Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 4 10
Call-Girls
16537
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
--Αγαπητοί μου συναθλητές σήμερα είπα να δοκιμάσω την Αννα μιας και στην ώρα που ήθελα είχα μια λίστα με επιλογές αλλά είπα να δω πολυτελέστατη πουτανίτσα όπως αναφέρει και ο προηγούμενος έτσι κλείστηκε το ραντεβουδάκι μας στο αγαπημένο μου πόρνο ξενοδοχείο για πουτάνες πολυτελείας.
--Φτάνω, ανεβαίνω στο δωμάτιο παρφουμαρίζομαι και έτοιμος να υποδεχτώ την πολυτέλεια αυτοπροσώπως εκεί που έχω αράξει βλέποντας τις φωτός της εδώ λέω έχουμε να κάνουμε με λεπτοκαμωμένο πολυτελές πουτανάκι, χτυπάει η πόρτα την ανοίγω και τι αντικρίζω ένα ξανθό Ρωσιδάκι με ένα πρόσωπο λες και έβλεπα τον Γούντι τον τρυποκάρυδο στο πιο όμορφο ντυμένο με ένα μαύρο φορεματάκι με μια καμπαρντίνα και μαύρες γόβες τις λέω πέρασε διαβαίνοντας την πόρτα σαν χαζοχαρούμενο πάω να την φιλήσω και με απέφυγε μιλώντας μου στα ρωσικά κουνώντας το κεφάλι μου λες και καταλάβαινα τις λέω αγγλικά μου λέει πολύ λίγο εντάξει λέω δεν θα χρειαστούν και πολλά λόγια τι ήθελα και το είπα λες και τις είπα μίλα μου όσο πιο πολύ μπορείς αλλά στα ρωσικά ρε την πουτσοζαλιδοαρχίστρο κατευθείαν για μ πανάκι να φρεσκαριστεί.
--Στους αγώνες τώρα παίχτηκαν δυο αλλά μόνο ο ένας ήρθε εις πέρας γιατι στην κυριολεξία μου έσπασε τα αρχίδια και να μίλαγε αγγλικά πάει στο διάολο άλλα ρώσικα ρε φίλε όχι ότι έχω κάτι με την γλώσσα αλλά άμα δεν μην μιλάς καν το ίδιο θα έκανα και εγώ, τέλος πάντων ας δούμε τα πράγματα όπως εξελίχτηκαν. Με το που βγαίνει από το μπάνιο σαν χαζοχαρούμενο και βλέποντας τα σωματομετρικά μου στοιχειά ύψος, βάρος, και πλάτος κόμπιασε για λίγο γιατι σίγουρα από μέσα τις θα αναλογιστικέ εδώ μόνο ξεμουνιασμένη θα φύγω από εδώ μέσα και θα πάρω και το μουνί μου στο χέρι σίγουρα δεν σκέφτηκε λάθος, στην ουσία είχα μπροστά μου ένα σώμα λεπτό, μικροκαμωμένο, βυζί είδος προς εξαφάνιση Α- - και άκρα περοιποιημενα μόνο πάνω. Αρχίζω να την φιλάω με πεταχτά φιλάκια λες και φιλούσα αέρα κοπανιστό την ξαπλώνω στο πόρνο κρεβάτι αρχίζοντας να γλύφω το μικρο και στενό μουνάκι τις με το που πάω να τις δώσω τον μητσαρα κάτι μου έλεγε στα ρώσικα σαν να εξεπλάγη λες και δεν έχει ξαναδεί στάση 69 α ξέχασα είναι πουτάνα πολυτελείας δεν κάνει τέτοια αλλά δεν της πέρασε ήθελε δεν ήθελε τον ρούφηξε και σε γονατιστή θέση πάλι και εδώ στα ρώσικα χαμένος στην μετάφραση λαρυγγοσκοπήσεις μου είπε δεν κάνει γιατι πνίγεται α πάλι ξέχασα είπαμε πουτάνα πολυτελείας δεν τον παίρνει όλον μέσα ρε τι πάθαμε με τούτη εδώ πέρα θα μας βγάλει έξω από τα ρούχα μας μιας και αυτά τα είχα είδη βγάλει για φανταστείτε και να μην τι θα γινόταν. Κατευθείαν σκουφί μπας εδώ το δει διαφορετικά και ξεχάσει της πολυτέλειες κάθομαι στο κρεβάτι κάνοντας το γνωστό σε όλους ταίριασμα ή αλλιώς καρεκλά το εδώ δε μπορώ να πω το δούλευε καλά το εργαλείο με πάθος φαίνεται αφέθηκε για λίγο στην ηδονή και το απόλαυσε χωρίς πολλές πολυτέλειες την γυρίζω και την άρχισα σε ένα ξέφρενο σφυροκόπημα με πίσω κολλητό σε πολύ γρήγορες ταχύτητες ξεχνώντας τα όλα βγάζοντας κραυγές ηδονής και ξεμουνιάσματος παράλληλα κάπου εκεί ήρθε και η λήξη του πρώτου γύρου τι γυρίζει και μου λέει η τύπισσα είχα πολύ καιρόν να γαμηθώ άλλα όχι και έτσι ε βεβαία ήρθες στον κατάλληλο τις είπα.
--Ντουζάκι με σύντομη κουβεντούλα με ένα γρήγορο πολυτελές μασάζ για διάλειμμα από τι μου είπε και αν κατάλαβα καλά γιατι είχα χαθεί στην μετάφραση και πολυτέλειες δεν σήκωνε η κατάσταση κάνει βαφές μαλλιών τις λέω κάτσε να σου πω εγώ πως θα αρχίσεις το βάψιμο στον μητσαρα γιατι εδώ δεν σηκώνουμε πολυτέλειες μόνο μουνιά ξεμουνιαζουμε δίνοντας έτοιμα στους υπολοίπου προς παραλαβή και παράδοση κατευθείαν αρχίζω το γλύψιμο από τα χαμηλά έχοντας πιάσει το νόημα η τύπισσα κατεβάζοντας υγρά ηδονής εν συνεχεία αρχίζει και πάλι εδώ τον χαβά της να πετάει ρώσικες λέξεις γλείφοντας τον μητσαρα και σαλιώνοντας τον μόνο στην κορυφή του βουνού σκουφί και δω στου πάλι που μόνο αυτήν την φορά από το τόσο δυνατό σφυροκόπημα το ένιωσε στο πετσί της είχε γραπωθεί σαν γυπαετός από το κρεβάτι μην βγάζοντας άχνα δεν έπαιρνε άλλο πολυτέλεια μόνο σκληρό πορνό γαμήσι άλλα το τέλος δεν ερχόταν είχε ήδη κατάσταση να γίνεται σάουνα αφού άνοιξα την μπαλκονόπορτα να δροσίσει τι γυρίζει και μου λέει δεν σου αρέσω για αυτό δεν έρχεσαι τις λέω κούκλα μου δεν είναι αυτό άπλα καμια φορά η πολυτέλεια και οι παρλαπίπες μου τι δίνουν στα νεύρα μου λέει έχουμε δέκα λεπτά άλλα για σένα μόνο πέντε λεπτά πέντε λεπτά να είναι οι ώρες σου ήθελα να τις πω αλλά το έκανα γαργάρα γιατι τα άλλα πέντε μου είπε είναι χρόνος για ντου ζ ρε την πουτάνα μου χρέωσε και το μπάνιο τις δίνω το αντίτιμο με βαριά καρδιά και άντε γεια και να μου γράφεις σε μια φάση δεν έκλεινε το φερμουάρ πίσω στην πλάτη της λέω έτσι μωρή να φύγεις ρόμπα ξεκούμπωτη από εδώ μέσα.
--Λοιπόν μάγκες είναι ένα λεπτοκαμωμένο πουτανάκι που μόνο ξέρει να μιλάει και να σου ζαλίζει τον έρωτα στην κυριολεξία από υπηρεσίες δεν ξετρελάθηκα και από τιμή ίσως πρέπει να την αναθεωρήσει ή να αλλάξει ρεπερτόριο δεν είναι αυτό που ψάχνω σε ένα ραντεβού δεν πάω εκεί μόνο για να γαμήσω αν και ο πρωτεύον σκοπός αυτός είναι άλλα υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε όπως πάθος, ερωτισμός και πάνω από όλα να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλο πάντα με χημεία αν δεν υπάρξουν το παιχνίδι είναι χαμένο από την αρχή και αρχίζει το τυπικό τις υπόθεσης πάντος σε αυτήν δεν το βρήκα σίγουρα έχω συναντήσει κοπέλες που είχαν όλο το πακέτο και έχω να πω μόνο τα καλύτερα και αυτό φαίνεται από την ιδιαιτερότητα τις κάθε κριτικής μου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους μοντέλο πνίχτες , στους λάτρεις των μικροκαμωμένων και σε όσους τους αρέσει να τους ζαλίζουν τα Παπάρια πάντα με πολυτέλεια αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.
--Φτάνω, ανεβαίνω στο δωμάτιο παρφουμαρίζομαι και έτοιμος να υποδεχτώ την πολυτέλεια αυτοπροσώπως εκεί που έχω αράξει βλέποντας τις φωτός της εδώ λέω έχουμε να κάνουμε με λεπτοκαμωμένο πολυτελές πουτανάκι, χτυπάει η πόρτα την ανοίγω και τι αντικρίζω ένα ξανθό Ρωσιδάκι με ένα πρόσωπο λες και έβλεπα τον Γούντι τον τρυποκάρυδο στο πιο όμορφο ντυμένο με ένα μαύρο φορεματάκι με μια καμπαρντίνα και μαύρες γόβες τις λέω πέρασε διαβαίνοντας την πόρτα σαν χαζοχαρούμενο πάω να την φιλήσω και με απέφυγε μιλώντας μου στα ρωσικά κουνώντας το κεφάλι μου λες και καταλάβαινα τις λέω αγγλικά μου λέει πολύ λίγο εντάξει λέω δεν θα χρειαστούν και πολλά λόγια τι ήθελα και το είπα λες και τις είπα μίλα μου όσο πιο πολύ μπορείς αλλά στα ρωσικά ρε την πουτσοζαλιδοαρχίστρο κατευθείαν για μ πανάκι να φρεσκαριστεί.
--Στους αγώνες τώρα παίχτηκαν δυο αλλά μόνο ο ένας ήρθε εις πέρας γιατι στην κυριολεξία μου έσπασε τα αρχίδια και να μίλαγε αγγλικά πάει στο διάολο άλλα ρώσικα ρε φίλε όχι ότι έχω κάτι με την γλώσσα αλλά άμα δεν μην μιλάς καν το ίδιο θα έκανα και εγώ, τέλος πάντων ας δούμε τα πράγματα όπως εξελίχτηκαν. Με το που βγαίνει από το μπάνιο σαν χαζοχαρούμενο και βλέποντας τα σωματομετρικά μου στοιχειά ύψος, βάρος, και πλάτος κόμπιασε για λίγο γιατι σίγουρα από μέσα τις θα αναλογιστικέ εδώ μόνο ξεμουνιασμένη θα φύγω από εδώ μέσα και θα πάρω και το μουνί μου στο χέρι σίγουρα δεν σκέφτηκε λάθος, στην ουσία είχα μπροστά μου ένα σώμα λεπτό, μικροκαμωμένο, βυζί είδος προς εξαφάνιση Α- - και άκρα περοιποιημενα μόνο πάνω. Αρχίζω να την φιλάω με πεταχτά φιλάκια λες και φιλούσα αέρα κοπανιστό την ξαπλώνω στο πόρνο κρεβάτι αρχίζοντας να γλύφω το μικρο και στενό μουνάκι τις με το που πάω να τις δώσω τον μητσαρα κάτι μου έλεγε στα ρώσικα σαν να εξεπλάγη λες και δεν έχει ξαναδεί στάση 69 α ξέχασα είναι πουτάνα πολυτελείας δεν κάνει τέτοια αλλά δεν της πέρασε ήθελε δεν ήθελε τον ρούφηξε και σε γονατιστή θέση πάλι και εδώ στα ρώσικα χαμένος στην μετάφραση λαρυγγοσκοπήσεις μου είπε δεν κάνει γιατι πνίγεται α πάλι ξέχασα είπαμε πουτάνα πολυτελείας δεν τον παίρνει όλον μέσα ρε τι πάθαμε με τούτη εδώ πέρα θα μας βγάλει έξω από τα ρούχα μας μιας και αυτά τα είχα είδη βγάλει για φανταστείτε και να μην τι θα γινόταν. Κατευθείαν σκουφί μπας εδώ το δει διαφορετικά και ξεχάσει της πολυτέλειες κάθομαι στο κρεβάτι κάνοντας το γνωστό σε όλους ταίριασμα ή αλλιώς καρεκλά το εδώ δε μπορώ να πω το δούλευε καλά το εργαλείο με πάθος φαίνεται αφέθηκε για λίγο στην ηδονή και το απόλαυσε χωρίς πολλές πολυτέλειες την γυρίζω και την άρχισα σε ένα ξέφρενο σφυροκόπημα με πίσω κολλητό σε πολύ γρήγορες ταχύτητες ξεχνώντας τα όλα βγάζοντας κραυγές ηδονής και ξεμουνιάσματος παράλληλα κάπου εκεί ήρθε και η λήξη του πρώτου γύρου τι γυρίζει και μου λέει η τύπισσα είχα πολύ καιρόν να γαμηθώ άλλα όχι και έτσι ε βεβαία ήρθες στον κατάλληλο τις είπα.
--Ντουζάκι με σύντομη κουβεντούλα με ένα γρήγορο πολυτελές μασάζ για διάλειμμα από τι μου είπε και αν κατάλαβα καλά γιατι είχα χαθεί στην μετάφραση και πολυτέλειες δεν σήκωνε η κατάσταση κάνει βαφές μαλλιών τις λέω κάτσε να σου πω εγώ πως θα αρχίσεις το βάψιμο στον μητσαρα γιατι εδώ δεν σηκώνουμε πολυτέλειες μόνο μουνιά ξεμουνιαζουμε δίνοντας έτοιμα στους υπολοίπου προς παραλαβή και παράδοση κατευθείαν αρχίζω το γλύψιμο από τα χαμηλά έχοντας πιάσει το νόημα η τύπισσα κατεβάζοντας υγρά ηδονής εν συνεχεία αρχίζει και πάλι εδώ τον χαβά της να πετάει ρώσικες λέξεις γλείφοντας τον μητσαρα και σαλιώνοντας τον μόνο στην κορυφή του βουνού σκουφί και δω στου πάλι που μόνο αυτήν την φορά από το τόσο δυνατό σφυροκόπημα το ένιωσε στο πετσί της είχε γραπωθεί σαν γυπαετός από το κρεβάτι μην βγάζοντας άχνα δεν έπαιρνε άλλο πολυτέλεια μόνο σκληρό πορνό γαμήσι άλλα το τέλος δεν ερχόταν είχε ήδη κατάσταση να γίνεται σάουνα αφού άνοιξα την μπαλκονόπορτα να δροσίσει τι γυρίζει και μου λέει δεν σου αρέσω για αυτό δεν έρχεσαι τις λέω κούκλα μου δεν είναι αυτό άπλα καμια φορά η πολυτέλεια και οι παρλαπίπες μου τι δίνουν στα νεύρα μου λέει έχουμε δέκα λεπτά άλλα για σένα μόνο πέντε λεπτά πέντε λεπτά να είναι οι ώρες σου ήθελα να τις πω αλλά το έκανα γαργάρα γιατι τα άλλα πέντε μου είπε είναι χρόνος για ντου ζ ρε την πουτάνα μου χρέωσε και το μπάνιο τις δίνω το αντίτιμο με βαριά καρδιά και άντε γεια και να μου γράφεις σε μια φάση δεν έκλεινε το φερμουάρ πίσω στην πλάτη της λέω έτσι μωρή να φύγεις ρόμπα ξεκούμπωτη από εδώ μέσα.
--Λοιπόν μάγκες είναι ένα λεπτοκαμωμένο πουτανάκι που μόνο ξέρει να μιλάει και να σου ζαλίζει τον έρωτα στην κυριολεξία από υπηρεσίες δεν ξετρελάθηκα και από τιμή ίσως πρέπει να την αναθεωρήσει ή να αλλάξει ρεπερτόριο δεν είναι αυτό που ψάχνω σε ένα ραντεβού δεν πάω εκεί μόνο για να γαμήσω αν και ο πρωτεύον σκοπός αυτός είναι άλλα υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε όπως πάθος, ερωτισμός και πάνω από όλα να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλο πάντα με χημεία αν δεν υπάρξουν το παιχνίδι είναι χαμένο από την αρχή και αρχίζει το τυπικό τις υπόθεσης πάντος σε αυτήν δεν το βρήκα σίγουρα έχω συναντήσει κοπέλες που είχαν όλο το πακέτο και έχω να πω μόνο τα καλύτερα και αυτό φαίνεται από την ιδιαιτερότητα τις κάθε κριτικής μου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους μοντέλο πνίχτες , στους λάτρεις των μικροκαμωμένων και σε όσους τους αρέσει να τους ζαλίζουν τα Παπάρια πάντα με πολυτέλεια αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
paparovicz
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Όπως περιέγραψες συμπεριφορά στο 3 το πολυ.. και τα υπόλοιπα... είσαι καλή ψυχούλα κατά βάθος.. δεν ήθελες να την θάψεις
Άρα την διάβασες, ρε τρέλα πουλάς
εμενα παλι μου φτιαξες τη μερα κ γελασα πολυ!
ευχαριστουμε!
Περισσότερα παίρνω από τέτοιες κριτικές παρά από άλλων που γράφουν 5 γραμμές...
Για μένα η συμπεριφορά μιας κορασίδας ή πώς αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις είναι πράγματα που αποζητάω από τις κριτικές.
Λες και το να γράψει κάποιος προτείνεται ή πράγματα που κρίνει ο ίδιος σχετικά με τη κοπέλα .... Λες και θα ισχύουν τα αντίστοιχα και για μένα... Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Καθώς σαν άνθρωποι είμαστε όλοι ίδιοι ΦΥΣΙΚΑ...
Μόλις πρόσεξα την αναφορά σου η οποία μοιάζει με δεξαμενή ακατάσχετης παπαρορραγίας αφού , πέραν άλλων λόγων , πάλι
διέπεται από εμφανή απουσία σημείων στίξεως κ.α. απλούστατων συντακτικών στοιχείων που δίδουν στον αναγνώστη,
τουλάχιστον, την ευκαιρία να πάρει μια ανάσα..
Σε σχετικό σου σχόλιο, δε, εξυμνείς τα εν γένει γραπτά σου αναφέροντας ότι θέλεις να μεταφέρεις μόνον την εμπειρία σου.
…Την ίδια στιγμή που έχεις αφιερώσει αρκετές γραμμές σε συντακτικά πυρά προς τρίτους (βλ. λέξη «πολυτέλεια» 100 φορές γραμμένη).
-Δεν «ανεβαίνεις» με τέτοιους παπαροτρόπους στην ζωή…-
Αντιθέτως , η δική μου αναφορά για την συγκεκριμένη κοπέλα είναι απολύτως ήπια και γραμμική αφού και η συνάντησή
τέτοια απόχρωση είχε και έτσι έπρεπε ειλικρινώς να αποτυπωθεί.
Ο τρόπος σου ουδόλως με απασχολεί προσωπικά αφού , γενικά , σταμάτησα να σε διαβάζω από τότε που τα γραπτά σου απέκτησαν ,
του παρόντος , την σχετική αλαζονεία.
Μπήκα όμως στην διαδικασία να σε διαβάσω τώρα διότι , όπως σημειώνω -εντόνως- στην δική μου αναφορά , έμενε να δούμε αν το
κορίτσι μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο δύσκολες καταστάσεις.
Σχήμα οξύμωρο αποτελεί το γεγονός ότι ενώ χρησιμοποιείς , πιθανώς υποτιμητικά , μέρος του τίτλου της δικής μου αναφοράς ,
άρα ‘επαναστατείς’ άνευ ουσιώδους αιτίας , την ίδια στιγμή αναφέρεις απολύτως όμοια συμπεράσματα (σε αρκετά σημεία)
τα οποία δείχνουν ότι συμφωνείς !
Επίσης φαίνεται (πάλι σε αρκετά σημεία) πως δεν περάσατε και άσχημα κι έτσι με επιβεβαιώνετε.
Σεις δηλαδή , και της παραδώσατε το αιδοίον εις χείρας αλλά και την αποδομείτε.
«Χαθήκαμε εις την μετάφραση , την δική σας , λοιπόν…»
Εκτός αν τελικώς δεν εισέπραξες αυτό που ήθελες αλλά μας τα λες αλλιώς για προσωπικούς σου λόγους.
..Πιθανώς για να επιδείξετε ότι παραταύτα τα καταφέρατε.. Εεεεύγε «κύριε» …
Σε ένα πρόχειρο διάβασμα λοιπόν (επιμελέστερο θα γίνει εφόσον χρειαστεί) φάσκεις κι αντιφάσκεις σε μόνιμη βάση
στο "γραπτό" σου , άρα και μπερδεύεις τον εκάστοτε αναγνώστη σου•
κάτι που δεν εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο (εσύ από μόνος σου) αναφέρεις ότι γράφεις κριτικές.
Για την ώρα , θα σας πρότεινα να μην πλευρίζετε το δικό μου το "καράβι" ... διότι το παρόν
σχόλιο αποτελεί την απλουστέρα αντίδρασή μου.
Αυτά κύριε «Paparovicz» •
και επειδή είναι θέμα Τιμής απέναντι στα Μέλη και το forum που μας φιλοξενεί ,
δια τα ως άνω ,
πληθώρα ακόμα πιο εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας θα βρίσκεται εις την διάθεσίν σας κατόπιν
πιθανής σχετικής σας επέκτασης επί του θέματος.
C27. -
Καταρχήν ακόμα και το σχόλιό σου έχει ανισόρροπη υπόσταση , αφού ξεκινάς σχετικά ευγενικά «φίλε κλπ» και καταλήγεις
σε χυδαίες φατσούλες που , τουλάχιστον συντακτικά , μπορώ να στις επιστρέψω σε σετ 12άδας για να διαλέξεις το
μέγεθος που σου κάνει.
2ο στοιχείο ανισόρροπης σύνταξης και προφανή πνευματική σύγχυση αποτελεί το γεγονός ότι στην αρχή του σχολίου
σου εξηγείς ότι δεν μπορείς να διακρίνεις το σημείο στο οποίο μπορεί εγώ να έχω θιχτεί ενώ στο αναφέρω ξεκάθαρα.
Την ίδια στιγμή, δε, αποδεικνύεις με τα δικά σου τα λεγόμενά (!) ότι το έχεις καταλάβει μια χαρά αφού στο σχόλιό σου
γράφεις ότι με χρησιμοποιείς «ως σημείο αναφοράς» !
Από όλο το bou , εμένα βρήκες να χρησιμοποιήσεις «ως σημείο αναφοράς» και να χλευάσεις μέσα στην κριτική σου ?
Ρε Paparovicz τρέλα πουλάς τώρα ?
(χρησιμοποιώ δική σου ατάκα , από τα παραπάνω σχόλια , για να με κατανοήσεις καλύτερα)
Είσαι με τα λογικά σου ? που πας , ξυπόλυτος στα αγκάθια ?
Τέλος , πίστεψέ με , περί Δημοκρατίας δεν δικαιούσαι να μιλάς και μην αγγίζεις τέτοια ευαίσθητα θέματα διότι ως φαίνεται
δεν μπορείς να διαχειριστείς ούτε τα πιο απλά…
Μάθε πως παρά το γεγονός ότι το αντικείμενο τούτης της ιστοσελίδας έχει μία φύση πιο «πεζοδρομιακή» , την ίδια στιγμή ,
την απαρτίζουν άνθρωποι τους οποίους ειδικά εσύ δεν έχεις την «ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ» να χρησιμοποιείς καθ’ οιονδήποτε τρόπο
διότι (να στο πω ευγενικά) Ε-ΚΤΙ-ΘΕ-ΣΑΙ .
Σαφώς και μπορείς να γράφεις την άποψή σου ελευθέρα και ιδιαίτερα εδώ στο bou , χωρίς όμως να αγγίζεις τις απόψεις
των άλλων διότι αυτό είναι ‘βίαιο’ άρα και μη Δημοκρατικό.
Το να ΜΗΝ πράττεις λοιπόν κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι ένα στοιχείο Δημοκρατικής συμπεριφοράς το οποίο το μαθαίνουμε
στις πρώτες τάξεις του σχολείου μαζί και με το πώς να συντάσσουμε ένα έγγραφο που να αποδίδει ένα
ρημαδοΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ νόημα…
Αυτά για σήμερα κύριε paparovicz !
Παραμείνετε δε πεπεισμένος ότι ευρισκόμεθα πάντα εις την διάθεσίν σας δια οιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία
έτι περισσότερο και πρόθυμοι δια κάθε περαιτέρω εξήγησιν ,
Διατελώ ,
C27. -
κι οχι τιποτα αλλο ο Γουντι ειναι και αντρας