Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Call-Girls 134274
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Επικοινωνία με το γραφείο καλή και σύντομα κλείστηκε το ραντεβού για την ίδια μέρα, στο γνωστό μέρος και στη συνηθισμένη μου ώρα.

Αφού κάνω τις προτετοιμασίες μου και είχα ορέξεις.. χτυπάει η πόρτα και βουρ εισέρχεται η κοπελιά εις τα ενδώτερα. Το δωμάτιο της φάνηκε μικρό.. οκαυ.. αξιόλογη εμφάνιση με δερμάτινο παντελόνι, 8 ποντα και μπουστάκι να το καλύπτει ένα δερμάτινο τζάκετ.
Πρόσωπο λίγο πιο σκληρό από τις φωτό αλλά αρκετά αξιόλογο, αρκετά ψηλή και σώμα έτοιμο για όλα στις αρχές της χαλάρωσης οπότε δεν είναι και μοντελέ καθώς ηλικιακά θα τις έβαζα +3 χρόνια. Άκρα περιποιημένα πάνω... όχι τόσο κάτω. Μύριζε καπνίλα και φάνηκε από το iqos που έφτιαχνε με το που μπήκε και κάθησε στο κρεβάτι... Οπότε όποιος δεν αντέχει τη τσιγαρίλα... ρίξτε της μαύρο μόνο και μόνο για αυτό. Ελάχιστα γλωσσόφιλα.. με αρκετή χρήση γλώσσας και παιχνιδιού όμως.

Από την αρχή μέχρι να ξεκινήσουμε είχε μία συμπεριφορά χαζοχαρούμενης.. μηχανισμός άμυνας ελπίζω να είναι όταν νιώθει αμήχανα(νόμιζα ότι ήταν σε κρακ) .Φωνή βαριά λόγω τσιγγάρου... δεν ξεκάβλωσα για αυτό όμως... άλλωστε υπήρχε ελάχιστο σόσιαλ. Αγγλικά πάνω από τη βάση και συνενόηση υπεραρκετή για τα βασικά. Ζητάει μπάνιο... ρωτάει αν το δωράκι είναι για αυτή(δεν τα πήρε όμως στην αρχή). Πάει και πλένει τα χέρια.. είπε ότι είχε κάνει μπάνιο.Ξεκινάει γδύσιμο και την αφήνω... μπουρδουκλώθηκε στη καρέκλα και παραλίγο να πέσει... μπορεί να την πεις άγαρμπη με τις γόβες... και τη στιγμή που προσπαθεί να βγάλει το παντελόνι και δεν μπορεί... ξαπλώνει στο κρεβάτι και σηκώνει τα πόδια ψηλά... με αυτά που βλέπω τη σηκώνω λίγο περισσότερο... στην άκρη το κιλοτάκι και ξεκινάω επικό γλύψιμο... Όλα το σκηνικό μου θύμισε μία τσόντα που είχα δει μικρός και λέω ώρα να τρολλάρουμε Χαχαχα!

Γούσταρε σίγουρα αλλά υπερβολικά ηχητικά εφέ... αν έτσι της βγαίνουν ή ήταν θέατρο δεν μπόρεσα να καταλάβω λόγω όλου του πακέτου. Υγρά άπλετα, δάχτυλα μόνο μπροστά... πίσω δεν δοκίμασα.. δαχτύλιασμα... τρίψιμο... τα δέχτηκε όλα. Με γυρνάει και με πετάει στο κρεβάτι και κάνει μία αρκετά καλή πίπα, προσπάθεια για DT αλλά δεν μπορούσε καθώς έφτανε μέχρι την άκρη του τούνελ, γλωσσίτσα έπαιζε με όλα, φτυσίματα, μούλιασμα τα πάντα... αλλά αυτά τα ηχητικά πάλι...νόμιζα ότι κάτι προσπαθούσε να πει αλλά μάλλον το κάνει για να μην χάσει ρυθμό... είχα μείναι παγωτό στην αρχή δεν μπορούσα και είχα σκάσει στα γέλια Χαχαχα!

Δέχτηκε τα πάντα στη πίπα, όσα άντεχε δλδ... όσο πίεζα τόσο μου τον δάγκωνε ... όσο μου τον δάγκωνε... τόσο την πίεζα και εγώ... ξέρει το παιχνίδι αρκετά καλά. Μετά από κανά 5λέπτο της λέω σεξ... και μου λέει... a bit more... i love this... οκαυ της λέω συνέχισε... παραλίγο να τελείωσω 3 φορές αλλά πάλι καλά τα μαλλιά της (που δεν ήταν μακριά σχετικά) πέφταν πάνω της τη πρώτη φορά και τις άλλες δύο εγώ τα έριχνα για να σταματήσει Χαχαχα!

Ναζιάρικο βλέμμα καρφωμένο πάνω μου στην αρχή και μετά ούτε να με κοιτάξει... υπήρχε ΜΟΝΟ αυτή και το κοντάρι μου... εγώ απλά περίσσευα... έτσι ένιωσα. Εμμμμ
Συνέχεια σε cowgirl, με επικό καβάλημα και σφυροκόπημα από μένα... 20 min και αφού είχε τελειώσει ήθελε μετά να τελειώσω και εγώ οπωσδήποτε και να μην αλλάξουμε στάση... δεν άντεξα και τελος.

Μπανάκι αυτή... μπανάκι και εγώ... ούτε ένα λεπτό σόσιαλ με γνωστές ερωτήσεις και να κάνει το iqos... αλλά από μένα και από αυτή φάνηκε ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον για περισσότερα. Κάπου εκεί κάνει ένα περίεργο με τον ώμο και λέω έλα να σου κάνω μασάζ(δικαιολογία να την ψιλαφήσω από πάνω μέχρι κάτω), δεν της αρέσει καθόλου να ακουμπάς πατούσες και δεν αφήνει με τίποτα. Όλα τα υπόλοιπα οκ... ξεκινάει και ο 2ος γύρος... με τα ίδια πράγματα... γλείψιμο από μένα... πίπα στις ακόλουθες στάσεις... στα όρθια....στο πλάι... 69... καθιστή... στην καρέκλα...MF ανάποδο στην άκρη του κρεβατιού... δεν θυμώμουν άλλες στάσεις για να πιπώσει. Οπότε και μετά συνεχίσαμε στα 4... η καλύτερη θέα... βυζιά όμορφα στητά σιλικονάτα με ωραία αφή, πωπός λίγο χαλαρός αλλά υπερτέλειος να ακούς τα πλατς πλουτς σε όλες τις στάσεις και κυρίως με τα σφαλιαρίδα. Ιεραποστολικό τα νιώθει μέχρι τέρμα... στη στάση αυτή ξετρελάθηκε αλλά πόναγε λίγο... ποτέ δεν είπε όχι ... συσπάσεις συνεχώς και προσπάθειες για φιλιά που απέφευγα. Στο 2ο γύρο την έβαζα σε στάσεις έχοντας το πρόσωπο της μακριά μου ... ο λόγος ήταν που η ανάσα της μύριζε κάπως λόγω iqos... ακόμα και εμένα με ενόχλησε... μετά από κανά 10λέπτο δεν μύριζε σχεδόν καθόλου αλλά μία ξενέρα υπήρχε. Σε κάνει να νιώθεις ο υπεργαμιάς σε υπερβολικό βαθμό... κάποιοι θα το γουστάρουν. Λόγω του iqos δεν επιδίωξα να τελειώσω σε κοπέλα για πρώτη φορά στο στόμα... ακόμα και εγώ αναρωτιέμαι πως ενοχλήθηκα τόσο Εμμμμ Για το λόγο αυτό πίπα και τέλος στο χεράκι της .

Μπανάκι από αυτήν... μπανάκι από μένα.. ντύθηκε με δυσκολία.. παραλίγο να πέσει... της έδωσα μία συμβουλή και στο καλό από τη πόρτα με ένα βαθύ γλωσσόφιλο... μου χούφτωσε τον κώλο... της σφαλιάρησα τον δικό της.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για όλες τις καταστάσεις....αγάπες... αγριάδες μέχρι έναν βαθμό. Θέλει να ικανοποιήσει τον άνδρα και σίγουρα σέβεται τα λεφτά σου. Νομίζω αν της ζητήσετε ευγενικά να μην καπνίσει, θα το δεχτεί. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως δίνει ότι πέρνει... μου άφησε σημάδια οπότε το νου σας αν έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι... δαγκώματα, νύχια αν και ελάχιστα.
Φωνές, συμπεριφορά κλπ... σε υπερβολικό βαθμό για μερικούς... έχω δει και χειρότερα οπότε δεν με ένοιαξε τόσο. Προσοχή όμως... δεν έχει ανεβοκατεβαίνει η ένταση σε αυτά που κάνει... από την αρχή μέχρι ένα σημείο πάντα είχε την ίδια ένταση σε φωνές κλπ κλπ... κάποια στιγμή που αφενόταν λίγο σταμάταγε.. το απολάμβανε πραγματικά και έβγαζε βογκητά σε ψιλό τόνο Χαχαχα! .
Αλλά με το που ακουμπάς τα χείλη σου, η κοπελιά να αρχίζει τα βογκητά... δεν ξέρω... μου φαίνεται κάπως.
Σίγουρα θα περάσεις καλά... σίγουρα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... αλλά τίποτα το αξιομνημόνευτο εκτός από το πόσο αγαπάει να πιπώνει.
ΟΧΙ ΞΑΝΑ, γιατί έχουμε πολλές επιλογές αυτή τη στιγμή και καθόλου χρόνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JACK SPARTALOW, TheTester, old boy και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2021
Είσαι ωραίος ''μου χούφτωσε τον κώλο... της σφαλιάρησα τον δικό της''Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 1 review reaction 3 redb, hornyasfuck
24 Νοεμβρίου, 2021
Γλυκόπικρη η κριτική.. Λογικά για να μοιάζει με το φιλί της μετά από το iqos. Προσωπικά αποτρεπτικό και για εμένα.. Όπως και τα όχι τόσο περιποιημένα άκρα κάτω.. Απαράδεκτο κατ εμέ.

Μία παρατηρηση μονο: μια προηγούμενη κριτική γράφει ότι η ίδια του έφερε το πόδι της στο πρόσωπο για γλύψιμο και η ίδια γούσταρε. Η δική σου εμπειρία αναφέρει ότι δεν της αρέσει καθόλου να ακουμπάς πατουσες. Αντικρουομενες αρκετά απόψεις..

Αν και την είχα στο τοπ 5 για υπ όψιν, νιώθω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογες.

Πολύ βοηθητική η κριτική σου ??
review reaction 1 hornyasfuck
24 Νοεμβρίου, 2021
Τα ερωτηματικά στο τέλος δεν γνωρίζω πως μεταφέρθηκαν. Είχα emoji επιδοκιμασιας και για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε με ερωτηματικό.

Όντως ήταν βοηθητική η κριτική σου - διευκρινίζω
review reaction 1 hornyasfuck
24 Νοεμβρίου, 2021
Ελαχιστα Γλωσσοφιλα = not for me
review reaction 1 redb, hornyasfuck
24 Νοεμβρίου, 2021
@Jjese μπορεί να ήταν
της στιγμής ή κάποιος άλλος λόγος. Εμένα δεν με νοιάζει καθώς δεν με ενδιαφέρει καθολου η ποδολαγνεία. Δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν προσπάθησα να γίνει. Πάντα θα υπάρχουν διαφορές στις εμπειρίες.

@George_1969 γλωσσοφιλα περισσότερο τα απέφυγα εγώ και όχι εκείνη. Όταν ήθελα να πάρω αυτά τα ολίγα, τα έδινε απλόχερα. Όταν η κορασίδα κάνει κόλπα στα φιλιά ή ανταποκρίνεται.... Τα αποζητά ή θέλει να σε ευχαριστήσει. Κατά τη γνώμη μου μπορείτε να καθίσετε να φιλιεστε για ώρες αλλά και πάλι θα προτιμούσε να φιλάει κάτι άλλο.
Χαχαχα!
review reaction 1 George_1969
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5