Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 19 10
Call-Girls 50151
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Συνενόηση με το γραφείο μέσω μηνυμάτων για πρώτη φορά, καλή και σύντομη. Για σήμερα ήθελα κάτι διαφορετικό και διαλέχτηκε για τη χάρη και τον κώλο της.
Χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και μπαίνει με χάρη με γνωστό και αδιάφορο σόσιαλ στην αρχή, χιαστί φιλάκια, κλπ κλπ.

Η γυναίκα είναι όπως στις φωτό με +5 χρόνια και μικρή χαλάρωση που δεν φαίνεται και τόσο, ωραία επιδερμίδα αλλά τσίτα δεν είναι. Αν και σχετικά ψηλή, είναι αρκετά αδύνατη οπότε petit φάση. Στήθος πιο μικρό από τις φωτογραφίες και στο κώλο έχει πέσει photoshop. Στις φωτό φαίνεται αρκετά μεγάλος ... juicy που λέμε ... ε λοιπόν δεν είναι... αλλά είναι ωραίος, λίγο πεταχτός που όμως έχει ξεκινήσει τη καθοδική πορεία σιγά σιγά. Ως σύνολο αξιαγάπητο και πολυ ωραίο, αλλά οι φωτό σε προδιαθέτουν για άλλα πράγματα.

Αρχίζει και γδύνεται, σόσιαλ πολύ όμορφο με ωραίες απόψεις... είναι από Μόσχα... αφήνω έξω τις λοιπές προσωπικές της λεπτομέρειες γιατί δεν ενδιαφέρουν κανέναν σας. Στυλιστικά πολύ προσεγμένη, με ολόσωμο φόρεμα και μπότες και αρκετά σέξυ εσώρουχα. Φαίνεται ότι γουστάρει να ντύνεται με τέτοιο τρόπο αλλά το γδύσιμο της ήταν ... λες και είναι στο δωμάτιο μόνη της. Τουλάχιστον μίλαγε οπότε δεν ένιωθες αμήχανα. Από την αρχή ως το τέλος, είχε ένα άπλετο χαμόγελο με τα αντίστοιχα λακάκια που μου αρέσουν στο πρόσωπο μίας γυναίκας.

Ξεκινάμε γλωσσόφιλα, δεν αφηνόταν μέχρι τέρμα... ένα μικρό κόφτη να μην ξεφύγει, , φιλιά όμως σε όλο το κορμί μου. Μου πετάει πετσέτα και κατευθείαν να πιάσει το γαριδάρι μου με κάτι γελάκια... Εμμμμ Πίπα μέτρια προς καλή, με προσπάθεια, φτυσίματα και λίγο χεράκι μέχρι τη μέση... χωρίς DT. Δεν γουστάρει χέρια στο κεφάλι όταν πιπώνει.. 5 φορές μου το έβγαλε ευγενικά... κάτι που γουστάρω να κάνω πολύ.
Σειρά μου και γλείψιμο από πάνω μέχρι κάτω... γουστάρει και αφήνεται.. ρογίτσες ανταποκρίσιμες στο φουλ, γευστικό μουνάκι και όμορφο να έχει ξεφύγει από το πρώτο λεπτό.. να κλείνει πόδια, να μου χαλάει το μαλλί (πωωω με αυτό το μαλλί), να με γρατζουνάει στα χέρια όταν τρελαίνεται, να μου τραβάει τα χέρια(δεν κατάλαβα γιατί ... μάλλον για να πάω πιο γρήγορα Χμμμ;).. λάγνες ματιές συνεχώς με ωραία επιφωνήματα αλλά φαινόταν ότι το έπαιζε και εκεί κυρία(έβαζε και εκεί κόφτη... το χέρι της δλδ να μην ακούγεται τόσο Χαχαχα!).
Ξεκινάμε cowgirl, ζορίστηκε στην αρχή αλλά το έχει πολύ καλά... κουράζεται γρήγορα και έπαιρνα τη σκυτάλη. Αλλαγή σε ιεραποστολικό και μετά από ένα 30 λέπτο είχαμε και το πρώτο τέλος.

Ντουζάκι εγώ και αυτή μετά.. μοσχομύριζε αλλά ξεκινά ηλεκτρονικό ρωτώντας με αφού το είχε αρχίσει. Δεν με πειράζει... αλλά γιατί με ρωτάς? το κάνεις ήδη Κεφάλι σε τοίχο! . Η τσιγαρίλα εξαφανίστηκε στα επόμενα 5 λεπτά ευτυχώς. Σόσιαλ αρκετό γιατί έχει ενδιαφέρον απόψεις 5-8 λεπτά το μέγιστο με αυτή να με χαιδεύει και να με γρατζουνάει παντού με τα νύχια της... Κάποια στιγμή με τρέλανε και ξεκινάμε...

Φούλ γλωσσόφιλα με ρουφήγματα κλπ.. χωρίς όμως αρκετή χρήση της γλώσσας της (άλλες φορές θα με ενοχλούσε άλλα έβγαζε πάθος και για αυτό δεν με ένοιαξε). Πετάξαμε πετσέτες από εδώ και από εκεί και ξεκινάει καλή πίπα πάλι χωρίς όμως κάτι ουάου.... γλειψίματα παντού.. σειρά μου να τη γευτώ πάλι... τελείωσε... μούσκεμα τα έκανε λίγο... δέχτηκε και τα δάχτυλα και δαχτύλιασμα καθώς με πίπωνε να με κοιτάει σαν τη πουτάνα όπως ενιωθε με αυτό το καυλωτικό της βλέμμα(λες και μου έλεγε θέλω να με σκίσεις). Ναι!

Στάση cowgirl, με αρκετά καλύτερη συμμετοχή να χοροπηδάει λες και είναι σε τραμπολίνο.. ακούραστη δεν θα την έλεγες... οπότε έπαιρνα τη σκυτάλη όταν λαχάνιαζε...με φιλιά, ρουφήγματα και φουλ αγκαλιές. Ιεραποστολικό, να φτάνω στο τέλος του τούνελ και να γουστάρει... κούναγε κώλο ρυθμικά να τον παίρνει με περισσότερη δύναμη... αστόχησα και μία φορά επειδή γλιστρούσαν τα σεντόνια και να μου λέει το θεϊκό... i didn't say to stop... ω να σου γαμήσω λέω Κατσικογάμης ... lets go λέω ... και εκεί ξεκινάμε λίγο πιο άγριο γαμήσι μιας και αυτό ήθελε. Από το να είναι σικάτη και άνετη με λιγοστές αλλά ωραίες φωνούλες να έχει μεταμορφωθεί σε άγριο ζώο, να φωνάζει και να ουρλιάζει. Επειδή είμαι και μαλάκας... σταματούσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα το σφυροκόπημα και αυτή να γαμιέται μόνη της... να χτυπιέται στην κυριολεξία και να μου λέει... dont stop... more... και να με κοιτάει απορημένη και εγώ με το βλέμμα θα το σκεφτώ αν θέλω να συνεχίσω Χαχαχα! Αλλαγές σε αρκετές στάσεις με αποκορύφωμα στα 4(πολύ καλό στήσιμο χωρίς να κλέβει σε τίποτα) και downward doggy....πέσιμο μέχρι τέρμα να σκούζει σαν τρελαμένη... εν τέλει κοιτάω την ώρα καθώς βλέπω μένουν 5 λεπτά και σταματάω καθώς είχα λιώσει στον ιδρώτα, είχε κωλόζεστη... τελείωσε 3-4 φορές και απλά εγώ δεν τελείωνα. Προθυμοποιήθηκε να με τελειώσει... χεράκι... πίπα... τελειώμα πάνω μου και στο χέρι της και βουρ πάει στο μπάνιο.

Ντουζάκι αυτή... μετά εγώ... ντύνεται... παθιασμένο φιλί... 1 συμβουλή για το δρόμο και στο καλό από μένα. Καπέλο

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για αγαπούληδες τέρμα και μόνο....μπορεί και για αγαπούληδες που τους αρέσουν οι αγριάδες εφόσον σας αφήσει... δεν σηκώνει αγριάδες από την αρχή... θέλει να πάει σταδιακά... οι υπόλοιποι θα μείνετε με το πουλί στο χέρι πραγματικά. PSE ούτε κατά διάνοια... είχαμε και καλή χημεία για αυτό απογειώθηκε το ραντεβού. Αν γουστάρετε σόσιαλ... τρέξτε γιατί επικοινωνιακά είναι και γαμώ τα άτομα... θέλει να μοιράζεται πράγματα... Αν δουλέψει πραγματικά τη πίπα που κάνει... οι υπηρεσίες της θα πάνε σε άλλο επίπεδο... αλλά μάλλον δεν το γουστάρει τόσο. Για μένα είναι από τις λίγες γυναίκες και όχι κοπέλες που έχω συναντήσει...
Απίστευτο χαμόγελο, όπου λόγω ότι τρόλλαρα γιατί είχα κέφια ... μου είπε να σταματήσω γιατί πόναγε το πρόσωπο της από το πολύ χαμόγελο Χαχαχα! Το πιο επικό στη συνάντηση είναι να τη γλύφω... να της πετάω μαλακίες...να έχει εκστασιαστεί...να γελάει ακατάπαυστα...και να γυρνάει αριστερά-δεξιά χαχανίζωντας και με τα πόδια να με έχει κλειδώσει... ωχ παραλίγο να με πνίξει.. ΠΡΟΣΟΧΗ και εδώ. Επίσης, αν την πάρετε για μονό μπάσκετ δεν το κατέχει... πέταγε τα εσώρουχα και τις πετσέτες από το κρεβάτι στη καρέκλα και τη βαθμολογούσα... μέσος όρος 4... με ελάχιστο το 1 και μέγιστο το 7(τουλάχιστον συμφωνούσε με τη βαθμολογία μου Χαχαχα! ).

Οχι δεν θα τη ξανασυναντούσα, γιατί αν και η συνάντηση ήταν γαμάτη δεν ήταν όμως αξιομνημόνευτη. Άλλωστε δύσκολα επαναλαμβάνω ραντεβού... να υπάρχει ποικιλία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, andronikos3, kwstasxat και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2021
Οταν λες PSE ουτε κατα διανοια,τοτε τι σοι πουτανα στο κρεβατι ειναι?Να ειμαστε ακριβεις
review reaction 6 review reaction 1 paparovicz, TheTester, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
18 Νοεμβρίου, 2021
κωλαρακι γιατι δεν πηρες, ε? θα σε μαλωσω Έρχεται ροπαλιά
review reaction 3 TOMCRUISE, hornyasfuck, redb
18 Νοεμβρίου, 2021
Όταν λέω PSE εννοώ για κοπέλα που θα γαμιέται το ίδιο με όλους καθώς υπάρχει πρόγραμμα... αυτή έχει μία στάνταρ διαδικασία και όπως όλες οι κοπέλες (και εμείς ακόμα) αλλά εν τέλει αν αφεθεί μπορεί να αποθεώσει τη συνάντηση, αλλίως θα είναι μία πολύ καλή και υπέροχη συναναστροφή... με λίγα λόγια θα φύγεις ικανοποιημένος και δεν θα έχεις κλάψει τα λεφτά σου.
Σε τέτοιες περιπτώσεις αισθάνομαι απλά τυχερός.
review reaction 1 olddog, Jjese, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
18 Νοεμβρίου, 2021
@TheTester ώρα να το πω.. λόγω δύο άτυχων προσπαθειών είμαι παρθένος στο κώλο ... στην κυριολεξία. Χαχαχα!

Ψάχνω να βρω την κατάλληλη... μου πρότειναν Jessica. Θα δείξει. Χμμμ;
18 Νοεμβρίου, 2021
μηπως ποναγε απο τα υαλουρονικα που εχει βαλει στα χειλια και στη μαπα ?
review reaction 3 review reaction 4 paparovicz, redb
18 Νοεμβρίου, 2021
Καλή πουτάνα η κυρία. Η πουτάνα γυναίκα με Γ κεφαλαίο λίγο δύσκολο να γίνει. Τώρα για το Πουτάνα με Π κεφαλαίο το συζητάμε. Σημασία έχει ότι πέρασες ΕΣΥ καλά!
review reaction 1 paparovicz, redb
18 Νοεμβρίου, 2021
@roughfucker αν έχει βάλει τίποτα, μπράβο της γιατί δεν κατάλαβα τίποτα ή απλά δεν πρόσεξα. Θα προσέξω όταν με ενοχλήσει...

@MarkosIoan σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες-κορασίδες... αυτή ήταν γυναίκα... συνειδητοποιημένη με στόχους και σκοπό στο άθλημα... στη ζωή ή τουλάχιστον αυτό έδειχνε.
review reaction 1 paparovicz, TheTester
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7