Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 18 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολύ καλή συνάντηση. Το μωρό είναι πολύ όμορφο, φυσικό βυζάκι, πολύ καλό κορμί, πρόσχαρης, δοτική, τιμάει τα λεφτά της. Πίπα καταπληκτική. Δυστυχώς το γήρας δεν μου επέτρεψε δεύτερο γύρο. Πολύ ευχάριστη και στη κουβέντα - καλά Αγγλικά (μαθαίνει και Ισπανικά) και έχει μάθει και κάποιες λέξεις στα Ελληνικά. ΤΟ δωμάτιο καλό, δυστυχώς δεν αλλάζει σεντόνια σε κάθε συνεύρεση. Μου έδειξε πιστοποιητικό rapid και λέει ότι έχει εμβολιαστεί με το ρώσικο που όμως εδώ δεν μετράει, γιαυτό κάθε 2η μέρα κάνει το τεστ. Θα την ξαναεπισκεπτόμουν. Το σύστημα δεν μου αφήνει να βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία. Θα ήταν σίγουρα 9αρι. (Λίγο μαλακία αυτό με τις βαθμολογίες γιατί η χαμηλότερη βαθμολογία μου θα ρίξει το κορίτσι). Επίσης μπράβο στο "γραφείο" άριστη συνεννόηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, TheTester, TOMCRUISE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2021
Φίλε, ἤ λέει ψέματα καί δέν ἔχει ἐμβολιασθῆ ἤ δέν ξέρει τί τῆς γίνεται. Ἡ Ἑλλάδα ὡς ἐξαίρεση ἀπ'τὴν ΕΕ δέχεται Σπούτνικ... https://www.cnn.gr/politiki/story/267209/dendias-h-ellada-dexetai-emvoliasmenoys-me-sputnik-omos-i-teliki-apofasi-einai-tis-ee
review reaction 1 matakiasm, TOMCRUISE
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1