Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 18 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μέρες είχα καύλες και έψαχνα με ποια να πάω.
Αρκετές οι επιλογές αυτό το καιρό. Το Glamour φαίνεται να έχει τις καλύτερες κοπέλες ακόμα. Σε μια από τις κριτικές διάβασα ότι λόγο του αυξημένου φόρτου εργασίας και τις πολλές κοπέλες υστερούν τελευταία στην ανταπόκριση. Κάποιες μέρες πράγματι ισχύει και είναι εκνευριστικό. Σήμερα όμως η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Ήμουν μεταξύ 3 κοριτσιών, δεν είχα ξαναπάει με καμιά. Adele, Veronika (Glamour) και Diva (your Angels). Με προβλημάτισε ότι η Adele είχε μόνο 2 κριτικές και η μια όχι τόσο καλή, οι άλλες 2 από 20+. Η φωτογραφία όμως στο μπαλκόνι με αυτό το φοβερό κώλο, που όντως έχει και δίνει με έκανε να δοκιμάσω.
Η ανταπόκριση από το γραφείο άμεση και το ραντεβού κλείστηκε στην ώρα που ήθελα.

Adele, πρώτη εντύπωση έτσι και έτσι. Στρογγυλεμένο πρόσωπο που τη έκανε πιο γεμάτη, με ένα βλαχοτζήν, κοθόρνους και ένα παλιομοδίτικο blazer. Δωμάτιο ακατάστατο με πετσέτες πεταμένες στο καναπέ. Αυτή με το χαμόγελο. Πρώτη κουβέντα “hi”, δεύτερη “don’t speak English” Ωραία σκέφτομαι……
Της ζητάω πετσέτα για ντους και μου λέει “together”, “ok” της λέω. Καθώς γδύνεται φαίνεται ο πολύ ωραίος κώλος και βιζί. Φτιαγμένο αλλά πολύ καλό. Έχει ουλή γύρο από την θηλή. Αν είχε 5 πόντους ύψος ακόμα θα ήταν μοντέλο. Πολύ ωραίο, σφιχτό σώμα, κοιλιά flat. Λογικό για την ηλικία της. Δεν είναι πάνω από 25. Λέει ότι κάνει γυμναστική και cheerleading. To άνοιγμα το έχει!
Το κακό είναι ότι δεν το έχει με τα Αγγλικά. Αν μπορούσε να γίνει συνεννόηση θα ήταν πολύ καλύτερα.
Στα του αγώνα. Πρόθυμη αλλά μηχανική, χωρίς συναίσθημα. Μέτρια πίπα, προσπάθησε DT και πνίγηκε, της ζήτησα και έγλυψε μπάλες, όχι με χαρά αλλά το έκανε. Το χούφτωμα κώλου και βιζιού με καύλωσε πολύ και της είπα να με καβαλήσει. Μέχρι να το καταλάβει, να βάλει το προφυλακτικό και να ανέβει πήγε να μου πέσει. Αααααα, δεν θέλει δάχτυλα. «Νο, Νο» μου λέει. Ξενέρωσα λίγο. Στην ίππευση είναι καλή με ωραία κίνηση αλλά χωρίς συναίσθημα, απλά να γίνει, δεν το νιώθει. Δεν κάνει και τίποτα για να δείξει ότι το νιώθει. Με πολύ χούφτωμα, σκαμπιλάκια στο κώλο και γλείψιμο στα βιζια αλλά και αυτή να κουνιέται ωραία, την έχυσα.
Προσπάθησα να συνεννοηθώ για το αν δίνει κώλο αλλά μάταια, βγήκε το translator και…… “ Anal, of course!” Την άλλη φορά της λέω.

Δεν νομίζω να μου σηκωνόταν 2η και είπα να μην το πιέσω.
Δεν είχαμε καλή χημεία, συμβαίνουν αυτά.

Γενικά ένα κοντό, νέο κορίτσι που έχει κάνει ήδη χιλιόμετρα με ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα. Με top κώλο και ωραία βιζια, για εμένα. Δεν με ενοχλούν τα ωραία ψεύτικα.
Πρέπει να φτιάξει λίγο το Αγγλικό της και το θέατρο.
Θα την ξαναπροσπαθήσω. (έχω λίγο το μαζόχα μέσα μου)
Περιμένω να έρθει η Kelly με ανυπομονησία.

Γαμάτε!!! Κάνει καλό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου