Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επεστρεψα στο Γκλαμουρ το οποιο ειναι σταθερη αξια στον χωρο του εσκορτινγκ.
Αυτην την φορα την προσοχη μου κερδισε η Alexa η οποια απο τις φωτογραφιες αρχισε να με καυλωνει και μου εγινε εμμονη.
Απο κοντα ειναι η ιδια κοπελα με την φυσικη φθορα που ειναι λογικη για την ηλικια της. Το προσωπο και το σωμα ιδιο με το μονo αρνητικο για το προσωπο τα δοντια της που χαλανε λιγο το χαμογελο της γιατι προεξεχουν και θελουν λιγο διορθωση. Δεν ειναι χαλασμενα και δινει φιλια ωραια με γλωσσα και παθος στην διαρκεια του σεξ. Το στηθος της εχει καλο μεγεθος αλλα και μια μικρη πτωση λογικη για το βαρος που εχουν γιατι απο πυκνοτητα ειναι πολυ καλα.
Στο κομματι της επικοινωνιας υστερει στα αγγλικα και γιαυτο δεν μπορεσαμε να πουμε πολλα.
Ειναι παιχνιδιαρα στο σεξ και ικανη στο στοματικο το οποιο συνδιαζει και με γλειψαρχιδι. Χρισημοποιει το χερι αλλα κανει πραγματικα καλο γλυψιμο.
Βαζει ολη της την ενεργεια στο σεξ στις στασεις που ειναι απο πανω και αναστεναζει.
Απο κατω μου αρεσε πολυ στο πισωκολλητο, εχει ωραιο κωλο και στηνεται καλα.
Το μουνι της ειναι καλο και αφου πλυθηκε στον δευτερο γυρο το εγλειψα με αποτέλεσμα να παρω μια γευση απο τα υγρα της.
Ηταν πολυ πιο καυλωμενη στον δευτερο γυρο και τα βογγητα της με ξετρελαναν.
Η γυναικα αυτη δεν κανει το εσκορτινγκ μονο για τα λεφτα, απο οτι καταλαβα τρελενεται για ερωτικη επαφη γιαυτο και το καλο αποτελεσμα στην δουλεια. Τα ελαφρα ασιατικα χαρακτηριστικα της δινουν περισσοτερη γοητεια. Εχω αρχισει και αναζητω τετοιες κοπελες, μου δινουν την διαφορετικοτητα που ζηταω απο τις συνηθισμενες εσκορτ.
Ηταν σε συνολο ενα πολυ επιτυχημενο ραντεβου, εδειξε πολυ επαγγελματισμο.
Μεχρι την επομενη κριτικη...
Καλα γαμησια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα