα στον εσωτερικο της κοσμο.

η συναντηση αυτη θα μου μεινει για καιρο, η κοπελα ξερει πως να φερθει,τι να σου δωσει και πως θα σε κανει να περασεις καλα.
μετανοιωσα μαζι μου γιατι αρχικα ειχα αμφιβολιες, χαρηκα μαζι μου που ειχα την τυχη να τη δοκιμασω και να περασω τοσο καλα ομως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή